Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Horizon 3

Featured Replies

Opublikowano

No ładnieś pyerdolnął.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 223,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze by zrobili przerwe ? Prawda jest taka, ze od FM5 zadnych mocnych zmian nie ma. Ta seria sie stoczyla jak NFS. No, ale jak ludzie to lubia, to czemu nie.

• Moi mili. Tak to wygląda w pierwszej grze HDR na konsole. I pamiętajcie: zdjęcia są naprawdę tylko próbą oddania części tego co widać na ekranie. Recenzja tutaj a film poniżej. Ale film to tylko uzupe

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Taki niepełnosprawny koń z naroślą kostną powyżej ujścia górnych dróg oddechowych.

Opublikowano

Z tartakiem też się męczyłem wczoraj, chyba 20 minut, ale w końcu się udało i też w ciekawy sposób :)

Bg6jVX.gif

Opublikowano

Udalo mi sie wbic wszystkie gwiazdki w strefach driftu, co za ulga. Dla mnie drift to zawsze jedno z trudniejszych zadan. Teraz trzeba sie wziac za reszte wyzwan, troche tego nawalili a drivatary, ktore oczywiscie sie pojawiaja nagle w sporej ilosci na zakretach to lekkie przegiecie :/

U mnie również z tym jest słabo. Nie umiem utrzymać samochodu w trakcie driftu, każdy challange z nim to męka.

Opublikowano

nooo, zrobiłem właśnie 3 gwiazdki we wszystkich pokazówkach :) Niektóre banalnie proste a część naprawdę ciężka, kilka z nich musiałem powtarzać nawet kilkanaście razy ale w końcu się udało. Skok reliantem na lotnisku też wpadł, ale to akurat łatwe, trochę gorzej z lądowaniem :)

Opublikowano

No muszę przyznać, że ta stacja radiowa gdzie puszczają rock/punk robi ostro. Szczególnie jak odpala się wyścigi offroad heroes  :fsg:  Chyba mogę spokojnie stwierdzić, że soundtrack jest lepszy niż w jedynce. Po jakiś 27h nadal czuję, że ledwie liznąłem możliwości, które oferuje gra.

Opublikowano

niektóre skoki nie są trudne tylko rampy są źle wyprofilowane. też męczyłem się przy antenach, w tartaku i w surfers paradise co trzeba rzekę przeskoczyć. za każdym razem od razu mnie rotowało do beczki. w końcu, chyba murcielago, udało się ale i tak wylądowałem na boku. na szczęście zaliczyło. do hopek w trudnym terenie albo do tej, w której rozbieg prowadzi przez rzekę, polecam Nomada z mocnym tuningiem. nazwy nie pamiętam ale robi AWD, S2, niektóre strefy prędkości, radary czy drifty na szutrze pękły dzięki niemu.

Opublikowano

Panowie dawajcie jakąś ustawkę w weekend i pogramy w jakiegoś Króla czy coś.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Za :lapka:

Opublikowano

tez wbijam w to jak w maslo, ktoś przygotował grafiki do trójki takie jak do dwójki z beką z dc? xd

Opublikowano

Tez będę w weekend ale późnym wieczorem

Opublikowano

ja mogę w piątunio albo niedzielunię, sobota niestety odpada

Opublikowano

Właśnie zrobiłem wyzwanie z Audi Quattro, za pierwszym razem, z zapasem 6.5 sec.

O co tyle dramy było :dunno:

Opublikowano

Delektuje się. Zostały mi 3 osiągnięcia: konwój 161km, wszystkie mistrzostwa (mam 30) i 25 zabaw online.

Bawię się też w dom aukcyjny. Zbieram wszystkie fury z bohaterskim tuningiem. Kilka sztuk zostalo. Czasami za frajer udawało mi się kupić już przerobione. Wczoraj też kupiłem Z06 za 11k, czyli 10% ceny sklepowej. Piękna sprawa.

Opublikowano

Ja też chcę! cała sobota i niedziela mi pasuje ;) 

Opublikowano

Mi sobota od rana do południa i pewnie dzisiaj trochę, dodawać do znajomych jak coś.

Opublikowano

Też jestem chętny na wspólną jazdę, od piątku do niedzieli ;) da się jakoś z poziomu gry zorganizować klubowa ustawkę?