Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elite: Dangerous

Featured Replies

Opublikowano

Wystarczy w sumie 6 osób.

• Odpowiedzi 969
  • Wyświetleń 102,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jezuuuuuuu, udalo sie.     I jestem pierwszy. :D   https://psnprofiles.com/trophy/6291-elite-dangerous/1-right-on-commander

• To uczucie kiedy chlopaki robia eskapade w nieznany system...     ... i okazuje sie ze nie maja jak wrocic bo nie ma nigdzie zadnej gwiazdy neutronowej ktora dalaby im odpowiedniego kopa na skok

• Tzn gra jest za(pipi)ista, ale prog wejscia jest potezny i dopoki sie go nie przeskoczy gra moze przytlaczac a nawet frustrowac mnogoscia opcji. Do tej gry trzeba podejsc ze swiadomoscia ze bedzie od

Opublikowano

Bardzo fajna promocja na PSS. Pozwolę sobie wkleić. Nic tylko brać i lecieć :) 

Elite Dangerous

71,- zł

Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition

159,- zł

138,10 zł (PS PLUS)

Edytowane przez IrenicuS

Opublikowano

Wlasnie sie zastanawiam. Wiem, ze contentu jest super duzo i ogolnie warte ceny, ale jedyne latanie w kosmosie jakie gralem ostatnio to bylo Rebel Galaxy i nie skonczylem nawet. Za duzo latania z punktu A do B, a pozniej z powrotem.

W Elite tez jest duzo takiej rozgrywki, gdzie oglada sie gwiazdy i czeka na dolecenie gdzies? Co wtedy robicie?

Opublikowano

Wlasnie sie zastanawiam. Wiem, ze contentu jest super duzo i ogolnie warte ceny, ale jedyne latanie w kosmosie jakie gralem ostatnio to bylo Rebel Galaxy i nie skonczylem nawet. Za duzo latania z punktu A do B, a pozniej z powrotem.

W Elite tez jest duzo takiej rozgrywki, gdzie oglada sie gwiazdy i czeka na dolecenie gdzies? Co wtedy robicie?

Można sobie na Spotify coś fajnego włączyć w trakcie gry :D Mnie jak zmęczyło latanie za paczkami z A do B, to wziąłem się za misje związane z walką. Wbrew pozorom dużo różnych rzeczy jest do robienia w grze. 

Opublikowano

Jak idę do kibla podczas podróży to sobie wyobrażam, że mam (pipi)z na statku i robię dźwięki sci-fi drzwi jak otwieram u siebie w mieszkaniu.

Opublikowano

Jak idę do kibla to biorę Vitę i skanuję planety. W pracy mam plan pograć sobie jak będzie luźniej ale internet słaby i nie zawsze chce działać :/

Opublikowano

Rogue Galaxy to takie indycze ELITE, tyle że z zalążkiem fabuły. Rozgrywka w sumie opiera się na podobnym schemacie, z tym że w ELITE zasiadasz za sterami czegoś w rodzaju myśliwca (przynajmniej na początku), a nie kosmicznego tankowca, jak w RG - masz pełną kontrolę nad statkiem, a nie tylko "pływasz" po jednej osi, no i wymiana ognia to typowy "dogfight", a nie strzał z burty rodem z Assassin's Creed IV Black Flag.

Jak zaopatrzysz się w wersję z dodatkiem to oprócz latania z punktu A do punktu B, możesz także lądować na planetach i popindalać zajefajnym łazikiem :)

Opublikowano

Obisidan Ant w nowym updejcie [na razie tylko na pc bo w wersji beta jest] dostal swoja stacje na ktorej gada:

:D

Opublikowano

Dwa tygodnie tripu 170.000.000 cr zarobione, było by więcej ale na powrocie już nie chciało mi się skanować wartościowych planet :P

Opublikowano

vfiG15a.jpg

Opublikowano

Ta, z górki xD

Opublikowano

W każdej chwili :lapka:

Opublikowano

Jak najbardziej, można spróbować :)

Opublikowano

Zapewniamy miłe towarzystwo :lapka: