Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

I po co ci devi kłamali? Mogli nic nie odpisywać jak nie chceli udzielić odpowiedzi.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
33 minuty temu, Figuś napisał:

może chodzić o wersje na PC :lapka:

Dla mnie to bez znaczenia:cool2:

Opublikowano

Meh gra, nudne i wkuwiające.

Opublikowano

Pisali tylko o gamepassie, a słabe gry dają do golda, więc jest jeszcze szansa

tenor.gif

Opublikowano

Płakać nie będę. Kasa lepiej niech idzie na coś fajnego a nie zeszłoroczny trend tygodnia.

Opublikowano

A co to za gierka miała być która -była powrotem do GP? Niedawno coś powracającego zapowiadali. 

Opublikowano

Różne rzeczy już czytałem. Ostatnio widziałem jak tkoś pisał, że to może być dmc5. Jak dadzą edycję specjalną z vergilem, to sie nie pogniewam :usmiech:

Opublikowano
6 godzin temu, blantman napisał:

nie bo to się dzieje PRZED d1 i 2. Chronologicznie to jest pierwsza gra. Oczywiście fani oryginałów mają wiele smaczków bo pokazuje jak się wszyscy poznali ale nie ma niczego co musisz wiedzieć wcześniej. 

e to luksja, ogarnie sie potem 1 i 2 z goga, bo akurat desperados jakos mnie ominelo mimo, ze byles swiadom istnienia. Jakos zawsze team commandos i robin hood legenda sherwood byłem.

Opublikowano

Gold pójdzie do góry, kupujcie i obierajcie cebule póki się opłaca, pół roku za 60$ XD

Opublikowano

Jeszcze niedawno zastanawialiśmy się czy nie zniosą Gołda, a oni zamiast tego podwyższają ceny za te złodziejska usługę i łaskę grania online [*]

Opublikowano

O kurwa niezla cena za rok. Pierdole dobijam game passa ile sie da bo cos czuje ze i to zaraz pojdzie do gory

Opublikowano

Dobre gierki w goldzie szkoda ze wszystkie mam oprócz dandora, ale miło ze nie olali całkowicie golda i się starają 

Opublikowano

Widziałem, ale oni oficjalnie podali, że od teraz będzie 5 gier w zamian za podywżkę?

Opublikowano

Przecież to typowa zagrywka żeby ludzie brali Ultimate, cena Ultimate zrównała się z Goldem, wiec jaki jest sens Golda?

A mając duża bazę Ultimate MS ma czym walczyć w staraniu się o gry w ich usłudze.

Dobrze ze kilka dni temu doladowalem sobie Ultimate 06/23 :obama: