Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie zdziwiłbym się, jakby te dałny z irca stały za użytkownikiem WERA i spoilerami z MGSV, jakie rozsyłał(a) na PW.

Wera = Jura

Ja rozumiem ze mozna miec jakies debilne niesnaski miedzyforumowe (w koncu internet powazny biznes cnie), ale tak bezczelnie psuc innym ludziom zabawe (ktorzy czekali tyle lat na gre) to czyste s(pipi)ysynstwo, takze teamowi IRC mowimy NIE.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Poczatkowo team irc byl po prostu zalosny, teraz jednak zaczynam sie utwierdzac w przekonaniu, ze to co oni robia nie jest juz zenujace tylko naprawde popie,.rdolone

Opublikowano

Jeśli info o bananie dla Lemura jest prawdziwe to ja żałuję. Z kogo będziemy teraz beczkę toczyć? :frog:

Opublikowano

Zawsze jeszcze jest PokrytyJanuszem. 

Opublikowano

Lemonka ma status Wyrzutki, on za spoilery MGS poleciał czy ktoś inny jeszcze?

Opublikowano

To że zostaną tu same boty, sprawi że temat stanie się abstrakcyjny niczym republika bananowa. Boty stworzą tu swoje małe, odizolowane państewko oderwane od rzeczywistości, gdzie będą ceremonialnie stykać się bateriami od pada, i udawać że ich Xbox jest najlepszy na świecie.

A świat będzie grał na Playstation i miał bekę na ostro...

Opublikowano

No szczególnie ty z ps3. xD

Może jeszcze kebab do tego? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Kurde Mendrek no i jak ten SR4 ? Sprobuj przekonac, ze SR>GTA, to moze jutro zamowie remastera

:dog:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

weganin jakie to uczucie ze wolisz ogrywac mad ma aka 70% na metacritic zamiast mgs5 aka 95% koneserze turbo gier tylko w CW?

Opublikowano

bambi fałszywy mesjasz :/

Opublikowano

Lemonka dostał bana? Teraz CW wróci na swój poziom.

Czyli jaki poziom ?

Opublikowano

Jeszcze andres21, yeti, mendrek, amsterdream. Sonyboty wyłapują bany jak cygany i inne czarnuchy bilety do UE. No cóż, jaka podkonsola, taki poziom użytkowników i gier, oh wait! :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

To że zostaną tu same boty, sprawi że temat stanie się abstrakcyjny niczym republika bananowa. Boty stworzą tu swoje małe, odizolowane państewko oderwane od rzeczywistości, gdzie będą ceremonialnie stykać się bateriami od pada, i udawać że ich Xbox jest najlepszy na świecie.

A świat będzie grał na Playstation i miał bekę na ostro...

Ja poważnie zastanawiam się nad opuszczeniem CW, jeśli nie definitywnie to przynajmniej czasowo, bo temat staje się powoli nudny, jednowymiarowy i przewidywalny. Niebieskie kmioty wraz z ichnią korporacyją leżą skopane pochlipując w kąciku. Skazani do końca roku na CoD-a i FIFĘ. Dopiero z powodu Kapiszonarted 4 w kwietniu przyszłego roku rozświetli na moment uśmiech ich obolałe, poznaczone smutkiem oblicza.

Jedyne przewagi $ory to:

-większa sprzedaż (miliony much... błędy przybłędy Mattricka itp itd itpd...)

-pikselki

-deszczyk

Absolutnie cała reszta jest domeną Mikroszafotu:

-lepiej wykonany sprzet (konsola+pad) U Sony to kloszardzi plastik, a gałki pada wykonano chyba z gumy starych opon ze Stomilu z ubiegłego wieku, przewiezionych w kontenerach do fabryk Sony z polskich  składowisk tychże. Dzwięk pracującej PS4 mylę każdorazowo z przelatującymi dość nisko rzęchami tanich linii lotniczych w rodzaju Wizz czy Ryanair, które nad moim domem mają korytarz powietrzny...

-Live (jakość usługi jak i jej cena)

-Gry ekskluzywne (zaznaczam...gry, nie interaktywne filmy w rodzaju The Smroder 1776 lub Antil Dałn)

-serwis

-GwG vs Plus

-promocje

-Imperator Spencer

-wsteczna kompatybilność + remastery z multi i dodatkowymi promocjami vs wpychanie kolczastego dilda w klapie odbyty przez $ony w temacie remasterów bez multi za wyższą cenę...

Innymi słowy nuda panie :dunno:

Opublikowano

No tej jesieni Xbox pozamiata, nie ma co. Zobaczymy co za rok będzie. 

Opublikowano

No właśnie za rok zrobi jakiś impakt w postaci Scalebound i Girsów 4. W tym roku nuda totalna. 

Opublikowano

Totalna nuda to panuje na ps4 od premiery, xbox co roku wygrywa pod względem gier nie mowiac już o tym że dwa exy zebrały nagrody za najlepsza grafe

klapy jak zawsze nie wiedza co sie dzieje bo żyją dalej w latach 90-tych gdzie Sony cos znaczyło

Opublikowano

Nuda to jest na razie na Wii U. Rok temu mocne sierpy a w tym tylko słabe proste. 

A na One zaraz wyjdzie Forza, potem Halo 5, Lara. Jest na co czekać. Szykuje się najmocniejszy line-up od czasu PS2. W ciągu 7 miesięcy wyjdzie tyle exów, że Sony będzie przez dwa lata zapowiadać swoje gry.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

pAiOWyWl.jpg?1

Też nie mogę się doczekać tej dalszej części "pozamiatania", znów będę miotał się, ale z beki. Po tym czymś pamiętający czasy poprzedniej gneracji czas na Halo 4.5 i dlc do tomb raidera, które wygląda niemal identycznie jak na x360. W końcu to nic nowego na x-dałnie, titanfail czy taka fh2 w wersji na produkt studentów wieczorówki rolniczej i x360 różni się tylko rozdzielczością. Nowa "generacja" w wykonaniu microsoftu. :yao:

No nic, jedni mają standardy graficzne z 2005 roku i telewizory hd ready, a drudzy 2016 rozpoczną tak

29522509aa1c66aac98b0e15eb3ad5b004f24ec5

18685819181_8023649a5c_b.jpg

2897601-1_snaggbeast.jpg

Oczywiście jak przystało na obecne standardy, full hd na 55 calach. :banderas:

Opublikowano

początkowy kwartał  :teehee:

Opublikowano

Ja zagram w te hiciory na obydwu konsolach tylko Wy będziecie się zabijać o to, które lepsze. 

Opublikowano

Ja zagram w te hiciory na obydwu konsolach tylko Wy będziecie się zabijać o to, które lepsze. 

Naprawdę chciałbym kupic xone, tak jak kupiłem x-boxa i x360. ale nie ma anie jednej gry, która by mnie do tego zmusiła. Jedynie multiplayer w H 4.5, ale dla jednego trybu nie będę kupował konsoli, zwłaszcza, że na PS4 mam TLoU, niebawem MGO i po becie zobaczy się co z SW.

rise-of-the-tomb-raider-xbox-one-vs-360-

rise-of-the-tomb-raider-xbox-one-vs-360-

:yao:

"NEXT GEN EXPERIENC", D12 I MOC CHMURY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.