Opublikowano 15 lutego 20178 l Hitman bardzo ok. Przeszedłem kiedyś 1 misję ale nie ma moim koncie i nie chciało mi się grać na nowo. Może wrócę. Mam problem z Gearsami 2. Włączam grę i chyba ze 3 do 5 minut aktualizuje status sieciowy a później wywala profil z Live. Dopiero wtedy da się dołączyć i coopa zacząć. Ktoś coś? Rozwiązanie? Pewnie grać na X360 ;)
Opublikowano 15 lutego 20178 l Jak jesteś w dashu trzymaj przycisk wł/wył aż konsola wyłączyć się (soft reset)
Opublikowano 15 lutego 20178 l Ja cały czas czekam na ng2 i prey - ten pierwszy miałbyc juz w grudniu, ale niesamowicie wykrzacza we wstecznej i ciągle jest testowany, za to prey to raczej pewniak przy premierze reboota.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Coś Ci się chyba pomyliło z tym NGII, bo nigdy gry nie zapowiadali. Na uservoice też nie jest odznaczona jako gra będąca w "produkcji" do BC. Edytowane 15 lutego 20178 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 lutego 20178 l A ja czekam na Tomb Raider Underworld, Skate 2 i PGR 4, ale najbardziej marzy mi się wsteczna z classiciem. KOTORy, Panzer Dragoon Orta, Conker Live & Reloaded, Shenmue 2, Rallisport 2 i wiele innych - to byłby dopiero sztos
Opublikowano 15 lutego 20178 l Jak jesteś w dashu trzymaj przycisk wł/wył aż konsola wyłączyć się (soft reset)No ale tylko tak się dzieje w Gearsach 2 we wstecznej. Cała konsola chodzi ok. Ktoś ostatnio gra w tą grę by porównać?Ale reset wypróbuję. Dzięki.
Opublikowano 16 lutego 20178 l He, jak sprzedałem to we wsteczną wrzucili. Z drugiej strony nic nie straciłem, już na 360 świetnie gra chodziła.
Opublikowano 16 lutego 20178 l We wstecznej jest już od jakiegoś czasu. Wczoraj tylko dali możliwość kupienia cyfrowej wersji, bo nie było wcześniej.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Czekam jeszcze tylko na wrzucenie do BC Crysis 3 i AC III. Potem mogę się pozbyć X360.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Coś Ci się chyba pomyliło z tym NGII, bo nigdy gry nie zapowiadali. Na uservoice też nie jest odznaczona jako gra będąca w "produkcji" do BC.Nic mi się nie pomyliło. Mam info z pierwszej ręki akurat w tym przypadku.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Jakiś znajomy siedzi w testach BC? Dobrze wiedzieć, że coś działają z NGII, chętnie bym spróbował przejść jeszcze raz na padzie od Xone.
Opublikowano 16 lutego 20178 l Coś Ci się chyba pomyliło z tym NGII, bo nigdy gry nie zapowiadali. Na uservoice też nie jest odznaczona jako gra będąca w "produkcji" do BC.Nic mi się nie pomyliło. Mam info z pierwszej ręki akurat w tym przypadku. Ale jest szansa że w ogóle będzie?
Opublikowano 16 lutego 20178 l Pograłem wczoraj w GTA IV póki co nie ma tragedii ze sterowaniem i tak jak kiedyś gierka dalej robi
Opublikowano 17 lutego 20178 l Jakiś znajomy siedzi w testach BC? Dobrze wiedzieć, że coś działają z NGII, chętnie bym spróbował przejść jeszcze raz na padzie od Xone.Brat.
Opublikowano 23 lutego 20178 l Widząc post gościa z takim avatarem trochę się podnieciłem :I Edit: mowa o Insie rzecz jasna. Edytowane 23 lutego 20178 l przez gkihdghdhj