Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ja anulowalem abo pare dni temu. Poczekam na Hellblade i Indiana Jones'a i wtedy odnowi. FF7 i tak przebija wszystko a czasu za malo na granie ostatnio :/ 

Opublikowano

Tyle gier z nazwą "West" w tytule wyszło, że mi się mylą. Myślałem, że to ta gra taktyczna w rzucie izometrycznym.

Opublikowano
2 godziny temu, number_nine napisał:

dzisiaj kolejna sesyjka w Dead Island 2

to juz lepsze to nic

Opublikowano
7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Piękny rzut, The Quarry miałem na oku od dawna, Diablo 4 akurat na przejście kampanii na PC i intrygujące SuperHot. Dzięki Microsofta. :lapka: 

Kiedyś oglądałem gameplaye to mocny cringe, najlepiej jakby dali house of ashes

Opublikowano

Ten The Quarry to coś takiego jak Until Dawn, w sensie gameplayu?

Opublikowano

Tak, tylko trochę gorsze całościowo. Ale gameplay ten sam co w UD/Dark Pictures.

Opublikowano
11 godzin temu, Labtec napisał:

Diablo IV będzie spróbowane bo odkładałem cały czas, może jakiś forumkowy crossplay? 

był forumowy klan, nie wiem jak teraz z aktywnością, ale możesz wyszukać po nazwie psx extreme i zobaczyć kto tam jeszcze siedzi :)

Opublikowano

Kumpela szuka lajtowych gierek, gdzie nie ma duzego nacisku na fabułe, tylko eksploracja, jakies łamigłówki, to jej sie wkrecilo,

polecacie cos?

Opublikowano
6 godzin temu, Shen napisał:

Kumpela szuka lajtowych gierek, gdzie nie ma duzego nacisku na fabułe, tylko eksploracja, jakies łamigłówki, to jej sie wkrecilo,

polecacie cos?

Może "cocoon"? Dopiero pod koniec robi się trudniej. Zobacz też czy jest jeszcze "carto"

Opublikowano
6 godzin temu, Shen napisał:

polecacie cos?

Jusant

Eksploracja, ładna oprawa audiowizualna, fabuła opowiadana przez otoczenie, proste zagadki, bardzo niski poziom trudności, idealna gierka do wyluzowania przed konsolą

Opublikowano

ten Jusant wyglada zajebiscie, sam bym to sprawdzil:niki:

Opublikowano
18 godzin temu, Shen napisał:

polecacie cos?

Właśnie ostatnio gramy w liseła, trochę niedorobiona bo często są niewidzialne ściany i lisek się zacina w wąskich przejściach ale bardzo ładna gierka. Na razie najładniejsze śnieżne kotły na początku chyba 4 chapteru

Opublikowano

W tym Evil West czuć taką szkołę pierwszych polskich gier akcji.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wartales to całkiem sympatyczny tytuł, bardziej się wciągnąłem niż w Diablo :dunno:

Opublikowano
2 godziny temu, Dalhi napisał:

Wartales to całkiem sympatyczny tytuł, bardziej się wciągnąłem niż w Diablo :dunno:

Długo grasz? Bardzo chciałem pograć, ale odstraszyły mnie opinie o znikających save-ach

Opublikowano
15 godzin temu, AdiCarrion napisał:

Długo grasz? Bardzo chciałem pograć, ale odstraszyły mnie opinie o znikających save-ach

Nie, kilka godzin. Szczerze mówiąc nie wyszukiwałem informacji o grze więc pierwsze o tym słyszę.

Zresztą będzie co będzie, raczej nie planuje w to młócić długo więc nawet jak mi save wyparuje to rozpaczał nie będę. Póki co mam trochę frajdy, choć po mapie świata można by było nieco żwawiej się poruszać.