Opublikowano 31 sierpnia 202531 sie Pojawia się nowy zestaw, ale zalicza te co były na PS4, tak na 90% ;)
Opublikowano 2 listopada 20252 lis Graliście z klasycznym ost całą grę? Daje radę i warto kupić? Grałem w czwórkę z og i było mocno średnio, stąd pytanie o remake dwójki.
Opublikowano 2 listopada 20252 lis Grałem, całkiem nostalgiczna rzecz i klasyczne SFXy robią fajną robotę, ale czy specjalnie warto brać? No nie wiem.
Opublikowano 2 listopada 20252 lis Koniecznie, soundtrack z oryginalnej dwójki potężnie podbija klimat, będziesz to czuł już od samego holu w RPD. RE4 nawet w oryginalnej wersji miało do dupy muzykę, więc nie ma co tego porównywać.
Opublikowano 2 listopada 20252 lis Niby spoko sie gra, ale często ta muzyka jest źle do pasowana z dupy sie wycisza albo zbyt późno odpala. Niestety zrobione na odpierdol, ale na promce można wziąć
Opublikowano 2 listopada 20252 lis 6 minut temu, Bzduras napisał(a):Grałem, całkiem nostalgiczna rzecz i klasyczne SFXy robią fajną robotę, ale czy specjalnie warto brać? No nie wiem.Kosztuje dyche to aż tak źle nie jest
Opublikowano 2 listopada 20252 lis To tak jakbyś zamówił prostytutkę i mógł dopłacić 10zł żeby po ruchaniu jeszcze posprzątała Ci mieszkanie. Świetny deal za niską cenę, bierz i się nie zastanawiaj.
Opublikowano 2 listopada 20252 lis 2 godziny temu, Josh napisał(a):RE4 nawet w oryginalnej wersji miało do dupy muzykęPrzynajmniej kilka kawałków było dobrych. Serenity, save, Hunk w Mercenaries, początek na wyspie, 4 rozdział Ady, napisy końcowe.
Opublikowano 2 listopada 20252 lis Ostatnia część z dobrym soundtrackiem później równa pochyła aż do dzisiaj
Opublikowano 2 listopada 20252 lis 4 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a):Przynajmniej kilka kawałków było dobrych. Serenity, save, Hunk w Mercenaries, początek na wyspie, 4 rozdział Ady, napisy końcowe.Tak, kilka utworów było spoko, miałem na myśli że jako całość ost był słaby, a na pewno porównując go do poprzednich Residentów. Później jeszcze Revelations miało w miarę ok muzykę, a tak to lipa straszna i raczej nigdy bym się już nie nastawiał na poziom oryginalnej trylogii. Może Capcom powinno się rozejrzeć za jakimiś wolnymi strzelcami, tak jak to zrobili twórcy Clair Obscur, na pewno gdzieś w odmętach YT czy Spotify czają się perełki, które by zmontowały dojebany soundtrack do kolejnego RE.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Kontynuuje ponowne ogrywanie wszystkich RE, próbowałem znowu re6, stracone 22 zł w ps store, dotarłem do jakiś bramek które zaczęły buczeć i musiałem wyłaczyć, straszne.Prawie kupiłem znowu RE8 za 69 zł, ale przypomniałem sobie lycany, więc stwierdziłem że włączam re2r.Gram sobie, zachwyt za zachwytem, i tylko jedno pytanie:Dlaczego od czasu tej gry w serii nie widzę takich scen:Pomijam jak dobrze to wygląda, sto razy lepiej niż każda gore scena w re4remake. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Rtooj
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tu aż się prosi o strzelbę i magnum z nieskończoną amunicją, a odblokowują się jakieś chujowe bronie, które nawet nie zmielą zombiaka, no może poza gatling gun. To już oryginalny RE2 miał kod na nieskończoną amunicję.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Liczyłem że w requiem będzie powtórka z masakrowaniem zombiaków shotgunem i oglądanie jak im powoli odpadają łapy, ale na gameplayu to bardziej wyglądało na shotguna z re4
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, Pupcio napisał(a):Liczyłem że w requiem będzie powtórka z masakrowaniem zombiaków shotgunem i oglądanie jak im powoli odpadają łapy, ale na gameplayu to bardziej wyglądało na shotguna z re4 Śmieszne było w re6, te 30 minut jakie grałem, że kule na zombie albo nie robiłuy żadnego wrażenia, dosłownie jakby się spudłowało, albo robiły zniszczenia jak w starym house of the dead.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 12 minut temu, Rtooj napisał(a):Śmieszne było w re6, te 30 minut jakie grałem, że kule na zombie albo nie robiłuy żadnego wrażenia, dosłownie jakby się spudłowało, albo robiły zniszczenia jak w starym house of the dead.w 6tce jedynie chyba heady robiły jakieś wizualne obrażenia i jak umierały to sie tak śmiesznie rozpuszczały xD jezu jak ja nienawidze tej gry
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 2 minuty temu, Pupcio napisał(a):w 6tce jedynie chyba heady robiły jakieś wizualne obrażenia i jak umierały to sie tak śmiesznie rozpuszczały xD jezu jak ja nienawidze tej gryNo właśnie nie, jak się strzela w korpus to robią się dziury jak w HOTD. Ale ogólnie wszystko w tej grze jest złe, wszystko. A grałem w Leona, gdzie ponoć najwięcej RE w RE. Powinni to usunąć z serii oficjalnie. Bo to nie może być tak że fan serii odbija się 3 raz i nie potrafi w to grać bez porzygania się.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To jest właśnie propaganda fanów re6 z tym leonem bo to jest najgorsza kampania przez to udawanie horroru. W innych przestają udawać i wychodzi to tej grze na lepsze chociaż nie wiele to daje. No i Leon ma też najgorsze lokacje
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Miasto opanowane przez zombie, tunele metra i katedra z katakumbami były bardzo spoko. Od czwartego rozdziału zjazd, bo poszli w klimaty kampanii Chrisa i Jake'a.