Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

po premierze destiny to ja sie wogole dziwie, ze wydawanie jakichkolwiek innych gier ma jeszcze sens ale czemu tu sie dziwic - zeratul to obecnie moze ssac pauke, upokarzajacy upadek polaka na obczyznie, a mial byc taki american dream

Opublikowano

Gdyby nie Wiedźmin to PS4 leżałoby nietknięte. Dobrze, że jest ten zarąbisty DriveClub. Ta gra jest mega - świetnie się jeździ, jest trudna i do tego ten deszcz xD

Opublikowano

Nemesis, nie śmiej się z najlepszego 7/10 w historii gejmingu. Takie perełki tylko na konsolach Sory. No a deszcz robi z tej gry totalne 9/10.

Opublikowano

5-6 grudnia, it's comming, więcej zapowiedzi!

Opublikowano

@Ins, ale ja naprawdę uwielbiam tą grę. Pierwszy raz w życiu tak mocno wkręciłem się w wyścigi.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Zapowiedzi to (pipi)a slowo klucz tej generacji...

Opublikowano

Spencer: 'I Don't Goal the Team on How Many Units Sony Sells'

-Zaprzeczenie

-gniew

-Depresja

-Akceptacja

Boty już na ostatniej prostej, a dopiero 2 lata od startu obecnej generacji.

Opublikowano

@Ins, ale ja naprawdę uwielbiam tą grę. Pierwszy raz w życiu tak mocno wkręciłem się w wyścigi.

Ja też ją uwielbiam. Cud a nie gra. Trzeba ją szanować. Takie tytuły ze świecą szukać. Ten deszcz robi robote.

Opublikowano

Hiszpański oddział PlayStation znowu sie rozpędził i wrzucili chyba za wcześniej trailer GT7

Zagraniczna prasa i specjaliści z już komentują model aut z trailera, świetnie to wygląda, nie widzieliśmy jeszcze takiej ilości polygonów w wyściagach!
Analiza techniczna Digital Foundry

Opublikowano

Spencer: 'I Don't Goal the Team on How Many Units Sony Sells'

-Zaprzeczenie

-gniew

-Depresja

-Akceptacja

Boty już na ostatniej prostej, a dopiero 2 lata od startu obecnej generacji.

No to klapy się podniecają ciągle cyferkami, a nie xboty więc te wyliczanki wsadź sobie w du.pe. 

Opublikowano

na łanie turbo exy ponoc sa od zawsze i jakos zaden bot nie gra bez opamietania sadzac po ich aktywnosci w tej edycji CW

jeszcze WiiU xDDDDDDDDDDDDDdd spier.dolina technologiczna z garska wydanych na nia gier, z ktorych fakt kilka bylo fajnych i watych ogrania (na pewno wiecej nzi na xone), bez spolecznosci, dobrego online, nintendo w tym roku wyprawilo jej pogrzeb i sie jeszcze okazalo, ze hejtowna vita zyla i zyc bedzie dluzej niz WiiU

Nintendo to piesn przeszlosci, obecnie to oni moga strugac kijek łayosowi

xDDD

"s(pipi)ina technologiczna", a głupi Wind Waker HD ładniejszy od połowy exów na PS4.

"fakt, kilka fajnych gier" - a skąd wiesz?

"bez społeczności" - bzdura, samo głupie miiverse daje lepsze community od tego na PS4, ale skąd możesz to wiedzieć?

"dobrego online" - żadnych konserwacji ani lagu, nie to co na PSN. W dodatku za darmo.

ogólnie to przestań się ośmieszać

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

so-much-win-starcraft-reaction.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

GoW 4.

Serio?;x

Mogli by zrobić jakieś nowe IP. Bo akutalnie to wielkie studia Sony tylko odcinają kupony. 

Zresztą u M$ jest to samo (nie licząc Remedy).

UP

No tak, bo najważniejsze to wpisanie na liste exów "kiedyś tam wydanych"

Edytowane przez Starh

Opublikowano

GoW 4.

Tak już poza CW, autentycznie jest mi żal pracowników tego studia. Są dobrym studiem, nie lubię szczególnie GoWa ale widzę potencjał tych ludzi. Na pewno mają masę pomysłów, a są zniewoleni przez 60-latków w drogich garniturach i akcjonariuszy. Daliby im chociaż jedną grę zrobić nową.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.