Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyżby zamknij dupe xbocie  :daddy:

Widzę, że pęka doopa w pewnej galaktyce. :obama: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ciekawe czy tobie by nie pękła jakbyś z dnia na dzień stał się klapem gorszego sortu.  :frog:

Opublikowano

CW ON:To, który klapek wystawia już ps4 bo zbiera na neo? Kupię za 500zł do ogrania paru exów.

CW OFF: Ale nas graczy dymają w dzisiejszych czasach. Mityczne chmury, nocniki na głowę, hakierzy, półgeneracje, modularne konsole, mała liczba exów, festival drobiu, wszędobylskie bety i game preview, patche ważące więcej niż gry poprzedniej gen. Kuffa co ta branża to ja nawet nie. :frog:

Opublikowano

Jada z graczami jak z psami bo casuale i dałny wszystko łykaja jak pelikany.

Opublikowano

Dlatego ja zostaję z obecną generacją i mam w (pipi)e półśrodki. Poczekam do następnej jeżeli takowa nastąpi. Jak nie to gruby tylko czeka na masowe przejście na pcmr.

Przecież PS4 Neo to już będzie takie pół następnej generacji..

Opublikowano

Jako, że Figaro nie wrzuca nigdy niusów z gafa od insajderów to podzielę się tym:

QWNb.png

Opublikowano

W sumie to bylo do przewidzenia.

W tym roku u4, ratchet i może persona o ile wyrobią sie z premiera w EU.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dwa posty wyżej ku rwa

Opublikowano

Dwa posty wyżej ku rwa

Ale można kulturalniej ku rwa

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

komentarze na ppe pod newsami o ps4 neo :banderas:

PRZECIEŻ MAMA MI NIE DA PIENIEDZY NA DRUGIE PS4 JAK JUZ JEDNO MAM, JAK JEJ WYTLUMACZYC ZE CHCE WIECEJ GRAFIKI????

Opublikowano

No czyli już się zaczyna, gry na PS4 będą chodzić w 20 fps, a na Neo super giter stable 30 fps :P

Byłoby śmiesznie jakbym w 2017 kupił już Neo, bo skoro nie mam jeszcze PS4 to mi w sumie lata i byłbym klapem lepszego sortu niż taki Ficek ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Bedzie wspolny multiplayer, takze pozdrawiam klapow gorszego sortu i powodzenia w multi z ludzikami z 60fpsami :dynia:

Opublikowano

Ficklap przecież kupi ps4 neo day1

Opublikowano

Fry-Im-Shocked-Futurama.gif

Opublikowano

ale bym sie w(pipi)il gdybym był developerem który dostał do robienia kolejna wersje gry.

Ciekawe czy jakas firma stwierdzi ze pier,doli9 to i bedzie robic tylko pod jedną wersjęps4. albo w ogole.

Opublikowano

Ficklap przecież kupi ps4 neo day1

I da się robić w wała po tym wszystkim co pisał? No nie wiem ;)

Opublikowano

Ciekawe czy jakas firma stwierdzi ze pier,doli9 to i bedzie robic tylko pod jedną wersjęps4. albo w ogole.

• Deweloperzy NIE MOGĄ przygotowywać produkcji wyłącznie dla jednej wersji PlayStation 4. Jednak należy pamiętać, że PlayStation 4 Neo może posiadać ulepszone wersje gier.  
Opublikowano

To raczej nie powinien być problem skoro architektura ta sama, zamiast medium ustawia suwaki na high albo dadzą więcej klatek i mamy wersje neo

Opublikowano

ale bym sie w(pipi)il gdybym był developerem który dostał do robienia kolejna wersje gry.

Nie mogą robić tylko pod jedną. Obie albo w ogóle. Wiadomo, że to oznacza spartolone porty na zwykłe ps4, szczególnie w przypadku gier z mniejszym budżetem.

Opublikowano

Niby w sterownikach, api czy gdzie tam jeszcze ma być opcja do łatwego developingu na dwie wersje. Wcale się nie zdziwię jak to będzie chodzić tak samo jak UWP microsoftu. Dwie konfiguracje sprzętowe (ps4 i xone) a devi i tak nie mogą zoptymalizować. Dodajmy do tego prawdopodobnie nintendo nx, ps4,5ktrinity. Mamy 4 konfiguracje i bankowe 12fps na bagnach w wiesku 4. Pc pomijam bo widać co się dzieje-gearsy, batman, mkx, qb itd.

Opublikowano

Ja prawdopodobnie kupię PS4K THE CHOSEN ONE pierwszego dnia, na premiere

żeby jeszcze bardziej wam doje,bać kąsolomaniaki i dokarmić raka xDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.