Opublikowano 13 grudnia 20168 l Podstawka i SzK zrobione. Mialem odpocząć przed KiW, przeskoczyc na jakiegoś Deus Exa dla podladowania baterii rpgowych, ale po krótkim spacerze po winnicach Toussaint znowu wpadłem i inne gry poszły w cholere. To co CDP odiebali ogromem lokacji, przygod i dialogow to jakieś nieporozumienie. Te widoki, ta roślinność i ciepłe słońce. O jenysiu. Mam chyba 55k golda. Ile potrzebuje w tym DLC by dopakowac rynsztunek Kota do arcy + na jakies inne glupoty? Bo nie chcę zbierać na darmo.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Zbieraj zbieraj. Jeszcze bedziesz musiał posprzedawać niepotrzebne barachło, jesli bedziesz chciał dodatkowo wyremontować winnice
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Autor Jak zrobić trofeum za wiedźmińskie mutacje? Użyć eliksir oczyszczenia i rozdysponowac punkty umiejętności i wczytać poprzedni save?
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Np. albo kupić 2 eliksiry, ustawić do aczka, uzyc jeszcze raz i przypisac jak Ci sie podoba od nowa
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Jak zrobić trofeum za wiedźmińskie mutacje? Użyć eliksir oczyszczenia i rozdysponowac punkty umiejętności i wczytać poprzedni save? Chodzi ci o to z dodatku? Musisz zrobić to zadanie i "stworzyć" jakąś mutację z drzewka w opcji postaci. Ta pierdoła na środku w którą wchodzi się przez naciśnięcie trójkąta.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Chodzi o pełne rozwinięcie jednej mutacji czy wszystkiego? Jeżeli chodzi ci o trofeum z dodatku to wystarczy uaktywnić jedną mutację i nic więcej. Jeżeli chodzi ci o trofeum z podstawki to jedno drzewko od góry do dołu, ale tylko jedną opcję. Nie trzeba wszystkich.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Autor Podstawke ogarnąłem. Chodziło mi o dodatek. Aktualnie brak Geraltem na 70. poziomie i oczywiście tylko na DkZ i akurat naszła mnie ochota na KiW to już ogarnę sobie na 100%.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Podstawke ogarnąłem. Chodziło mi o dodatek. Aktualnie brak Geraltem na 70. poziomie i oczywiście tylko na DkZ i akurat naszła mnie ochota na KiW to już ogarnę sobie na 100%. Pamiętaj, że są do tego potrzebne duże mutageny.
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Autor Dużych mutagenow to ja mam od cholery. A ile mniej więcej kasy potrzeba na pełną rozbudowę Corvo Bianco?
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Witam forumowiczów, własnie stałem się szczęśliwym posiadaczem trzeciego Wiedźmaka w edycji GOTY. Moją euforię zaburza jednak jeden przynajmniej dla mnie duży problem - wielkość napisów. Mam 43 cale i jak dla mnie czcionka jest tak mała, że komfort z czytania księg itd. jest żaden. Wyczytałem, że w jednym z Patchy dodano funkcję umożliwiającą zwiększenie czcionki. Niestety w opcjach nic takiego nie znalazłem po za możliwością przybliżenia interfejsu, co ma akurat najmniejszcze znaczenie. To da się to wkońcu zmienić, czy CD Projekt dało d... w tej kwestii?
Opublikowano 24 grudnia 20168 l Witam forumowiczów, własnie stałem się szczęśliwym posiadaczem trzeciego Wiedźmaka w edycji GOTY. Moją euforię zaburza jednak jeden przynajmniej dla mnie duży problem - wielkość napisów. Mam 43 cale i jak dla mnie czcionka jest tak mała, że komfort z czytania księg itd. jest żaden. Wyczytałem, że w jednym z Patchy dodano funkcję umożliwiającą zwiększenie czcionki. Niestety w opcjach nic takiego nie znalazłem po za możliwością przybliżenia interfejsu, co ma akurat najmniejszcze znaczenie. To da się to wkońcu zmienić, czy CD Projekt dało d... w tej kwestii? Dało d.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Autor Nie pamiętam już dokładnie. Jakieś 20-30 tyś? Nieco ponad 10. Wbiłem już ten pucharek i sprawdziłem ile mnie to kosztowało. Szkoda że nie da się produkować wina i czerpać co jakiś z tego profity.
Opublikowano 25 grudnia 20168 l sama winiarnia to grosze, za to ustrojenie jej w arcymitrzowskie zbroje to juz kupa kasy, nie pamiętam juz dokladnie ale jakies 80 tys
Opublikowano 25 grudnia 20168 l mój kumpel wytrawny znawcy gier pisanych na PC mówi, że Wiedzmin skończył się na 1 bo pózniej mówi, że za mało jest mięska czyt. grywalności. Prawda to?
Opublikowano 25 grudnia 20168 l Kumpel pi.erdoli kocopoły. W3 to jeden z największych, najbardziej dojrzałych i bogatych w content rpgow, jakiem w życiu widział. Same dodatki moglyby byc osobnymi grami.
Opublikowano 27 grudnia 20168 l Macie tez wrażenie, ze Rozenek trochę inaczej gra głosem w tym dodatku? Tak jakby nagrywał w innym okresie i juz zapomniał jak to było. Geralt dużo warczy, mówi nadmiernie wzburzonym głosem, często mocno szyderczym. Nie wiem, czuję trochę inny klimat dialogów.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l Autor Dla mnie gra tak jak zawsze. Nie widzę jakiejś specjalnej różnicy. Co innego jak odpaliłem sobie wczoraj W2. Tam już jest różnica.
Opublikowano 29 grudnia 20168 l mój kumpel wytrawny znawcy gier pisanych na PC mówi, że Wiedzmin skończył się na 1 bo pózniej mówi, że za mało jest mięska czyt. grywalności. Prawda to? fabularnie i przestrzennie wiedźmin się rozwinął, natomiast pod względem mechanik jest jako tako