Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 1 godzinę temu, milan napisał: zeby tylko mi to ku.rva nie przeskoczyło na kolejną generację Premiera wraz z PS5, oczywiście również na PS4. Edytowane 26 kwietnia 20195 l przez YETI
Opublikowano 2 maja 20195 l Nowy trailer w drodze. Prawdopodobnie przed e3 nowe materiały od Sony nie tylko o DS (min. TLoU2).
Opublikowano 5 maja 20195 l typ narzeka ze zostal cichaczem zapowiedziany trailer??? aha, no dobrze wiedziec ze nie osiagnal jeszcze swojej ostatniej formy.
Opublikowano 27 maja 20195 l to ten trailer nad którym kojima pracował wiele miesięcy ( patrząc na jego instagrama ) ta gierka to będzie wygryw niezależnie od jakości gra będzie dobra- fajno kolejny sztosik do ogrania gra będzie zła- yebany chinol kojima zostanie wyebany ze świata gierek
Opublikowano 27 maja 20195 l Dobrze dawkuje informację. Tam w sony to pewnie obeszczani są jak hideo sprytnie podjudza hajp by koniec końców wysypać na inwestorów tone pieniążków z pierwszego tygodnia sprzedaży
Opublikowano 27 maja 20195 l Cytat Create the rope To chyba przekaz do milana jesli gra okaze sie ch.ujowa.
Opublikowano 27 maja 20195 l Milan zrób panu kojimie kakało, przykryj kocem i ucałuj w czółko jeszcze xD
Opublikowano 27 maja 20195 l smieszne insynuacje ze taki fan Hideo jak ja nawet przed swoim mozgiem się zdradze ze nie wypaliło
Opublikowano 27 maja 20195 l Teraz, cotek napisał: Może na końcu trailera pyknie datą wydania Najwyższy czas. Hajp jest spory u mnie, ale w końcu mogliby odkryć o co tak naprawdę chodzi w tym film.... grze.
Opublikowano 27 maja 20195 l Podobno to nie jedyny trailer gry od Sony, który pojawi się przed e3. Edytowane 27 maja 20195 l przez YETI
Opublikowano 27 maja 20195 l Dam sobie rękę uciąć, że to będzie open-world w klimatach MGS V i sama mechanicznie do niej podobna.
Opublikowano 27 maja 20195 l Chętnie zobaczyłbym coś z elementami walki naprzykład z tym "LwoCthulhu", albo ogólnie ze strzelaniem.
Opublikowano 27 maja 20195 l Ciekawe jaki będzie utwór przewodni w nowym trailerze. Znów nieznany kawałek, które będzie sztosem odkrytym dla świata przez Pana Kojime, niesamowity facet.