Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po aktualizacji 3.0 na PS4 predkość pobierania znacząco wzrosła, prawie u każdego leci max łacza, 5-10mb/s jak najbardziej realne

Chmura ma teraz 10gb to może rzeczywiście zainwestowali w servery :kaz:

Beta Hardware Rivals ściągała mi się 1/4 łącza tak więc nie przesadzałbym z tymi serwerami

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Spokojnie, jeszcze zdazy sie zyebac :Coolface:

Opublikowano

A to czasem nie działa tak, że dema i patche pobierają się wolniej osobom, które nie mają wykupionego Plusa?

Opublikowano

patch do bloodborne'a pobieralo mi cala predkoscia mojego 20mbit/s co jest sukcesem bo jak kiedys pisalem - ostatnie 2 miesiace to bym dramat i nawet slynne pauzowanie i wznawianie guzik dawalo

zmiana chmurki z 1gb na 10gb tez dobry znak, moze faktycznie jakis serwer wreszcie przyplynal tankowcem do ich centrum dowodzenia swiatem psn w ugandzie

Opublikowano

A to czasem nie działa tak, że dema i patche pobierają się wolniej osobom, które nie mają wykupionego Plusa?

Nie nie jest tak, a plusa mam ważnego do czerwca i raczej nie będę przedłużał.To nie jest stronka typu stań się premium pobieraj szybciej i bez limitów.

Opublikowano

Takie upodlenie znakomitego studia.

Opublikowano

Normalka? Nope.

Lecisz do sklepu kupic gre za 259zl a za rok mozesz ja wyrzucic do kosza. Na PC w gatunku MMO moze i normalka jak gry sa albo F2P albo podstawka kosztuje grosze. A nawet jak przyjdzie expansion to wciaz moge grac, moge wejsc na pvp, moge robic dungeony bo nie sa one ucinane, tutaj mamy jakis dziwny przykład wymuszania kupienia dodatku.

Opublikowano

W WoWie przy nowych dodatkach nikt nie blokowal starego kontentu, a tu niby nie da rady robic heroic strajkow i najfoli. W sumie wyyebane na ta gre mam i tak ale troche przykro.

Chuya tam przykro, jak dajecie sie ruchac Acti to juz wasza sprawa, Halo 5 nadchodzi :daddy:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tak jak mówi haven

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Nadal wierzysz że xbox podniesie sie kolan? 

XBOX na tronie nieprzerwanie od 2005, to chińczyki upadły z plejsztejszonem   :) a że szrot4 troszkę lepiej się sprzedaje nic nie znaczy, miliony much ciągnie do gówna i tyle, modna zabawka bez gier jak wii w poprzedniej generacji.

Opublikowano

Dla hardkora tych hitów na Wii U wystarczy max na kilka miesięcy grania ( dla mnie na 2 lata). Kocham ich gierki, ale pod względem ilości Niny nigdy tak nie ssało pałki.

Opublikowano

Dla hardkora tych hitów na Wii U wystarczy max na kilka miesięcy grania ( dla mnie na 2 lata). Kocham ich gierki, ale pod względem ilości Niny nigdy tak nie ssało pałki.

Mowilismy o Wii :)

A w 480p nie widze nic zlego. A nawet lubię.

Opublikowano

Taki masz obowiązek jako fanboy nintendo. 

Opublikowano

Tak sobie przeglądam listę gier wydanych na PS4 w tym roku i to nie wygląda źle. Jest HM2, OlliOlli2, Helldivers, Grim Fandango, Galak-Z, Rocket League, Axiom Verge, N++. No i BLOODBORNE. A już za chwileczkę następna Disgaea.

Nie no, poważnie, ten lineup, jakby tak przeanalizować cały rok, niszczy ten xboksowy. Forza, Halo i Tomb Raider, Ori. Ech, szkoda mi was, xboty.

Opublikowano

Taki masz obowiązek jako fanboy nintendo.

Niee. Juz przy OG Xboxie polubilem. Przyjemniejsze dla oka.

Opublikowano

Wii bez gier

daddy tak gardze

taaa patrzy na listę 10 gier z mario i jego kumplami w różnych odmianach...tfuu!

Opublikowano

Wii bez gier

daddy tak gardze

taaa patrzy na listę 10 gier z mario i jego kumplami w różnych odmianach...tfuu!

Twój błąd. Wii ma mnóstwo ukrytych perełek. Ale to trzeba rozbić beton i spojrzeć poza Top 5 gier od IGNu zanim sie wypowie o konsoli. Albo lepiej - zagrać na niej. Ale nie będę za dużo wymagał.

Opublikowano

Tak sobie przeglądam listę gier wydanych na PS4 w tym roku i to nie wygląda źle. Jest HM2, OlliOlli2, Helldivers, Grim Fandango, Galak-Z, Rocket League, Axiom Verge, N++. No i BLOODBORNE. A już za chwileczkę następna Disgaea.

Nie no, poważnie, ten lineup, jakby tak przeanalizować cały rok, niszczy ten xboksowy. Forza, Halo i Tomb Raider, Ori. Ech, szkoda mi was, xboty.

Oprócz BB wszystko chodzi na lodówkach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.