Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Na stronie pokazuje tak, więc reset konsoli chyba nie za wiele pomoże.

35902174605_d50a2cee64_o.jpg

35770580731_46a3c07c87_o.jpg

Na maila dostałem nawet fakturę za zakup, więc nie wiem o co chodzi.

Edytowane przez maciekk

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Zapłać zaległą kasę za Game Passa, bo Ci kartę zablokują. A z EA Access zagadaj do supportu na livechacie.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Dzięki za rady. Napisałem do supportu i oddadzą mi kasę. Wtedy wykupię abonament jeszcze raz. Bez problemów i za pierwszym razem. Miłe zaskoczenie :)

Opublikowano

Dalej można cebulić na gierki ze sklepu z innych regionów? Nie straszą banami?

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o to, że np dana gra w Brazylii kosztuje polowe mniej. I czy można sobie ją zakupić bezproblemowo jak kiedyś

Opublikowano

Można ale tylko zdrapkami. Kupiłem tak ostatnio na wyprzedaży z RPA gierkę. Raczej nie cebuluję, ale jak wyraźnie chcą mnie obrazić "ultimate" wyprzedażą to obszedłem system.

A co masz na oku jeśli można wiedzieć?

Opublikowano

O matko. Co to? Wygląda jak...nie pamiętam tytułu ale grało się rycerzem, który po pierwszym ciosie tracił zbroję a po drugim życie.

Opublikowano

Wyglada trochę jak Rogue Legacy

Opublikowano

Co z Wami, to Ghouls n Goblin od Capcomu...shiiiish

Opublikowano

a ku,rwa faktycznie xDDDDD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Zaraz Sierpień a dalej nie ma jakichś przecieków co do zestawu gier ?:/

Opublikowano

Co na tym drugim jest bo na mobilu nie widzę. Gigantic i Dark Souls 2? A X360? Z pierwszego bym się cieszył. Firewatch chciałem obadać ale nie chcę ryzykować imo by wydać w ciemno kasę.

Opublikowano

Tak jak pisze przedmówca. Z kolei wersja druga wydaje się bardziej prawdopodobna ze względu na premierę Gigantic, która miała miejsce na dniach. No i za DS 2 bym mocno kochał, mam tą gierkę w backlogu, co może wstyd się trochę przyznać.

Opublikowano

Na okładce Firewatch i Condemned widać że fake. Okładki nałożone na inne - pod logiem konsoli widać paski.

A nie ds rady po tym pasku domyślić się na co jest nałożone?
Opublikowano

Xbox One: Slime Rancher  - od 1 do 31 sierpnia 

Xbox One: Trails Fusion - od 16 sierpnia do 15 września 

Xbox One + Xbox 360: Bayonetta - od 1 do 15 sierpnia 

Xbox One + Xbox 360: Red Faction: Armageddon - od 16 do 31 sierpnia 

Opublikowano

Wlasnie miałem wklejać :usmiech: Spoko miesiąc, zawsze miałem ochote kupić Trailsy i tego Red Factiona. A i Bayonettke z dysku pograć też chętnie przygarne.