Opublikowano środa o 10:115 dni Primala nie skończyłem jak grałem 9 lat temu, ale doszedłem dość daleko. Nie wiem czy teraz by mi się chciało to od nowa zaczynać. Ale fajną miała "kolekcjonerkę", takie trochę bogatsze wydanie deluxe edition.
Opublikowano środa o 11:475 dni Zrobiłem platynę ileś lat temu, spoko gierka, bo mi pasował setting prehistorii.
Opublikowano środa o 20:325 dni Też mam tutaj platynkę i jak najbardziej mogę polecić. Bardzo fajny klimat.
Opublikowano środa o 21:125 dni 23 minuty temu, GSPdibbler napisał(a):Tylko 60 fps Łał! Sie pewnie narobili.Dobrze, ze cene zostawili tą samą na przecenie
Opublikowano czwartek o 10:174 dni Tutaj to 4k by robiło robotę, bo widoczki cudowne. W sumie jak na Ubiszrot, to była dobra gierka, nie skończyłem, ale miała w sobie coś. Jak było podbicie rozdziałki bralbym.
Opublikowano wczoraj o 22:26 1 dzień Sprawdziłem z ciekawości. Poza 60 fpsami wydaje mi się, że trochę zniwelowali pikselozę. Nie jest to cud ale lepiej niż przed update'm. Edytowane wczoraj o 22:27 1 dzień przez addhoc
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 31 minut temu, PiotrekP napisał(a):Na PS5 to jest jako wersja PS5, czy jak patch i oznaczenie PS4?Tylko PS4 oznaczenie czyli zostają stare pucharki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 20 godzin temu, addhoc napisał(a):Sprawdziłem z ciekawości. Poza 60 fpsami wydaje mi się, że trochę zniwelowali pikselozę. Nie jest to cud ale lepiej niż przed update'm.PSSR pewnie (z backward comp). No chyba, że na bazowym to nie wiem, na pewno dalej jest tylko 1080p.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Odpaliłem na PS5, wczytałem save i po chyba 20 minutach poszło z dysku. Save był sprzed 8 lat i tak zostanie, chyba że jakiś autosave wleciał. Odpalam, lecę do (?) na mapie i po drodze jakieś bydlę mnie zaatakowało i zanim ogarnąłem co i jak, został 1 pasek zdrowia. Za chwilę przyleciały jakieś dzikusy co zaczęły rzucać jakimś trującym gównem, zza krzaków wbił tygrys szablozębny(?) i zanim zdążyłem się uleczyć, dziabnął mnie w dupsko i było po zabawie. 10 minut później powtórka z rozrywki. Graficznie też już to szału nie robi. W sumie mógłbym to ciągnąć dalej, ale wiem, że nie czerpałbym funa z gry. A zaliczyłem wszystkie FC oprócz tego i New Dawn, bo nie grałem.