Opublikowano 27 maja 20195 l No trailery nie robią mi mocno w jajkach jak za czasów MGSV, więc gra może będzie mesjaszem tym razem, a nie na odwrót.
Opublikowano 27 maja 20195 l Jeśli na płycie będą trailery zamiast gry to może być powyżej 95 na meta
Opublikowano 28 maja 20195 l http://www.twitch.tv/playstation Nie wiem co to, ale odpalili właśnie stream zatytułowany Death Stranding
Opublikowano 28 maja 20195 l Autor DEATH STRANDING: Tomorrow Is In Your Hands pewnie nic nie pokażą do jutra
Opublikowano 28 maja 20195 l Skasują dotychczasową wersję i Kojima zrestartuje projekt w Dreams streamując przez 20 lat jak sobie dłubie.
Opublikowano 28 maja 20195 l 45 minut temu, Fanek napisał: DEATH STRANDING: Tomorrow Is In Your Hands Jutro demo Nie no, żartuję Zagrywka z Twitchem jak z CP2077, hajp over 9999 na forach, świetny marketing.
Opublikowano 28 maja 20195 l Jezu niech ktos mu kur.wa napisze jakiegos maila albo zadzwoni i powie ze to jest groteskowe i zawsze bedzie tylko smiesznym chinczykiem a nie Ingmarem Bergmanem gier komputerowych.
Opublikowano 28 maja 20195 l Jutro tzn kiedy dokładnie? Jakaś dokładna godzina? Chcę miencho a nie łapy. Edytowane 28 maja 20195 l przez oFi
Opublikowano 28 maja 20195 l Autor 1 godzinę temu, YETI napisał: Jutro demo Dłuższy fragment gameplayu obstawiam
Opublikowano 29 maja 20195 l Mogłoby tego równie dobrze nie być, i tak wszyscy się rzuca na nowe DZIEŁO Pana Kojimy.
Opublikowano 29 maja 20195 l 1 godzinę temu, Mejm napisał: Te dodatki ze ZLOTA za pre-order xDDD A i tak sie debile rzuca. No jak ktoś chce złozyć pre-order na grę to pewnie to zrobi, myślę, że dodatki nie spowodują że osoba niezdecydowana postanowi kupić w preorderze DS.
Opublikowano 29 maja 20195 l No racja, nie przekona to nikogo wiecej ale smieszny jest po prostu marketing, ze za wylozenie kasy w ciemno dostajesz jakies okulary ze zlota tekstura.
Opublikowano 29 maja 20195 l Obstawiam, że to będzie coś w rodzaju prologu(premiera w tym roku) jak Ground Zeroes.
Opublikowano 29 maja 20195 l Oczyma wyobraźni widzę milana i ofiego pomykającego w tej złotej czapce i okularach