Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
37 minut temu, Andreal napisał:

Child of eden kinecta wymaga, czy można na padzie celowniczkiem latać?

Jest opcjonalny, można grać padem. Miesiąc jak miesiąc, nie pamiętam ostatniej gry z Golda/Plusa którą ograłem.

Edytowane przez Paolo de Vesir
?

Opublikowano

Dzięki, chciałem to wypróbować, a tutaj niespodzianka, reszta gier mnie zupełnie nie interesuje.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano
4 godziny temu, blantman napisał:

hehe mam back to the future od 2 lat na konsoli i nawet nie odpaliłem. Co do warhammera to może zbierzemy ekipe (chyba 4 osoby) do pogrania razem. Podobno gra fajna w co opie. @Karolek ?

Warhammer? Jeszcze jak. W przyszłym roku biorę się za figurki to akurat ;p

W archiwum cały czas czeka też jedynka Left 4 Dead na czarną godzinę dla co opowych koneserów :lapka:  

Opublikowano
Godzinę temu, Karolek napisał:

Warhammer? Jeszcze jak. W przyszłym roku biorę się za figurki to akurat ;p

W archiwum cały czas czeka też jedynka Left 4 Dead na czarną godzinę dla co opowych koneserów :lapka:  

No to napierdalamy w grudniu ktoś jeszcze z botków będzie chętny ?:)

Opublikowano

Kurcze a możeby tak l4d 2 znów? Przejdziemy most wierze!

Opublikowano
W dniu 15.11.2017 o 13:55, BuRRRza napisał:

To prawda ,że jak kupie EA Access za pomocą karty i anuluje subskrypcję dzień przed jej końcem to mi zwrócą kasę na konto ?

Wygląda na to, że to różnie działa. Ostatnio wziąłem EA Access na miesiąc i zwróciłem go po dwóch tygodniach. Dzisiaj otrzymałem na koncie zwrot pełnej kwoty za miesięczny abonament :)

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano
6 godzin temu, _Be_ napisał:

Kurcze a możeby tak l4d 2 znów? Przejdziemy most wierze!

Bartek no przecież przeszliśmy, tzn ja jako reprezentant w imieniu drużyny xD pamiętam jak zapyerdalałem slalomem nie wiedząc kompletnie gdzie mam biec, gdzie lądowisko, gdzie cokolwiek.

Poza tym ja to miałem na płycie i zdaje się pogoniłem, L4D mam cyfrę. Pewnego razu z ciekawości odpaliłem solo na chwilę i utwierdziłem się, że jedynka da best. Dwójka (dla mnie) zatraciła gdzieś całą magię i to kompletnie nie to.

Opublikowano
8 godzin temu, Karolek napisał:

Bartek no przecież przeszliśmy, tzn ja jako reprezentant w imieniu drużyny xD pamiętam jak zapyerdalałem slalomem nie wiedząc kompletnie gdzie mam biec, gdzie lądowisko, gdzie cokolwiek.

Poza tym ja to miałem na płycie i zdaje się pogoniłem, L4D mam cyfrę. Pewnego razu z ciekawości odpaliłem solo na chwilę i utwierdziłem się, że jedynka da best. Dwójka (dla mnie) zatraciła gdzieś całą magię i to kompletnie nie to.

no dla mnie też to się liczy jako "przeszliśmy most" xD

Opublikowano

Mi nie:smutas:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Miał ktoś problem z zakupami paypalem w sklepie xbox objawiające się odrzuceniem transakcji przez dostawcę usług płatniczych? Próbuję wziąć game pass za zetta i wciąż odrzuca mi transakcję?

Dodam, że 1-złotowy xbox live i zakup pada wraz z F7 ze sklepu M$ przeszły bez problemu.

Czyżby cyber monday dawał się we znaki?

Opublikowano

Przeczytaj, co żem napisał...

Korzystam od zawsze z paypala, to nie mój pierwszy zakup.

W każdym razie wciąż nie przepuszcza mi transakcji, przeżyję jakoś bez game passa :)

Opublikowano

Ok, ale nie wiem czy ten system przypadkiem nie działa tak, że aby nabyć GP i Live w promocji nie trzeba mieć karty podpiętej (oprócz PayPala) żeby mogło Ci odnowić subskrypcję po jej zakończeniu ;)

Opublikowano

Też miałem ten problem z paypalem i game pass za 1zl,musiałem zapłacić kartą.

Opublikowano

Kupiłem miesiąc game passa po czym stwierdziłem że nie ma ani jednej gry którą chciałbym ograć :D 1 zł zadziałała jak magia a teraz sam nie wiem chyba dead rising 3 ściągnę i zagram aby zobaczyć jak to działa na koksie (bo nawet na moim pc jakiś czas temu skakało).  Szkoda że nie ma jakiś fajnych indyczków tylko w większości stare gry aaa.