Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

tak, for the players

Opublikowano

Trzeba. Do tego mała szansa ze cos sie zle zsynchronizuje i trofka nie załapie, wtedy trzeba jeszcze raz go robic xddd

Opublikowano

a co to za problem wejsc w zakladke i poczekac na synchro ? :yao: 

Opublikowano

ostateczny cios dla sony, teraz ich plastikowe gówienko nie jest w NICZYM lepsze

Jeszcze niech wrzucą nowy ram i gpu i możesz tak napisać, bo obecnie to... różnica generacji.

KrdRXY.gif

I co tam na tej konferencji microsoftu, zapowiedzieli jakiegoś next gena, czy bociarnia nadal jest skazana na x360 hd? A może zapowiedzieli jakąś nową chmurę czy dx22, które sprawią, że multiplatformy nie będą miały o niemal połowę mniej pikseli?

Nic z tego? Tak więc nadal beka z x-dałna i gierek wymagających hd ready?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Klapy tak spanikowały ze strachu przed dashboardem xbox'a ze szybko sie nawzajem plusują :obama:

Ale sie nie dziwie. Zamawianie pizzy nigdy nie bylo jeszcze tak szybkie :reggie:

Opublikowano

No ba, kasa się przyda (dołożę do PS4), a MGS-a V kupię albo na PS3 albo kiedyś na PS4. A ten szkoda by się marnował, ktoś inny tanio może poobcować wcześniej.

I CO MI ZROBICIE ;)

Odradzam wersje na ps3, od tego framerejtu można dostać raka i gra się bardzo ale to bardzo nieprzyjemnie lepiej już poczekaj na to ps4.

Opublikowano

Przynajmniej k,urwa nie trzeba trofeów synchronizować.

Ja pier,dolę jakie średniowiecze xD.

Nie wiem co jest większym średniowieczem, synchronizacja pucharków, która trwa 3-5 sekund, czy granie w 2015 w gierki w rozdzielczości 900p.

(pipi)a, 900p w 2015 roku, to już moja pralka wyświetla w full hd, czujesz typie??!! 900p w 2015 roku, a jak już jest to full hd, to gra wygląda jak z x360. Nie dość że knur was dyma w dupska, to jeszcze zwołuje lochy i warchlaki, które na was srają guwnem rozmazanym. I jeszcze bezczelnie woła za ten złom 1600zł, ale kupili guwno za 1600zł, to i kupią laptopa za 1900$.

Zażywasz przegrywasz, najlepszym przykładem bociarnia.

Opublikowano

w sensie odpalilem sobie wersje z 360 w 30 fpsach i jest dramat bo przeciwnicy przy obrocie kamery znikają/respawnują się

Opublikowano

Różnica generacji w grafice na korzyść plebstejszyn 4

Różnica generacji(albo i dwóch) całej reszty na korzyść XO

Dominacja jak za czasów X360. :xboss:

Nie wiem co jest większym średniowieczem, synchronizacja pucharków, która trwa 3-5 sekund, czy granie w 2015 w gierki w rozdzielczości 900p.

(pipi), 900p w 2015 roku, to już moja pralka wyświetla w full hd, czujesz typie??!! 900p w 2015 roku, a jak już jest to full hd, to gra wygląda jak z x360. Nie dość że knur was dyma w dupska, to jeszcze zwołuje lochy i warchlaki, które na was srają guwnem rozmazanym. I jeszcze bezczelnie woła za ten złom 1600zł, ale kupili guwno za 1600zł, to i kupią laptopa za 1900$.

Wkleję ten tekst jak będziesz się podniecał battlefrontem w 900p na ps4. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

(pipi), 900p w 2015 roku, to już moja pralka wyświetla w full hd, czujesz typie??!! 900p w 2015 roku, a jak już jest to full hd, to gra wygląda jak z x360. Nie dość że knur was dyma w dupska, to jeszcze zwołuje lochy i warchlaki, które na was srają guwnem rozmazanym. I jeszcze bezczelnie woła za ten złom 1600zł, ale kupili guwno za 1600zł, to i kupią laptopa za 1900$.

ale nie nabijaj się tak z karolka przecież to nie jego wina :reggie:

Opublikowano

Nie wiem, gram sobie w 4K i downscale'uję gierki, na moim TV 21 cali z czterech metrów wygląda obłędnie. Jak pobiegniesz po PS6 na premierę to w 2025 zobaczysz o czym mówię.

Ale miłego grania w Battlefront w 900p w 2015 roku xD. PS4 takie mocne.

Opublikowano

Nie wiem, gram sobie w 4K i downscale'uję gierki, na moim TV 21 cali z czterech metrów wygląda obłędnie. Jak pobiegniesz po PS6 na premierę to w 2025 zobaczysz o czym mówię.

4k to ty masz w paper please, jak zarzucisz 4 piguły mocarza, a w 2025 na rynku nic sie nie zmieni. Konsolowi gracze będą się cieszysz grami roku i grafiką wyznaczającą nowe standardy, a blachy będą podpisywać petycje o nowe GTA, czekać na patche naprawiające gry, bo port pecetowy robi 15 osób, ponieważ wydawca spodziewa się takiego "zysku" z wersji dla złodziej i więcej ludzi nie opłaci, czy na tryby multiplayer, które startują pół roku po premierze.

photo-thumb-1926.jpg?_r=1429294865photo-thumb-1926.jpg?_r=1429294865photo-thumb-1926.jpg?_r=1429294865

Opublikowano

Ale miłego grania w Battlefront w 900p w 2015 roku xD. PS4 takie mocne.

Potwierdzili to już? Bo demo na e3 chodziło w full hd.

Opublikowano

w sensie odpalilem sobie wersje z 360 w 30 fpsach i jest dramat bo przeciwnicy przy obrocie kamery znikają/respawnują się

a jak pisałem w temacie ze tak mialem w GZ to mnie biedaki bez next gena minusowały, bo przeciez wszystko dziala tak samo niezaleznie od platformy   :yao:

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

potwierdzili juz 720 na Xboxie? xD

Boty są na to przygotowane od dnia premiery x-korki taczera.

U każdego bota w pokoju.

SAMSUNG_LNR238WX-1.jpg?v=1405007547

Opublikowano

OS na PS4 działa jak błyskawica od day one.

Po dwóch latach, OS Xboxa przyspiesza.

Werdykt botów? Wow, Xbox jest najlepszy, beka ze Szrota, mamy teraz tak szybki OS, jak wasz!

Opublikowano

No, MS coś z tym zrobił, a co sony zrobiło z jakością materiałów z których zrobione jest ps4? Z jakością psn? Z padem na 5h? Z cenami remasterów? Serwisem? 

Szkoda wymieniać i ośmieszać tego trójnoga. :pawel: 

Opublikowano

Werdykt botów? Wow, Xbox jest najlepszy, beka ze Szrota, mamy teraz tak szybki OS, jak wasz!

Nie, teraz mają szybszy, a to oznacza, że ludzie grający na PS4 będą się męczyć do następnej generacji tylko szybkim dashem.

Opublikowano

Szybko to działał zaraz po premierze, a później to jakaś padaka. Jak ma początku byłem zadowolony i WOW ale szybko, tak później było dużo gorzej. Nie wiem jak jest obecnie ale wątpię by coś się zmieniło.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.