Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Sam Chorvs to bardzo dobra wiadomość :banderas:

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
5 minut temu, Bigby napisał:

@Paolo de VesirDobry miesiąc? :sapek:

Są gry AAA które 2 tygodnie temu Xbox podobno miał olać więc chyba dobry

Opublikowano

wszystkie gry wychodza do 7.06. pewnie podczas show wrzucą wiecej gier

Opublikowano

Fajnie jakby w drugiej połowie miesiąca w GP wylądowały nowe Szczury.

Opublikowano

lata nie grałem w ninje. Będzie grane :banderas:dokoncze tylko titanfalla jak juz zaczalem i wchodze w najlepsza gierke jak czezki w dupy switchowcow. Mistrz Itagaki at his prime

Opublikowano
20 minut temu, 20inchDT napisał:

wszystkie gry wychodza do 7.06. pewnie podczas show wrzucą wiecej gier

tak będzie:

Zdjęcie

Opublikowano
35 minut temu, Bigby napisał:

@Paolo de VesirDobry miesiąc? :sapek:

zdecydowanie :banderas:nie dość, że fantastyczny assassin's to i Ninja Giden :fsg: jaram się tym ostatnim najbardziej, bo slashery są jednym z moich ulubionych gatunków 

Opublikowano

XD

Asasin z 2017r wywołuje euforie w Game Passie...

To chyba pokazuje, że coraz gorzej z tą usługa, na pewno nie jest skierowana fo graczy, którzy graja w gry.

Jedyna fajna gra z tego miesiąca to Chorus, o którym pewnie nikt nie wspomni, bo 166 raz Ninja Gaiden z grafiką z 1 Xboxa. :xboxssie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

o, juz przylazła jedna z marud. Nie widzę tu wiwatów na czesc asasyna. Ludzie ciesza sie np. z gry, ktora tak oceniałeś

W dniu 10.01.2022 o 10:18, easye napisał:

Gierka jest przekozaczna, narracja i fabuła idealnie wpasowała się w tematyke gry, wygląd lokacji robi wrażenie, do tego gra działa ultra płynnie, co prezy takim |modelu sterowania i dynamicznej efektownej walce potęguję doznania - dla wszystkich lubiących takie klimaty MUST HAVE!

ale teraz to pewnie gamepassowy smiec :usmiech:

Opublikowano

No gierka była fajna w 2017 r! 

Od paru lat kosztuje jakies 20 zł na allegro. No ale wyjebany mieisac no. Klaszczemy dupami!9

Opublikowano

Chorus wyszedł 6 miesięcy temu 

Opublikowano

on nawet nie czyta co ludzie pisza i pieprzy cos o asasynie. Co tam, on nawet nie wie o ktorej grze sam pisał i polecał. Nie dziwie sie, ze nikt z nim nie chce grac online, ciezko sie pewnie dogadac.

Opublikowano

Odpowiadałem na post Paulo, napisałem zaraz pod jego postem, to czegoś znowu nie rozumiesz?

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

No gierka była fajna w 2017 r! 

Od paru lat kosztuje jakies 20 zł na allegro. No ale wyjebany mieisac no. Klaszczemy dupami!9

Na konsolach kosztuje jakieś 40-50 za używkę, a Chorus ok. 8-9 dych. Z resztą, widać w temacie że wiele osób czai się na grę z patchem next-gen, ci co grali raczej chwalą, a do samego AC jest jeszcze kilka fajnych gier. IMO bardzo dobry miesiąc, a przecież największe bomby są na E3.

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Assasyna w 30 czy 60 fps?

od 2 czerwca 60 fps

Opublikowano

Assassyn mi się swego czasu nawet podobał, jednak w końcu mnie piekielnie zmęczył (zresztą jak kazdy inny prócz fantastycznej dwójki) i nie dałem rady skończyć. Może teraz gdy giera dostanie pacza z 60 klateczkami, to dam jej drugą szansę. 

No i ninja :banderas:

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

Screenshot_20220531-181038.thumb.png.1ea0f6c967db83cea9978dfae04f7a87.png

POTĘŻNA Subnautica :kaz:

Najważniejsze że łyknąłeś xD