Skocz do zawartości

Forza Horizon 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 207,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Streaming danych zaliczył milowy skok względem. Nie ma takiego mocnego popupu i horyzont całkiem płynnie się dorysowuje. IQ miażdży moje gałki oczne :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja w ogóle bym się nie zdziwił jakby dodatkiem do gry był jakiś expansion pack z motocyklami, zarówno ścigaczami jak i motocrossami

btw. chyba znowu nie ma Porsche w tej grze, co jest kur.wa grane :/

Opublikowano

a co ma być? licencje synek. dogadali się do H2 i M6, może i dogadają się do tej części :dunno:

Opublikowano

nawet jak moga dac porshaki to nie dadza ich ot tak skoro moga wycisnac sporo hajcu szykujac porshe dlc pol roku po premierze

hajc sie musi zgadzac

Opublikowano

Jeśli po roku ożywi tę grę, podobnie jak to miało miejsce w FH2, to bardzo chętnie. Akurat na brak samochodów, nie ma co narzekać.

Opublikowano
  • Autor

Kolejny gameplay

co to za muzyczka w 3:35-4:00 ?    :obama:

Opublikowano

Fakes forge jak zwykle nie zawodzi :D

2 nowe foty:

mercedes_c63amgcoupe_loktp.png

ferrari_488gtb_wm_forz9jrw.png

W grze będzie dużo australijskich aut jak 1951 Holden Ute czy ’74 Sandman. Oprócz tego pojawi się Forzavista z serii Motorsport.

@up

The Future Sound Of London - Papua New Guinea

Edytowane przez marcin33

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie, electro z lat 90tych zawsze  :banderas:

Opublikowano

Nawet ForzaVista upchneli? :P

Opublikowano

Nawet ForzaVista upchneli? :P

Na to wygląda, choć może być trochę uproszczona.

27592346912_552ebef353_o.png

Opublikowano

I myslisz, ze jestes fajny? Tu kazdy bierze na premiere :P

Opublikowano

Na którymś z filmów widziałem, że w kamerze z środka auta można wyłączyć widok wieńca kierownicy, przez co widzimy tylko deskę rozdzielczą i zegary.

Mam wrażenie że jeśli chodzi o słuchanie społeczności to Playground Games > Turn 10

Opublikowano

Na pc takie rzeczy są standardem, więc skoro puszczają grę na win10 to wcale mnie to nie dziwi.