Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

najlepiej pasuje jak juz ktos pisal 

Pluja na was a wy sie cieszycie 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

CW9: dupa wysoko, nogi szeroko

Opublikowano

Rano kromka chleba, w południe kozie mleko, wieczorem kąpiel ze starym.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Console Wars 9 gier od premiery

Opublikowano

:banderas:
Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy pomysł.

Opublikowano

geniusz

Opublikowano

Console Wars 9: Do końca roku wszystkie Multiplatformy będą

Opublikowano

Ty już się nie produkuj za dużo

Opublikowano

+1

Opublikowano

Czyli temat już znamy :banderas:

Opublikowano

Wystarczy, że przez dwie dekady 96% ludzi urodzonych po dziewięćdziesiątym roku używa "sorry" zamiast "przepraszam", dodatkowo hamburgery nie uczą w szkołach polskiego, u nas w wielu dziedzinach angielski jest wręcz wymagany.
Zatem proponuję podnieśc się z kolan i używaż jednak "Wojny konsolowe", niż "Console wars".

Skoro bazą są słowne przepychanki, a nośnikiem ujma wymierzona w inne frakcje, temat powinien nosić nazwę w deseń Wojny konsolowe: #zaorać sonoklapów, xboty, master rase - niepotrzebne skreślić, opcjonalnie Wojny konsolowe: forumowa orka.

Ewentualnie cos, co byłoby płynnie przez admina zmieniane. Skoro pasjonaci Soni drwią z czegokolwiek hulającego na XO w trzydziestu, a gdy potwierdzono, że Anczarted 4 będzie w takiej ilości klatek działał i włącza się hipokryzja w deseń "tyle wystarczy, i tak to najpiękniejsza gra targów", to mianować go na Wojny konsolowe: mesjasz Soni w 30, Forza w 60klatkach, a gdy coś nowego się zrodzi, zrobić edycje.

To całe Console wars: Dziewięć gier od premiery, nawet nie nosi znamion przekąsu, zwykła złośliwość niemająca z prawdą nic wspólnego.

Opublikowano

zwykła złośliwość niemająca z prawdą nic wspólnego.

przecież dla wielu to istota cw i zawartość ich postów (co do których czasami są święcie przekonani)

Opublikowano

A nie przeszkadza ci Sylvan, ze wypowiadasz sie na forum o nazwie PSX Extreme?

Opublikowano

Wystarczy, że przez dwie dekady 96% ludzi urodzonych po dziewięćdziesiątym roku używa "sorry" zamiast "przepraszam", dodatkowo hamburgery nie uczą w szkołach polskiego, u nas w wielu dziedzinach angielski jest wręcz wymagany.

Zatem proponuję podnieśc się z kolan i używaż jednak "Wojny konsolowe", niż "Console wars".

Sorry, ale nie zapropsuję :reggie:  

Opublikowano

Skoro sam Sylvan_Wielki dał się strollować temu tytułowi, to chyba jasne jest że musi być bardzo dobry.

Opublikowano

hamburgery nie uczą w szkołach polskiego, u nas w wielu dziedzinach angielski jest wręcz wymagany.

xd

Jak kiedys jezyk polski stanie sie powszechnie uzywany do miedzynarodowej komunikacji to moze sie doczekasz jego nauki w amerykanskich szkolach. Poki co usa to ma nawet problem ze wskazaniem nas na mapie.

Opublikowano

google earth powinno jako najsuchsze miejsce na swiecie wskazywac aktualne miejsce przybywania sylwiana xD

Opublikowano

spoko spoko. zaraz wpadnie z tekstem że przecież trollował a my się daliśmy. w końcu mając karolaka w avatarze to musi być zgrywus

:Coolface:

Opublikowano

To ja tak matematycznie zaproponuje:

"Console Wars 9(00p) vs 30fps" - 900p wiadomo co, a 30fps bo drama u4

A tak a ogole to "Pluja na was a wy sie cieszycie" zjada wszystko

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Console Wars 9 palcow

Opublikowano

Jak dla mnie Pluja na was a wy sie cieszycie najlepsza opcja, 9 gier od premiery tez dobre ale taka nazwa ma wisiec do nastepnego e3? Nah

Opublikowano

Jak dla mnie Pluja na was a wy sie cieszycie najlepsza opcja, 9 gier od premiery tez dobre ale taka nazwa ma wisiec do nastepnego e3? Nah

Żebyś się nie zdziwił  :oh_you:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.