Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Tak sobie. Second Extinction pewnie na maksa zabugowana gierka w early Access a poza tym nic ciekawego. Fajnie się wycwanili z Cloudem bo będą wrzucać gry co od dawna są w Gamepass i mówić, że nowa gierka w usłudze. 

Opublikowano

O remake Destroy All Humans się sprawdzi. Zwłaszcza jak się ograło kiedyś oryginalną. 

Opublikowano

1 minutę temu, Faka napisał:

O remake Destroy All Humans się sprawdzi. Zwłaszcza jak się ograło kiedyś oryginalną. 

Ja właśnie oryginału nie ograłem i remaster DAH miałem gdzies tam na celowniku w dalszej perspektywie. Więc akurat ta pozycja na plus.

Opublikowano
3 minuty temu, Ma_niek napisał:

Ja pierdole jakie gówno :-D

Za każdym razem gdy coś wpada do GP to piszesz ten sam post.

Opublikowano

Destroy all humans fajna gierka, ale przeszedłem całość w weekend jak była w darmowym weekendzie w goldzie xD

Opublikowano

Coś ten Game Pass obniżył loty.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Za każdym razem gdy coś wpada do GP to piszesz ten sam post.

I za kazdym razem ma racje

Opublikowano

W tym miesiącu w GP miały premierę 2 duże gry, ale trolle jak zwykle ujadają :dafuq:

Opublikowano

Tzn. żebyśmy mieli jasność: ja nie czepiam się tego, że nie jest zachwycony i nie chwytam za fraki mówiąc MA CI SIĘ PODOBAĆ KRUŁA ROZUMIESZ?!. Tylko tak średnio wygląda cały czas pisanie "kurwa co za gówno ja pierdolę" bez jakiegoś kawałka zdania, co i dlaczego mu się nie podoba. Nie wiem, może jakiś dziwny jestem.

Opublikowano

Nie podobają mu się gry wrzucane do Game Passa, to chyba jasne.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

W tym miesiącu w GP miały premierę 2 duże gry, ale trolle jak zwykle ujadają :dafuq:

i standardowo najwięcej do powiedzenia ma Rozi - "aktywny subskrybent usługi" xd 

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

i standardowo najwięcej do powiedzenia ma Rozi - "aktywny subskrybent usługi" xd 

Opłacałem Game Passa w zeszłym miesiącu, jakiś problem? Całe szczęście tylko tydzień.

Opublikowano
30 minut temu, Rozi napisał:

Opłacałem Game Passa w zeszłym miesiącu, jakiś problem? Całe szczęście tylko tydzień.

To teraz są opcje tygodniowe czy refunda zrobiłeś bo szkoda było 4 zł? 

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

To teraz są opcje tygodniowe czy refunda zrobiłeś bo szkoda było 4 zł? 

Kody z Eneby. Szkoda byłoby mi tego opłacać, pograłem chwilę w Siege i tyle.

Opublikowano
12 minut temu, Rozi napisał:

Kody z Eneby. Szkoda byłoby mi tego opłacać, pograłem chwilę w Siege i tyle.

To ile dałeś? I czy nie lepiej było założyć nowe konto i sprawdzić za przysłowiowe 4 zł? 

Opublikowano

rozi trolluje 

nie uwierzę że byłby tak głupi by opłacić gamepassa i spośród setek świetnych pozycji wybrać jakąś ubigierke sprzed 6 lat, a potem anulować subskrybcje