autoklasyka 65 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Czy Kuba Sobek musi? czyli beznadziejne recenzje filmów na skróty (Region Filmowy) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Szukałem takiego tematu na forum i oto jest. Więc jednak ktoś podziela moje zdanie o totalnie beznadziejnych recenzjach w Psx Extreme. I nie mam zamiaru zgrywać jakiegoś wielkiego znawcy kina, podejrzewam że Kuba Sobek ma większe ode mnie pojęcie o filmie jako takim. Po prostu strzela mnie gdy zamiast pisać na temat filmu, odjeżdza w zupełnie inne rejony albo opowiada o innym filmie by na koniec w jednym zdaniu powrócić do recenzowanego filmu. Zdarza mu się też streścić większą część filmu ( "Ex Machina"). Ocen się nie czepiam, bo to sprawa subiektywna, ale chciałoby się żeby gość pisał o filmie. Jakoś po prostu bardziej wolałem proste recenzje jakie pisał Myszaq, oraz te Walkiewicza ( gdy on pisał to czytanie magazynu zaczynałem od Regionu Filmowego), albo zwyczajnie zrzędzę i czepiam się bez powodu. Edytowane 21 Stycznia 2016 przez drozdu7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Lubię recenzje Kuby.Jego subiektywna wizja nie zawsze pokrywa się z moją.Jedyne co mnie denerwuje to czysto techniczny punkt widzenia (montaż,praca kamery). Staram się nie rozbierać filmów na części pierwsze, chyba że trzeba widzów przestrzeć przed koszmarnym wykonaniem. Sentyment to zły doradca(Star Wars) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Sobek ma specyficzny styl recenzowania, ale przynajmniej ten styl posiada i zawsze rozpoznaję jego tekst po pierwszych kilku zdaniach. Tego samego nie można niestety powiedzieć o całej ekipie PE. Jeśli chodzi o mnie, to chętnie zobaczyłbym Dżejkopa w roli stałego recenzenta gier, bo przy Wasteland 2 pokazał, że potrafi. autoklasyka, a może rozwiniesz swoją myśl? Założyć "kontrowersyjny" temat jest łatwo, ale przydałyby się jeszcze jakieś argumenty. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Pix Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 No to trol nakarmiony, czekamy na efekty :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kuba_Sobek 24 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No i co tu tak nudno? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No słabe te recki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kuba_Sobek 24 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Lepij nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Potwierdzam, fatalne recenzje. Żadnej nie czytałem Czytanie psx extreme w roku pańskim 2016 xDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jurassic World gorsze od Fantastycznej Czwórki 2015, pamiętamy. Zaraz, nie oglądałem żadnego z tych filmów, więc nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Croc 79 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Krytyka od autoklasyki zawsze będzie komplementem. Ale troszkę racji ma: Kuba robi dygresję, nie ma nic w tym złego, byłoby nawet in plus...tyle, że te recenzje są na to za krótkie objętościowo. Ale na kinie się zna i to czuć. Kilka fajnych filmów mi podrzucił. Kuba proszę o więcej filmów jak Sauna czy Wizyta. Popcorniaki każdy zna, kto chce to obejrzy. Podrzucaj coś mniej znanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Przeczytalem jedna recke, Deadpoola i faktycznie (pipi)owo koles pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Kuba Sobek fatalne recenzje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Tylko Nostalgia Critic. Pozdro. <PE jeszcze wychodzi..?> Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 2 Maja 2016 przez Grze(pipi)rz Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Tylko Nostalgia Critic. Pozdro. <PE jeszcze wychodzi..?> Nie wychodzi, perez z wlasnej kieszeni oplaca serwer. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ponoc niedługo na tylnej okładce bedzie numer na który wierni marce beda mogli wpłacac pinionzki Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Sprzedam kilogram ogórków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Już myślałem, że tylko ja nie mogę czytać recenzji Sobka. Kiedyś region to była jedna z moich ulubionych części szmatławca, a teraz nie da się tego czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Walkiewicz z Sobkiem powinni prowadzić kącik filmowy, który winien zajmować dwie strony w gazetce zachwycającej się obecną generacja kąsol i crapami, za granie w które to nam powinno się płacić, takie jest me życzenie czytelnika, pozdrawiam :czesc: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 PSX EXTREME to była ta gazeta, gdzie dali mordorowi wyzsza ocene niz wiedzminowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
katib 41 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Bo przecież Cien Mordoru nie kala sie mizoginią, promuje silne postawy kobiece, a bohater nie przeklina i nie chędoży Ja tam wole naszego prostego Geralta ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 PSX EXTREME to była ta gazeta, gdzie dali mordorowi wyzsza ocene niz wiedzminowi? Od dawna nie czytałem PSXE, ale jeśli to prawda to dobrze że nie czytam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi