Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Doyebali. 

Może dam jeszcze jedną szanse Lotsom skoro za darmo. 

Opublikowano

dla mnie niestety nic ciekawego bo gierki z x1 juz posiadam, SC2  mnie nie interesuje, a borderlands dawno ograny ;/

lepiej jakby rzucili jakiegos indyka czy cos

Opublikowano

Cebula jest mocna w tym miesiącu w goldzie :obama:

Opublikowano

Ten Sherlock to tylko na pc w ojczystym jezyku?

Opublikowano

Ograny lords ale jeszcze raz na xone przejdę. Sherlocka miałem w plusie ale na ps3 i technicznie gra nie domagała to chętnie przejdę. Supreme commander 2 jestem zainteresowany. Po raz pierwszy 3 z 4 gier me gusta

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No teraz to chyba nikt nie będzie narzekał. Rzut obama

Opublikowano

Lotf meh, ale Sherlocka oraz pierwsze Borderlandsy chętnie sprawdzę. :banderas:

Opublikowano

Działa EA Access? Wczoraj się kaszaniło. Mam kodzik na miesiąc i najbardziej interesują mnie triale - Fify16, Unravel, NFS i BattleFronta. Wpadają acziki przez te 10h?

Opublikowano

Mi dzisiaj nie działał, udało się ściagnać demko unravel alepo chwili byłem zalogowany niby i juz innych pozycji pobrać nie mogłem.

Opublikowano

Jak coś Unravel to nie 10h (bo tyl to max cała gra trwa), tylko jakoś 2 lvl.

Opublikowano

2 lvl przez 10h :P

tak, wpadają achivy. sporo ich wbiłem w NFS na trialu.

Opublikowano

Oferta na marzec to  :obama:  zrehabilitowali się po słabym lutym.

Opublikowano

Ograny lords ale jeszcze raz na xone przejdę. Sherlocka miałem w plusie ale na ps3 i technicznie gra nie domagała to chętnie przejdę. Supreme commander 2 jestem zainteresowany. Po raz pierwszy 3 z 4 gier me gusta

Jakie kuhwa 3 z 4? Podają nam tu pod nos 4playerowego wypas coopa, a ten 3 z 4... W końcu w te wasze gearsy się nie będę musiał męczyć tylko coś dla ludzi, także ekipa, szykować dupy bo kozaki jadą. W oczekiwaniu na promocję L4D2 jak znalazł. Kto chętny niech się wpisze:

1 Karolek

2 Blantman

3 Figuś

4 Badzamby

Noo widzę , że mamy komplet, wiedziałem, że mogę na was liczyć, teraz tylko czekać do połowy marca :]

Opublikowano

Jakie kuhwa 3 z 4? Podają nam tu pod nos 4playerowego wypas coopa, a ten 3 z 4... W końcu w te wasze gearsy się nie będę musiał męczyć tylko coś dla ludzi, także ekipa, szykować dupy bo kozaki jadą. W oczekiwaniu na promocję L4D2 jak znalazł. Kto chętny niech się wpisze:

1 Karolek

2 Blantman

3 Figuś

4 Badzamby

Noo widzę , że mamy komplet, wiedziałem, że mogę na was liczyć, teraz tylko czekać do połowy marca

Kur.wa dajcie żyć, bo będę musiał urlop bezpłatny wziąć zaraz, żeby wszystko pokończyć :rayos:

Opublikowano

Oferta na marzec to   :obama:  zrehabilitowali się po słabym lutym.

No dali serio porządny tytuł na current-genach. Przecież Lords of the Fallen ma chyba niecały rok. Sony wciąż nie kwapi się do dawania dużych tytułów na PS4. A mogliby chociaż rzucić Cień Mordoru (czuję, że już M$ zrobi to szybciej). 

Opublikowano

1 Karolek

2 Blantman

3 Figuś

4 Badzamby

Noo widzę , że mamy komplet, wiedziałem, że mogę na was liczyć, teraz tylko czekać do połowy marca :]

Spoko ja mogę zagrać bo w b1 nigdy w co opie nie grałem.

Opublikowano

sherlocka i borderlandsy chetnie pogram a do lordsow wróce bo nie skonczylem i poszło dalej w obieg,

akurat w marcu juz nie mam golda, wiedzieli kiedy dosypac xd

Opublikowano

W borderlands chętnie pogram, mam w boxie na ps3 ale nigdy więcej niż parę godzin nie grałem ^_^