Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Skoro piszesz o "kreskówkowej grafie unch3.1", chyba nie wierzysz, że ta gra będzie tak wyglądała na x-złomie jak na tym zwiastunie :kaz:

MS w tej generacji ładnie wypieszcza trailery jak te choćby ostatnie Forzy, a gameplay wyglada jak z x360, Sony przynajmniej pokazują rzeczywistą gre bez ściemy

Opublikowano

Skoro piszesz o "kreskówkowej grafie unch3.1", chyba nie wierzysz, że ta gra będzie tak wyglądała na x-złomie jak na tym zwiastunie :kaz:

MS w tej generacji ładnie wypieszcza trailery jak te choćby ostatnie Forzy, a gameplay wyglada jak z x360, Sony przynajmniej pokazują rzeczywistą gre bez ściemy

Ta gra jest od roku na Xone klapie i tak właśnie wygląda  :reggie:

Forza 6 też wygląda dokładnie tak jak na trailerach, więc jeśli te dwie gry dla ciebie niby są wypieszczone na trailerach, to chyba coś słabo z grafą na trójnogu z Chin.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jedy co się tak unosisz

Opublikowano

No jest jedynym obok Salwadora botem na tym forum.

Ktoś musi.

Opublikowano

Widzę Ludwes żyje w jakiejś alternatywnej rzeczywistości :)

Opublikowano

No jest jedynym obok Salwadora botem na tym forum.

Ktoś musi.

A skąd wiesz że jestem botem?A może jestem Amigowcem?Atarowcem?Dreamcastowcem?A może po prostu trolluje?Ale już się nie martw. Ja wiem że jesteś wszech wiedzący więc Ciebie doskonale rozumiem. PS4 Goty a wszystko co inne to śmierdzi! :hi:

Opublikowano

No dobry z ciebie troll :pawel:

Opublikowano

No dobry z ciebie troll [emoji14]awel:

tak jak z Ciebie 4k  :hi:

Opublikowano

4k i 60fps na ps4neo to fakt a nie trolling

Opublikowano

Będzie grane w Read Dead FUCKING Redemption 2 w 4k 60 fps i odhuja trawy :fsg: co nie pawcio?

Opublikowano

uff moge spokojnie odejsc na emeryture gdyz mam pewność ze tacy ludzie jak Salwador pozostana na strazy dobrego imienia xboxa na forum

Opublikowano

Tak jak faktem może być to że najprawdopodobniej wczoraj się urodziłeś skoro w to wierzysz  :facepalmz:

Opublikowano

uff moge spokojnie odejsc na emeryture gdyz mam pewność ze tacy ludzie jak Salwador pozostana na strazy dobrego imienia xboxa na forum

A ja myślałem że coś tam ogarniasz  :frog:  Czy ja pisałem kiedykolwiek że x900p jest lepszy od Remasterstation 4?

Opublikowano

Będzie grane w Read Dead FUCKING Redemption 2 w 4k 60 fps i odhuja trawy :fsg: co nie pawcio?

Jeszcze jak :papaj: ale mam beke z ludzi którzy myślą że ps4 neo nie da rady z 4k i 60fps

A ten rdfuckingr to chyba jak życie będzie wyglądać :fsg:

Opublikowano

Tak jak faktem może być to że najprawdopodobniej wczoraj się urodziłeś skoro w to wierzysz  :facepalmz:

giphy.gif

Opublikowano

Jeszcze jak :papaj: ale mam beke z ludzi którzy myślą że ps4 neo nie da rady z 4k i 60fps

A ten rdfuckingr to chyba jak życie będzie wyglądać :fsg:

Typowy przykład poziomu inteligencji klapa  :klapek:

Opublikowano

pawcio zaorany xd klapy nie maja z nim lekko, kolejny dzien w defensywie

Opublikowano

Jeszcze zobaczymy użytkowniku kermit86pl :)

Opublikowano

:rotfl: Salwador :rotfl: idealnie wpisuje się do tego zwierzyńca zwanego boty. Poziom dopasowany do rozdzielczości gier na x-taczera.

Opublikowano

No cóż, XBOX się skończył. Czas stawić czoło rzeczywistości i się poddać wspaniałości niebieskiego królestwa. Jak dobrze, że nowa generacja już zmierza do mojego domostwa.

Opublikowano

:rotfl: Salwador :rotfl: idealnie wpisuje się do tego zwierzyńca zwanego boty. Poziom dopasowany do rozdzielczości gier na x-taczera.

YETI!

Jak ja za Tobą tęskniłem!To kiedy premiera~PS4k?!Kupujemy i będziemy orać wszystkie blachy i x-taczery co nie?!

1imf.jpg

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

No cóż, XBOX się skończył. Czas stawić czoło rzeczywistości i się poddać wspaniałości niebieskiego królestwa. Jak dobrze, że nowa generacja już zmierza do mojego domostwa.

Jeszcze Ci to WiiU nie przyszło? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.