Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Ale tylko przy wbijaniu kodu tak? Kupiłem miesiąc za 1 zł ze sklepu MS i nie pytało. Oczywiście robione przez www. Na Xboxie to chyba nie działa.
Kartę misja dodać potem.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

@Dragen Przy zakupie tych promocyjnych abonamentów pewnie nie oferują auto-odnawiania, bo mi też nie pojawiała się taka opcja (próbowałem na konsoli i przez www).

Wiecie może czy przy aktywnej subskrypcji można liczyć na pojawienie się takiej opcji? Chcę kupic kody na golda i nie wiem czy będę mógł od razu wklepać czy będę musiał poczekać żeby załapać się na cebulę.

Opublikowano

Kupujecie kod na miesiąc i chcecie miesiąc gratis? Brzmi fajnie ale raczej nierealne :)

Ostatnio wklepywałem kody na Live 3msc i przy pierwszym nie było informacji o aktywowaniu automatycznego odnawiania, tylko pojawiła się przy drugim kodzie (+1msc gratis). Anulowałem subskrypcję. Na następny dzień dokupiłem kolejne 2 kody i sytuacja się powtórzyła przy drugim kodzie... Wygląda jakby przy przedłużaniu o 6mscy dawało opcję aut odnawiania i +1 msc gratis. Robiłem to na aplikacji Xbox z telefonu.

Opublikowano

To działa, kupiłem kod na allegro, założyłem konto , wbiłem kod na www, obok był znacznik o subie + 1 miesiąc free, wpisujesz kartę i działa. Potem usuwasz kartę i cebula mode on.

Ale kiedy kupiłem kod za 1 zł w sklepie, już nie było takiej opcji, dlatego zapytałem.

Kiedyś było promo live za 60 zł 6 miesięcy, kupiłem 2x i miałem 14 miesięcy.

Opublikowano

@Dragen Pytałeś o kod. To Ci odpowiedziałem. Przy 1 zł promo nie masz kodu tylko kupujesz subskrypcję. Ja mialem dodatkowy miech zarówno przy kodzie GamePass jak i Gold 

Opublikowano

Do Gej Pasa dodali ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3.

Tak tylko piszę, nie żeby kogoś obchodziły bijatyki w 2019, c'nie.

Opublikowano

Ta zakładka była już wcześniej? Pierwszy raz rzuciła mi się  w oczy. 

6VJGk5d.jpg

Edytowane przez chris85

Opublikowano

czyli jednak dobrze ze kupilem tą dywizje tydzien przed dodaniem do gp :3

Opublikowano

Więcej gier :(  Ja ledwo zdążę jedną zainstalować, planuję odpalić a tu już coś nowego się pojawia. Za dużo dobroci panie Spencer.

Opublikowano
W dniu 13.01.2019 o 06:53, Vexilium napisał:

:xboss:

"please stand by"? Oby to był tweet bez drugiego dna i   Fallouta 76 nie dołączy do biblioteki XD 

Opublikowano

we happy few to bym z ciekawości sprawdził ale na reszte wyebone

Opublikowano

Jak bedzie Shadow of War, to bede zadowolony. Jak bedzie Shadow of Mordor, to nie bede zadowolony.

Opublikowano

Nie no, te crapy ze śródziemia mogliby sobie darować. :/ 

Opublikowano
3 godziny temu, marbel007 napisał:

W sumie nie wygląda to na We Happy Few bo chyba są 2 słowa. Z drugiej strony byłoby The Walking Dead i dodany który sezon...

Przy ręcznej mozaice wygląda to prawie tak samo jak na obrazku :)

zWbzM9N.gif

Opublikowano
49 minut temu, suteq napisał:

Nie no, te crapy ze śródziemia mogliby sobie darować. :/ 

Ty no nikt nie każe ich sciągać :usmiech:

Opublikowano

Po prostu wolałbym jakieś indyczki. Daj pomarudzic no. :usmiech:

Opublikowano