Opublikowano środa o 10:111 dzień Primala nie skończyłem jak grałem 9 lat temu, ale doszedłem dość daleko. Nie wiem czy teraz by mi się chciało to od nowa zaczynać. Ale fajną miała "kolekcjonerkę", takie trochę bogatsze wydanie deluxe edition.
Opublikowano środa o 11:471 dzień Zrobiłem platynę ileś lat temu, spoko gierka, bo mi pasował setting prehistorii.
Opublikowano środa o 20:321 dzień Też mam tutaj platynkę i jak najbardziej mogę polecić. Bardzo fajny klimat.
Opublikowano środa o 21:121 dzień 23 minuty temu, GSPdibbler napisał(a):Tylko 60 fps Łał! Sie pewnie narobili.Dobrze, ze cene zostawili tą samą na przecenie
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Tutaj to 4k by robiło robotę, bo widoczki cudowne. W sumie jak na Ubiszrot, to była dobra gierka, nie skończyłem, ale miała w sobie coś. Jak było podbicie rozdziałki bralbym.