Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wyglada na to, ze marka Xbox po początkowych problemach w tej generacji w końcu rozprawi się z januszo-kmiociarskimi niebieskimi insektami. Zupełnie jak w tym gif-ie:

mtawco.gif

Mighty Fucking Scorpion in action! :kaz:

Opublikowano

yeti po zwykłych ploteczkach ma już stan przedzawałowy i jego sygnatura co to za ulizany pedał z pistoletami na kulki?

Tylko SCORPION   :daddy:

Opublikowano

5K złota żeby nie zwymiotować grając na zwykłym szrocie4 przez okularki w jakiegoś indyka, $orry zawsze wali na dwa baty swoich klientów.

Opublikowano

Konsole robia sie zupelnie jak telefony i choc w przypadku telefonow nie jest wymagane by miec najnowszy aby dzwonic i smsowac tak w przypadku konsol nie robi sie za dobrze.

Kiedys jak gralem na Szaraku smialem sie z blacharzy jak gadali o grafice a teraz...

Wogole to abstrahujac do dawnych dobrych czasow to kiedys nasze hobby bylo unikatowe nerd w szkole z przetluszczonymi kudlami ktory nigdy ci.pki na oczy nie widzial spuszczajacy sie nad FF7 do grona ludzi z ktorych tylko dwoch ogarnialo o co mu chodzi. Kiedys bylo to hobby dla wybranych z unikatowymi grami teraz sie zrobilo dla wszystkich czyli bezplciowe. Uncharted 4 nawet moja babka by przeszla.

Opublikowano

Bo Scorpio to będzie nowa generacja, nowa jakość, ostateczny koniec sprawy sonowskiej, teraz pogra się jeszcze rok ponad na x1, a potem kupi się Scorpio z 100% wsteczna, 10 teraflopow, 4k gaming, a nie jakieś pośrednie konsole w stylu neo :xboss:

a gry jakies na to beda? nie mowie o halo 8, gow 6 i forza 16
Opublikowano

Plota o 6teraflopach i cały zielony obóz już kisiel w majtach

i nagranie z zebrania u Daddyego

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Jeśli ktoś wierzy w taką różnicę mocy pomiędzy dwoma modelami tej samej (?!) generacji to jest idiotą.

Ale nie obrażaj Insa, kubsona, mazzeo i reszty zielonych przegrywów, im też coś się należy z życia, zwłaszcza, że przez ostatnie trzy lata przyjmowali sztywniutko bukkake od Knura :kaz:

Ja (pipi)e, materiał prosto z Białegostoku, xbox fun day 2016, Mazzeo z Wezyrkiem i resztą botów po plotkach o 6 teraflopach, chmurze i dx99.

Mazzeo jaką zieloną sukienkę za(pipi)ał, dobry wariat (ta czapka moro to chyba z Girsów), a Wezyrek nie lepszy z tą koszulą i lakierkami.

Ciekawe co będzie jak wydadzą jakiegoś eksa, który nie trafi na laptopa, albo jeszcze lepiej, exa ze średnią powyżej 90%. To dopiero będzie impreza :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

hehehe śmieją się z graczy pc'towych a spuszczają się nad nowymi konsolami. Klapy i boty to o wiele większe graphic whores niż jakikolwiek pecetowy gracz na tym forum. Jeżeli w następnym roku wyjdzie ps4 neo i xbox scorpion to super. Cieszę się waszym szczęściem. Ja wydam te 3-4 koła które bym wydał na obie konsole na upgrade kompa. Nowy procek i karta graficzna aby nadal mieć komfort grania. Jeżeli kupię jakąś konsole to od nintendo bo przynajmniej ma ciekawe exy.

Sorry ale w ciągu 3 lat tej generacji tylko 4 exy naprawdę warte były ogrania na konsoli sony i ms. Sunset Overdrive, Bloodborne, Forza Horizon 2 i Uncharted 4.  Żadna inna gra nie była warta zakupu konsoli. W tym samym czasie na martwą konsole wii u wyszło kilka hitów wartych ogrania tak samo na 3ds czy PC. Lubię grać na konsoli z padem w łapie. Lubię ps4 i xboxa uważam że to fajne sprzęty. Każdy z nich ma jakieś zalety i wady. Niestety ani ms ani sony nie zachęcają do kupna następców. W Przypadku xboxa one i ps4 było wiele obietnic a jak się skończyło wszyscy widzimy. Można być zaślepionym fanem danej opcji i łykać wszystko co kaz czy spencer wam rzucą. Można też się wycofać z tego błędnego koła i smakować w dobrych grach gdzie indziej.

(pipi)a jak pomyślę gdzie był xbox 360 po 3 latach od premiery i jakie gry na nim ograłem to mi się chce płakać. To już nie powolny regres to równia pochyła w dół :(

Opublikowano

To było do przewidzenia że boty nagle nie widzą nic złego w wypuszczaniu mocniejszej konsoli jeśli robi to ms. 

TFU! Pluje na was skorpiony i neoklapy, yebane podludzie.

Opublikowano

a gry jakies na to beda? nie mowie o halo 8, gow 6 i forza 16

Może jeszcze jakiś nowy killer od remedy xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dziwne zeby blacharz był graphic whore jeżeli 99% gier na peceta to gry typu jestem tostem czy kąpiel ze starym :yao: i wszystko w grafice z czasów atariego

Opublikowano

nie podoba się wizja mocniejszych konsol, dlatego wolicie peceta gdzie Nvidia wyrucha was tak jak nigdy nie wyruchał MS i Sony. Logika blaszanych przegrywów :kaz:

Póki co największym przegrywem jest M$ ze swoim Xbonem.

Opublikowano

Największe przegrywy to blachaty co czekają na exy konsolowe :yao: jak tam RDR ? Lub optymalizacja xboxowych exow :yao: x2

Opublikowano

Ale w Destiny sobie nie pogracie wstretni blacharze.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

RDR :banderas: taka gierka to raz na całe życie się trafia no ale pece śmiecie biorą prysznic z ojcem xD

Opublikowano

Gierka 10lecia jak najbardziej.

Jakże mnie bawi to szczekanie klapków,juz zapomnieli jak kilka dni temu mieli podjarke  PS4.5 które miało zaorac zieloną brać a tu taki uj. 

M$ bardzo ładnie zapowie xo slim a w przyszłym roku wejdzie z buta w nową generacje ze scorpionem,a klapki co podjarka przez łzy gniewu odtwarzaniem filmów w 4k :P

Karma  :banderas:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :banderas:

Edytowane przez kudlaty88

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.