Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Aktualny status serwerów MGS V, zgadnijcie gdzie są problemy?

tak zgadliście.

COFLmqXWgAAcy7g.png

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No ja dzisiaj miałem dwa razy. Po odpaleniu gry i po ponownym uruchomieniu. Ale to raczej wynika z faktu, że najwięcej graczy kupiło wersję PS4 i stąd te przeciążenia. 

Opublikowano

No ja dzisiaj miałem dwa razy. Po odpaleniu gry i po ponownym uruchomieniu. Ale to raczej wynika z faktu, że najwięcej graczy kupiło wersję PS4 i stąd te przeciążenia. 

mhmmmmmmm XD

Opublikowano

W gównianej jakości konsolowej można było już grać na premierę. Teraz można grać jak człowiek, a nie jak jakieś zwierze.

xD w jakości konsolowej BAK nie było dropów do 0 fps.

w zasadzie w ogóle nie było dropów. 

Tydzień albo dwa po premierze (tak, wiem, pisałem "na premierę", tak więc nie zesraj się) pojawił się exec, który ogarniał ten zyebany port. Dało się grać w 30 klatkach bezproblemowo, no ale skąd to możesz wiedzieć jednoplatformowcu, który czerpie swoją wiedzę z internetów xd

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Tydzień albo dwa po premierze (tak, wiem, pisałem "na premierę", tak więc nie zesraj się) pojawił się exec, który ogarniał ten zyebany port. Dało się grać w 30 klatkach bezproblemowo, 

nom xD tak bezproblemowo że jeszcze pod wczorajszymi newsami n.t. wrześniowego pacza można było przeczytać o jego naprawie przycięć animacji, oraz problemów z wyświetlaniem tekstur w zaniżonej rozdzielczości. no ale konsolowa jakość tydzień-dwa po premierze :obama: (tylko gierka nie wracała do sprzedaży trochę dłużej). 

no ale skąd to możesz wiedzieć jednoplatformowcu, który czerpie swoją wiedzę z internetów xd

wypraszam sobie. tylko w ciągu dwóch ostatnich lat ograłem zawrotną liczbę dwóch pecetowych exów.

Opublikowano

Widzę, że plastikowa wojna wstaje skoro świt

Opublikowano

ja nie śpię całą noc bo CW mnie potrzebuje

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Nobody, ostatni strażnik Internetu! ^^

Możesz się zdrzemnac, herba i przejmuje zmianę.

Opublikowano

:morning2:

Opublikowano

Jak tam MGS od tego pedzia ? niby taki mesjasz i japonia wstala z kolan a nadal siedzicie 24/7 w cw i porownujecie fpsy w samochodzikach ,beka z was chlopauki.

Nie martwcie sie prawdziwy mesjasz nadchodzi w 2o16 roku od Naugty_Dogs- Unchardead kres zlodziejaszka.

XDDDDDDDD

article-2075987-0F38FEB200000578-943_470

Czemu po raz kolejny wklejasz do tematu koreanczykow?

Opublikowano

Koreańczycy ? Dla mnie to Yeti i Lem, wypinający się i czekający na kolejną dawkę kutanga Sony.

Opublikowano

Ej, to skoro ja nie mogę grać jeszcze w Batmana AK (bo nie mam PS4 - p!atformy na której gra nie tylko chodzi najlepiej, ale w ogóle chodzi), to mogę się czuć jak PC-towcy (no prawie, bo ja nie sfrajerzyłem tyle kasy)?

Uhm. To kijowo wam powiem, serio w sumie to chciałbym w to zagrać. W sumie to im teraz współczuję, nawet jak sobie samym są winni...

Opublikowano

Na PC już ładnie śmiga w 60fps i więcej, na ps4 do końca już zostanie niegrywalne 30. Ostatnio gram sobie w mad maxa i 120fps jednak robi większą różnicę niż myślałem. 60 klatek zaczyna powoli odchodzić do lamusa :cool:

Opublikowano

Czemu po raz kolejny wklejasz do tematu koreanczykow? --> :xboss::lapka:

2cd8g3l.jpg

Opublikowano

Widzę Mroku dziś ostro odleciał.  :taknieco:

Opublikowano

Widzę Mroku dziś ostro odleciał.  :taknieco:

Fixed

105nof4.jpg

Opublikowano

mroku calkiem zgrabny obrazek jak po pierwszej lekcji informatyki w podstawowce, jest szansa na 4 na swiadectwie na koniec roku z tego przedmiotu

Opublikowano

Mnie najbardziej boli ten pad, jest o klasę gorszy od tego od PS3. Ten na PS3 jest do hardkorowego grania, długich sesji. Aż się boję jak ten od czwórki przeżyje takie pozycje jak DMC 5 czy MGR 2. 

Opublikowano

Dlatego najlepiej pozbyc sie tego guwna jak najszybciej,bo padnie i co zrobic bez gwarancji ? Beka bedzie.

Edytowane przez Mroku333

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.