Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Jest kilka gier takich jak Dead Rising 3 czy Ryse, które korzystają z jakichś funkcji Kinect, ale jest to na przykład gadanie w sekwencjach gry, albo machanie łapą w jakimś fragmencie. 

Rush Disney Pixar Adventure na pewno wykorzystuje Kinect w pełni bo gra oryginalnie była pod to robiona i dodali zwykłe sterowanie. 

Opublikowano

Kurła dawno kupione. Strach cokolwiek kupować na ten sprzęt :[

Opublikowano

Wielkimi krokami zbliża się ten moment, kiedy na Xboxa będę kupował tylko i wyłącznie Call of Duty...

Opublikowano

Komuś indyczka?

0:12 - Genesis Noir

1:41 - Munchkin

1:59 - Yooka Laylee

2:24 - The Escapists 2

2:44 - Cities: Skyline (Windows 10 Edition)

3:14 - Lonely Mountains: Downhill Interview (w/ Anthony Stevens from Thunderful Games)

4:36 - Demon's Tilt Interview (w/ Ralph Barbagallo from FLARB)

6:05 - Genesis Noir Interview (w/ Ashley Nicollette from Fellow Traveler)

7:52 - Minit

8:09 - The Red Strings Club

8:32 - The Talos Prin(nene)le

8:52 - Vambrace: Cold Soul

9:22 - State of Mind

9:46 - Dead by Daylight

10:24 - While you wait, games to play today! (Descenders, Bad North, GoNNER, Steamworld Dig 2, Slay the Spire, Enter the Gungeon)

Edytowane przez chris85

Opublikowano

O, ja tam sobie chętnie pykne w tego drewnianego Piątka 13. Ciekawe czy zostały stare exploity. :)

Opublikowano
5 godzin temu, mozi napisał:

Kurła dawno kupione. Strach cokolwiek kupować na ten sprzęt :[

Przynajmniej z folii nie bede musial wyciagac xD

Opublikowano

Podoba mi się że tak wspierają indyki, sporo małych perełek można znaleźć

Opublikowano

Mogliby jeszcze dać w goldzie Catherine czy Asura's wrath zanim przestaną rozdawać gry z 360. Za dużo już tych gierek na licencjach filmowych i crapów typu EDF ;/

Opublikowano

Nie mogą przestać rozdawać gier z X360, bo te są yours-to-keep, a ja lubię cebulę :kaz:

Opublikowano

Boję się, że niedługo wezmą przykład z Sony i będziemy dostawać tylko 2 z XO :/ Mogli nie dawać do wstecznej tylu gniotów, to wpadałoby więcej smakołyków.

Opublikowano

Czekałem na WWZ :lapka:

Opublikowano

Brakuje jeszcze Fallouta NV, który pojawi się 17 października.

Opublikowano

D2 :corvo:ooooo. No i super rzut dali.

Opublikowano

D2 super gierka, tylko zrobiłem błąd, wybierając kobietę a nie Corvo. Przez całą grę brakowało mi tego za(pipi)stego ataku szczurów xD 

W każdym razie polecam. 

Z okazji Halloween powinien dojść The Evil Within 2. Widać, że Bethesda bardzo chętnie dzieli się grami, które wydała. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

WWZ :banderas:

alez bedzie pod coopa

Opublikowano

D2 nie był w GP? Wwz  :banderas:  

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

D2 super przeszedłem z przyjemnością na premierę jak kiedyś dadzą dlc to chętnie wrócę :)   WWZ też mnie interesuje pod coopa. W weekend trzeba jakieś forumowe granie uskutecznić. 

Panzer Dragon orta mam już i ograne ale polecam każdemu sprawdzić bo takich gierek już teraz nie ma. A Yoka-Laylee chciałem kupić chyba 100 razy na wyprzedaży i nigdy jakoś się nie zabrałem za to. Idealnie wejdzie z game pass :) 

Opublikowano

Też polecam D2, WWZ w coopie jak coś to :ogor:

Opublikowano

ten felix za(pipi)isty opis ma na steam "Felix The Reaper is a romantic comedy about the life of Death. It's brought to you as a 3D shadow manipulation puzzle adventure game of dance, dying people and dangerous love."  Zainteresowali mnie nie powiem