Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

t70BuTH.png

kwadratowe rowki w sztruksach to już za dużo niedoje.bania ze strony notibots 

kolejny fałszywy mesjasz, kolejna wydmuszka na ps4, która nawet nie jest ładna

Opublikowano

niezłe podludzie 

Oglądałem Uncharted 1 i 2 na youtubie, niestety z perspektywy widza a nie gracza dość nudna gierka

Mam PC za 15k, jak bym chciał zabawkę dla biedaków, to już bym ją dawno miał

Ale wolę 144Hz 1440p 60+fps ( ͡° ʖ̯ ͡°)

xD 

Opublikowano

1440p i 144hz zeby grać w cs'a 

:yao:

Opublikowano

Racja kruku tylko PlayStation 

Opublikowano

Tylko Plejszejszyn Neo, tylko grafika, tylko fanek.

A tak przy okazji Fanka, jakim nieogarem trzeba być by się pytać na forum jaki sprzęt kupić do grania ? xD Idealny janusz dla korporacji. Tak powstał właśnie Fanek, najdordniejszy nasz forumowicz.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Co ty (pipi) chłopie :)

Jak ty pytałeś na forum o gierkach jaki telewizor kupić XDDD

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

CIhsraI.png

Wybrać dobry telewizor do gierek to prawie to samo jak pytać " w co mam grać, hopacy, wybierzta za mnie bo nie ogarniam" xD

Uwielbiam naszą graficzną dziwkę xD

EDIT: Przypomniało mi się, że to Ty polecałeś mi paździerze Sony xD Jezusie jakbym kupił to co polecałeś to chyba już dawno bym się powiesił na headsecie od PS4.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak to być idealnym klapem Fanek ? Tel as hał to robić. Tak wygrać życie i grać w anczarted tylko ty i jeti potraficie. Czekam na przepis.

Opublikowano

Ins twoich postów mógłbym przycytować tu mase, ale myślisz że nie mam co robić tylko tobie coś pisać, szkoda zycia :)

Opublikowano

Ja moglbym wkleic milion minusow rozdanych przez Insa jak go dupa piekla - widac chlop zasnal przy Destiny znowu, pewnie drop przegapil, wstajac poddenerwowany w niedziele xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jeżeli bólem dupy nazywasz minusowanie twojego łgania to ok xD

Dawaj moje 3 ostatnie minusy dla twoich farmazonów, forumek z chęcią pośmieje się z tego upośledzenia.

PS. Cały czas czekam na tą nieskończoną listę gierek w 720p/30fps na Xbona nieogarze xD

Kolejny edit na modłe naszego isisa:

Ocho - przyszedl Insiak - wiecznie fapujacy do Lary za realizm i zbieranie skor zwierzat xDDDD

o szkoda, ze do dzisiaj zadna firma poza Naughty Dog nie potrafi zrobic tak gry by nie wyswietlac planszy Loading co 5 minut.

Jak tak sobie czlowiek pomysli, ze zieloni w takiej rozdzialce graja od 3 lata, na dodatek z polowa liczba klatek na ekranie, to az sie smutno robi. :(

Nic tylko plusować  :dynia:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kiedy ankieta i nominacje do bezbeka roku 2016 ?

Pamietajcie, glosujcie na mnie- klap roku, lub czlowiek playstation.

Opublikowano

E3 w tym roku bedzie mocne - exy na PS4, exy na Nintendo i....

Windows 10 xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakie exy na Nintendo? Tylko zelda będzie xD Nintendo można zaorac.

Opublikowano

Przerwę wam bo to ważne. Gdzie mogę kupić uncharted 4 na terenie olsztyna już dzisiaj? Plisss pomocy!

Przeciętny uzytkownik playstation

Opublikowano

Przeciętny użytkownik playstation by się raczej już pytał gdzie najlepiej sprzedać.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.