Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pokemon Sun & Moon

Featured Replies

Opublikowano

wyje.bałbym torracata. Po levelach sądzę, ze prawilnie bez exp share jest grane? :lapka: 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 146,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

right in the feels

• Ale kto tu pier,doli oprócz Ciebie? Ja już gram, Shen opiera się na recenzjach i opiniach społeczności (jaka by ta społeczność nie była), a Ty stoisz z palcami w uszach i drzesz mordę "LALALALALA NIE

• o co ci chodzi? nie masz czasu? nie masz kasy?   taki z ciebie nintendofag że pewnie kupiłeś 20 amibo które są do chuja nie podobne a tymczasem nie możesz kupić najlepszej gry na 3Dsa jaka wychodzi

Opublikowano

Torracat mój król, a potem król kot zapaśnik.

No niestety, gram z Share xddd

Opublikowano

;<

Przelewelujesz sobie pokemony zobaczysz. I potem wszystko będzie na strzała. Takie ułatwienie zostało wprowadzone dopiero w XY, za gnoja grałeś bez tego i dawałeś radę wiec wyłącz to również teraz.

Uwierz mi, że nie musisz miec 6 doje,banych levelovo pokemonów, żeby przejść grę.

Opublikowano

Wiem o tym. Ale jak mam takiego Abrę levelować, co nie ma żadnego ataku?

A chyba wiem - wystawiać jako pierwszego i zmieniać?

Opublikowano

exactly.gif

Opublikowano

Dokładnie tak.

Opublikowano

No, mam i ja :shotgun: Po kilkudziesięciu minutach rozgrywki już widzę, że świetna zabawa się zapowiada. Na początku wybrałem sowe i fajowo daje radę. Teraz poluje na pichu, bo mam sentyment do tego szczura. Teraz widzę, że odpuszczenie sobie serii pokemon te kilkanaście lat temu, było błędem z mojej strony. 

Opublikowano

Oceńcie chłopaki.

jak dobijesz abre żeby levelowała w końcu w kadabre to bedziesz miała armate do 1HKO

to jest mega nudne , nie słuchaj tych marud. exp shere nikomu nie zaszkodził, a powoduje że nie jesteś zmuszony do żmudnego grindu (bo sposób ze zmianą poka rozdziela exp na oba poki i lvl wolno idzie)

jasne - tak kiedyś trzeba było robić, przez ok 15 lat. czy możliwość uniknięcia tego jest zła? wg mnie jest dobra. a jak ktoś to lubił to może nie używać exp shere

Opublikowano

ja jestem casul, gram z włączonym exp share

Kto pomoze Abre zmienic w Kadabre?

Chyba Kadabrę w Alakazama :)? Abra normalnie na 16 lvl ewoluuje w Kadabrę.

Opublikowano

chyba raczej kadabre w alkazama

jeśli nie zależy ci na zachowaniu swojej pierwotnej kadabry tylko na evolucji poprzez wymiane to możesz w mega szybki sposob wystawić swoją kadabre na wymiane zaznaczając że w zamian tez chcesz kadabre, tak zrobiłem w XY i po ok 10 minutach ktoś randomowy chetny sie trafił i podczas wymiany obaj zyskaliśmy alakazamy

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Biegnę mostem, a tu nagle most zaczyna się sypać, a my potykamy się o szczeble.

Czy to już uncharted?

Opublikowano

ale w sumie spoko, nie przeszkadza mi to, jakiś taki żywszy wydaje się ten świat

Opublikowano

chyba raczej kadabre w alkazama

jeśli nie zależy ci na zachowaniu swojej pierwotnej kadabry tylko na evolucji poprzez wymiane to możesz w mega szybki sposob wystawić swoją kadabre na wymiane zaznaczając że w zamian tez chcesz kadabre, tak zrobiłem w XY i po ok 10 minutach ktoś randomowy chetny sie trafił i podczas wymiany obaj zyskaliśmy alakazamy

A jak się zamienia Kadabrę w Alakazama? Bo już mam skurczysynka, ale póki co bez żadnych ataków.

Opublikowano

Kadabra, Machoke, Hunter i Graveler ewoluują po wymianie u swojego nowego właściciela. Oczywiście Pokemona można potem odesłać z powrotem.

Opublikowano

albo i nie

:ogor:

Opublikowano

ja jestem casul, gram z włączonym exp share

Chyba Kadabrę w Alakazama :)? Abra normalnie na 16 lvl ewoluuje w Kadabrę.

no po(pipi)alo mi sie bo go expilem od rana, wiadomo o co chodzi
Opublikowano

Kadabra, Machoke, Hunter i Graveler ewoluują po wymianie u swojego nowego właściciela. Oczywiście Pokemona można potem odesłać z powrotem.

Aaaa, czyli że takie wypożyczenie jak w PIŁCE NOŻNEJ??? 

Machopa dostałem od laski w Poke Center, wymieniła się za Spearowa xd

Opublikowano

jeszcze z niektórymi pokemonami jest taki myk, że też ewoluują przez wymianę, ale muszą przy okazji mieć przy sobie jakiś określony przedmiot. Np. Onix->Steelix.