Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

pokażcie jakiś post blubera

po chuy on tam pisze

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak pisze Dave. Poza tym Ori bliżej do AAA, niż indora pokroju Velocity2X.

Ori świetna giera, ograłem na PC :lapka:

Opublikowano

A ja zawsze myślałem ze nikogo to forum gejonly xd

Opublikowano

jurasek nie płacz xd 

widziałem kiedyś jureczka jak robił dzihad na eurogamerze.pl i jakimś profilu na fejsie, jak tak bedzie dalej to prawo klap-szaria bedą chcieli wprowadzić   yao.png

lol jurasek już pekł, nie bez kozery wszedzie gdzie zjawia się dostaje bany 

zeby to jeszcze jakaś dobra giera była a nie jakieś masturbowanie nastolatki dla chorych chinczyków i granie calineczką czy innym czerwonym kapturkiem, zresztą pal licho target tej gry, ale zapodaj takiemu klapersowi gry od nintendo to odrazu od pedalstwa i dziecinnych giereczek wyzywają ale jak od sony to super gierka bulwo nie znasz sie idz postrzelaj do krasnali iksde

wyciagnijcie glowy poza CW przeciez, nawet bluber tydzien temu zalozyl temat pozegnalny, ze niby wbil 18001 post i konczy z forumingiem, a na drugi dzien sie reaktywowal na nikogo xDDDD

Opublikowano

Ja nawet nie wiem o co caman z tym gejonly  :woot:

Opublikowano

wyciagnijcie glowy poza CW 

To tak się da?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

wtrace sie tylko na sekundke, ze po patchu 1.07 wiedzmin na xone chodzi juz tak samo jak na ps4 czyli 900p vs 1080 czyli boty traca argument czyli najlepsza wersja konsolowa wieska na ps4

Nie tracą, bo mogą sobie grać na wersji 1.01 bez patchy, która i tak jest najlepszą wersję i będzie pięknie śmigać, na ps4 od początku do końca dupa zbita. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie martw się, randomy tak mają.

Opublikowano

Dla mnie to Ty jesteś randomem :dunno:

Zresztą wole być randomem, ale z mózgiem i własnym zdaniem niż jakąś "szychą z e-peniskiem" która nie używa tego narządu

rozumowania.

Poza tym to temat o CW, a nie o przepychankach słownych więc jak masz mi jeszcze coś dopowiedzenia to zapraszam na PW.

Z mojej strony EOT.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

giphy.gif

sory za gifa pod gifem - nie mogłem się powstrzymać :obama:

Opublikowano

Ja nawet nie wiem o co caman z tym gejonly :woot:

Dla mnie to Ty jesteś randomem :dunno:

Zresztą wole być randomem, ale z mózgiem i własnym zdaniem niż jakąś "szychą z e-peniskiem" która nie używa tego narządu

rozumowania.

Poza tym to temat o CW, a nie o przepychankach słownych więc jak masz mi jeszcze coś dopowiedzenia to zapraszam na PW.

Z mojej strony EOT.

Ale cię, Starh, łatwo sprowokować. Daj spokój, to tylko CW.

Opublikowano

Uważam, że jakiś poziom powinien być zachowany. "To tylko CW" to tłumaczenie na zasadzie "gościu, ru.chałem twoją matkę. ŻART!" albo "ty pyerdolony sQrwy.synu, ale bez obrazy" heheh

No i dawno utwierdziłem się w przekonaniu, że tu nie ma trollingu. CW to WOJNA.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Tymczasem 3 gry to ja ukonczylem prze ostatni tydzien :yao:

To idź po nowe eksy tej jakości:

11064859_949229545109867_805484879809456

Opublikowano

Wezyr, Starh, wczesniej Mroku  :facepalmz: Bez kitu wolalem jak Xboxa mialo 3 osoby.

Opublikowano

Wezyr, Starh, wczesniej Mroku  :facepalmz: Bez kitu wolalem jak Xboxa mialo 3 osoby.

kLk9e.gif

Opublikowano

CW to WOJNA.

jakie teraz kozaki, wojna, granaty bo xbon zaraz bedzie miec 14455 exów a sony remaster uncharted

ciekawe gdzie byliście jak było 729p w titanfallu i mattrick za sterami seriali

Opublikowano

Co ty (pipi) kermit :pawel:

Po E3 powinni wypieprzyc te nadeta pi.zde udajaca gracza na zbity pysk.

Zaoral xbona tak, ze nigdy juz nie nawiaze walki z ps4.

Opublikowano

Po prezentacji xbone'a to nawet Don na jakis czas zapadl sie pod ziemie, wtedy xboty byly zmuszone walczyc w partyzantce, co jakis czas wychylajac sie zza krzakow i plujac na PS4, ktore juz wtedy zdradzalo pierwsze oznaki (pipi) obesranego

Teraz xbotem jest byc latwo, roznorodnosc exow, najblizszy wysyp exow, malejace roznice w multiplatformach, jakosc uslugi sieciowej, jakosc wykonania konsoli i jej awaryjnosc.

Latwo jest byc xbotem bo sony zdaje sie w ogole nie stawac do walki o swiadomego klienta, co rusz popelniajac harakiri zapelniajac lineup na kluczowy okres remasterami, obrazu nedzy i rozpaczy dopelnia obraz wiecznej konserwacji PSN i jakosc konsoli oraz chuyowy plus( koronny argument klapow zeszlej generacji)

Opublikowano

Aha, to tak wyglada CW jak mnie nie ma bo wreszcie MAM W CO GRAC?

Bierze sie pigulki gwaltu i zaczyna sie wymyslac: "xbox ma grryyyy, xbox bedzie miallll gryyyy, spencer pokazal sony gdzie raki zimujaaaaa na e33333"

:pawel:

Opublikowano

CW to WOJNA.

jakie teraz kozaki, wojna, granaty bo xbon zaraz bedzie miec 14455 exów a sony remaster uncharted

ciekawe gdzie byliście jak było 729p w titanfallu i mattrick za sterami seriali

Pracowałem w pocie czoła na Xboxa żeby móc ograć te wszystkie kozackie gierki :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.