Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

jakie banowanie, ludzie xd

banowanie za co, że kupiliście gierkę w sklepie za dużo pieniążków i chcecie w nią pograć?

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 224,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

jakie banowanie, ludzie xd

banowanie za co, że kupiliście gierkę w sklepie za dużo pieniążków i chcecie w nią pograć?

sklepy osrane du,py mają pewnie bo wersja ultimate miała dać dostęp 4 dni przed premierą a tutaj jak się okazuje zwyklak już lata to wciskają jakieś sciemy

Opublikowano

PS. Rozumiem, że Ultimate z Euro jutro będzie można odbierać?

Opublikowano

I jak odpalił już ktoś grę online ?

Opublikowano

Mam kod na warhoga, jak ktoś chce to pw :Potter:

Edit

Już poszedł.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Temat od wrażeń na temat danej gry, to (pipi)enie gdzie kupić, czekam na kuriera w oknie. Przeciez jest dany dział od tego, więc po co robić śmietnik? Rozumiem, że moderacja ma wy(pipi)ane na to. Peace.

Opublikowano

Gdzie jest taki temat w którym można mówić o dostępności gier na Xboxa w sklepach?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Expansion Pass w sklepie, dolary australijskie jak coś.

29858297005_3d64819402_b.jpg

Opublikowano

Raczej większe DLC typu Storm Island, dla dodatkowych aut jest Car Pass

Opublikowano

Grafika jakby sugerowała tereny poza Australią. Nowa Zelandia? :)

Opublikowano

Expansion Pass w sklepie, dolary australijskie jak coś.

29858297005_3d64819402_b.jpg

To jest zawarte w Ultimate?

Opublikowano

Nie, w Ultimate jest car pass.

Opublikowano

To (pipi)nia z tym Ultimate, jakbym wiedział, że już dzisiaj zwykłe wysyłają to bym nie brał :/

Opublikowano

serio kupiles wersje gry o  150 zl drozsza tylko po to zeby zagrac 4 dni wczesniej ? 

ALE JUTRO BEDZIE JEZDZENIE !!! teraz zostaje tylko dylemat ktore radio pojdzie na pierwszy ogien 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

W sumie też żeby zebrać dodatki ale myślałem, że wrzucą wszystko, a nie wybiórczo. Forze 2 mam podstawkę i co siostrzeniec przyjdzie pograć to zawsze z jakiegoś powodu chce auto które kosztuje parę złotych, a później tłumacz młodemu, że nie da rady ;)

Opublikowano

serio kupiles wersje gry o  150 zl drozsza tylko po to zeby zagrac 4 dni wczesniej ? 

ALE JUTRO BEDZIE JEZDZENIE !!! teraz zostaje tylko dylemat ktore radio pojdzie na pierwszy ogien 

Dwie. Vagrant i BassArena.

Opublikowano

Empik miał dzisiaj wysyłać ale poki co żadnego info nie dostałem. Mam nadzieje ze nie poleca w kulki i jutro bede miał Ultimate do odbioru tak jak mi obiecywali, bo słabo ze ludzie juz zwykle edycje maja a ja nawet Ultimate nie dostanę przed premiera. ;d Ale chociaż cenę dobra mieli.

Opublikowano

W sumie też żeby zebrać dodatki ale myślałem, że wrzucą wszystko, a nie wybiórczo. Forze 2 mam podstawkę i co siostrzeniec przyjdzie pograć to zawsze z jakiegoś powodu chce auto które kosztuje parę złotych, a później tłumacz młodemu, że nie da rady ;)

Pisalem o tym na poprzednich stronach - nawet z Ultimate beda dodatkowe paczki samochodow - Ultimate zawiera 4, czy 5 pierwszych paczek (okolo 40 dodatkowych samochodow), za wszystkie pozostale rzeczy oddzielnie placisz.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Autor

ultimate to 8 paczek aut

6 paczek w carpassie

paczka vip

paczka all stars

+ lepsze lub częstsze losowania nagród i pewnie zniżki do 50% na dwa duże dodatki

Opublikowano

Dzisiaj odpaliłem Demo po raz pierwszy... I jestem w lekkim szoku jak to wygląda i jak to jeździ... :0