Opublikowano 12 czerwca 20168 l Mam już takie ciśnienie, że głowa mała. In Playground Games we trust!
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Rosną i jest to jedno z najbardziej popularnych warzyw xD to stamtąd sie wzięły buraki w burgerach, nawet MCD ma kanapkę z burakiem Chce juz jeździć po nowym terenie w FH3
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Mam to samo. Kupiłem dodatek Porsche do FM6. Jest super, ale chcę znowu wrócić na festiwal Horizon
Opublikowano 12 czerwca 20168 l dobrze że jeszcze niecałe 24h bo zesrać się idzie od tego parcia. cieszy że nic nie wyciekło ale kurna chcem już natentychmiast
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Autor dobrze że jeszcze niecałe 24h bo zesrać się idzie od tego parcia. cieszy że nic nie wyciekło ale kurna chcem już natentychmiast dlatego na kilkanaście godzin zostawiam strony z gierkami i przeciekami i czekam na konfe jutro, to ten...do wyścigów z kangurami panowie
Opublikowano 12 czerwca 20168 l śmiechem żartem to również mam nadzieję że będzie mniej offradu w tej grze, ewentualnie niech to będą jakies wyznaczone trasy dla suvów albo aut 4x4, nie popjerdalanie po polach nowym Ferrari
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Mam coraz większe wrażenie że to rzeczywiście nie będzie Horizon 3. Zostawią pewnie otwarty świat i resztę, ale zrezygnują z tego całego festiwalu i tym samym będą musieli zmienić nazwę.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Mam coraz większe wrażenie że to rzeczywiście nie będzie Horizon 3. Zostawią pewnie otwarty świat i resztę, ale zrezygnują z tego całego festiwalu i tym samym będą musieli zmienić nazwę. Nie kracz.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Gra zadebiutuje 27 września na Xbox One i PC Festiwal został umiejscowiony w Australii W tytule pojawią się ekstremalny tereny Największy otwarty świat stworzony przez Playground Games Największa liczba samochodów w historii serii Horizon Kampania z kooperacją dla 4 graczy! http://www.ppe.pl/news/44275/forza-horizon-3-we-wrzesniu-poznajcie-pierwsze-informacje-o-grze.html a ja nadal nawet w jedynkę nie grałem
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Właściwie to nic tu zaskakującego nie napisali poza tą kooperacją. Ciekawe jak to ma wyglądać, jedyne sensowne wytłumaczenie to wyścigi drużynowe. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 czerwca 20168 l jezu jak mnie ta prezentacja najarala, czuje ducha motorstorm pacific rift gdy przemierzali ta dzungle i plaze
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Sporo nowych informacji http://forzamotorsport.net/en-us/news/FH3_Announce
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Autor Jak to wygląda, jak się rusza i ile zawartości ale będzie grane za 3mc
Opublikowano 13 czerwca 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=fTSUgXkfooA mapa 2 razy większa jak w FH2 zawody offroad wyglądają na zrobione z pomysłem a nie na odwal jak w dwójce wygląda to lepiej niż sobie wyobrażałem mysza7 calakujemy w weekend Horizon 2?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l miazga miazga, trzeba sie sprezyc i ograc FH2 do konca haha a pod koniec wrzesnia beda rajdy w australii
Opublikowano 13 czerwca 20168 l W skrócie: - 350 aut (w tym nowe klasy jak "łaziki"), - najbardziej zróżnicowany teren i największa mapa, - co-op na 4 w singlu, - w singlu wcielamy się za kierownika festiwalu czyt. wyznaczamy kolejne eventy z predefiniowanych albo tworzymy własne (wybieramy trasy, porę dnia, warunki atmosferyczne, klasy aut itp.) dotyczy to także bucket list. - 6 stacji radiowych + siódma (customowa streaming własnych kawałków z chmury jako osobna stacja radiowa), - crossplay
Opublikowano 13 czerwca 20168 l - 6 stacji radiowych + siódma (customowa streaming własnych kawałków z chmury jako osobna stacja radiowa),
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Biorę day zero i będę się pudełkiem z grą nacierał żeby wprowadzić kolejny festiwal do krwioobiegu
Opublikowano 13 czerwca 20168 l o takim motorstormie marzylem, po cichu chcialem by po driveclubie evo wlasnie wzielo sie za takie klimaty, a tutaj mi ich sony zamknelo, a moje marzenie wlasnie do ogrania na loniaku we wrzesniu