Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

XDDDDDDDDDDD DUSZE SIE ZE ŚMIECHU HAHAHAHA KLAPY JAK ZAORANE PRZEZ SWOICH BOGÓW HAHAHAHAHAHAHAH

JAK WY BEDZIECIE MOGLI GRAĆ W TAKĄ ROZMAZANĄ SRAKĘ ??????

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

poczekaj na nowe Geras of War to sie dowiesz. :sorcerer:

Opublikowano

8nlxm5.jpg

xD

GoW-UE4.png

1080p/60fpsów, niech psy się uczą.

a oni początkowo celowali w 1080p/60fps dla całej gry   :dynia:

Opublikowano

Poczytałem o tej konferencji i o tym co pokazali. Dobrze że wybrałem granie w tales i halo 5. Polecam klapkom kupienie jakiejś gry i pogranie teraz w coś póki te hity nie wyjdą i nie będziecie mieli czasu na obecne hity. Lepsze to niż podniecanie się detroid czy horizon.

Mam wrażenie od 2 konferencji sony że oni jakoś tak to zapowiadają aby zrobić wrażenie że wszystko wyjdzie w tym samym czasie. Tak w ogóle poznaliśmy jakiekolwiek DATY premier? Takie konkretne jaki miesiąc i dzień? Czy był last guardian? Persona5 ?

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Panowie, jak Xbox Live sobie radzi pod naporem Halo5 ?. Tak wiem, to nie jest PSN, ale mimo wszystko mam wrazenie, ze 90% posiadaczy Xboxa własnie napieprza i zasysa Halo 5, a na infrastrukturze MS nie robi to najmniejszego wrażenia :)

Opublikowano

Ale wiesz ze ja komentowalem filmik c'nie?

...

tak Bansai. Ja również. I obaj zhejtowaliśmy ten sam element.

Opublikowano

Panowie, jak Xbox Live sobie radzi pod naporem Halo5 ?. Tak wiem, to nie jest PSN, ale mimo wszystko mam wrazenie, ze 90% posiadaczy Xboxa własnie napieprza i zasysa Halo 5, a na infrastrukturze MS nie robi to najmniejszego wrażenia :)

Wczoraj rozegrałem 5 meczyków i chodzi to tak płynie ze o ja cie pie,rdole :banderas::obama:

Opublikowano

Na otrzezwienie - Wild (najlepsza gra tej konfy)

Na odmozdzenie - Horizon (fajny klimat ale to i tak zwykly szuter)

Cala reszta - DO-ZA-O-RA-NIA (no moze oprocz GT jak ktos lubi sie wozic).

Najwieksze rozczarowanie - No Man's Sky. Po pierwszych zapowiedziach myslalem, ze to bedzie free roaming, wsiadasz w statek, lecisz, lecisz, lecisz, dolatujesz do jakiejs galaktyki, tam znajdujesz palnete na ktorej ladujesz, tam znajdujesz jakies ruiny albo i nie, wracasz do statku i lecisz w innym kierunku. I jestes sam. Ale nie. Wielkie floty, rakiety, pif paf, straznicy planet, pif paf. Co to ku.rwa bylo xD Gra ze swietnego onirycznego eksploratora kosmosu stala sie jaka parodia Freespace'a i Borderlands. Rzyg.

Opublikowano

ale NMS taki jest dalej jak piszesz xDDD ten trailer wydaje mi sie taki zrobili bo wielu wlasnie narzekalo, ze to bedzie nudna gra o znajdywaniu ruin lub nie i wracaniu na statek, pokazali, ze jednak cos dziac sie ponadto w niej bedzie ;)

Opublikowano

Szkoda, że nie pokusili się o brutalność jak w TLoU w uncharted. Nic tak nie robi dobrze, jak soczysty wybuch baniacza, bo headshocie ze snajperki :banderas:

Opublikowano

klapy olejcie nms i kupcie elite dangerous, juz dostepne i lepsze

tylko dokupcie xboxa albo czekajcie jak czekacie na TR xddd

ale ze slabszy next gen ma 1080/60 jako exa to sie nie spodziewaliscie cnie

to multi uncharted i wild wyglada gorzej od jakichs koreanskich f2p na blache, dobrze miec w domu jakosc prosto od MS

Opublikowano

8nlxm5.jpg

GoW-UE4.png

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

xDDDD

Opublikowano

jug1ygr1dICuk.gif

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No trudno by 300tyś serwerów pocilo się przy 10 użytkownikach.

Opublikowano

w ciagu ostatniego miesiaca na live zalogowalo sie 39 mln uzytkownikow  :dafuq:

Opublikowano

Żabo przecież to izi, zapomniałeś? 

Opublikowano

Tak jak podejrzewałem, naughty partacze nie potrafią robić nic oprócz grafiki a tlou jak widać wyszło im przypadkiem skoro teraz pokazują takie góvno.

Opublikowano

tak dalej pojdzie to jedyna nadzieja na multi na poziomie bedzie remaster resistance1 lub killzone2 xDDDD

Opublikowano

ale remastery sony robi bez multi przeciez więc...

Opublikowano

Ja tylko przypomne, że "specjaliście" z tego forum wypowiadali podobne opinie po pierwszym trailerze multiplayera TLoU. Jak się skończyło wszyscy wiedzą. :reggie:

Opublikowano

uff czyli klapy moga spac spokojnie

Opublikowano

Ja tylko przypomne, że "specjaliście" z tego forum wypowiadali podobne opinie po pierwszym trailerze multiplayera TLoU. Jak się skończyło wszyscy wiedzą. :reggie:

900p nie bedzie przeszkadzać na 55" bravi ? :yao: i jak tam goty multi mgo ? :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.