Opublikowano 6 września 20177 l Na żadnej z nowych mapek nie ma frontlines? Mam nadzieję że dodadzą z czasem.
Opublikowano 6 września 20177 l Parabellum co za popierdolona cudowna broń Nie da się z tego strzelać na dalsze odległości, ale z bliska to jest jakaś masakra mózgownicy.
Opublikowano 6 września 20177 l Autor Parabellum co za popierdolona cudowna broń Nie da się z tego strzelać na dalsze odległości, ale z bliska to jest jakaś masakra mózgownicy. Karabin Fiodorowa tak samo dobra bron.
Opublikowano 9 września 20177 l Nalicza Wam leczenie od perka hasty retreat? Wiem że 10 różnych mam podleczyć ale u mnie coś się chyba z(pipi)ało bo w ogóle tego nie nalicza i stoi na 0%.
Opublikowano 9 września 20177 l Masz podleczyć 10 różnych w DRUŻYNIE, ale u mnie chyba też popsute jest.
Opublikowano 9 września 20177 l No specjalnie nawet drużyny zmieniałem do tego i lipa. A 10 podniesień na tych samych zasadach już normalnie zrobili i nic się nie zbugowało.
Opublikowano 9 września 20177 l Podobnie myślałem z zaopatrzeniem ale rzucałem amunicję na lewo i prawo jak ten czeski typek na jednokołowcu co to dobranockę zapowiadał w młodości i wpadło po jakimś czasie.
Opublikowano 9 września 20177 l Nalicza Wam leczenie od perka hasty retreat? Wiem że 10 różnych mam podleczyć ale u mnie coś się chyba z(pipi)ało bo w ogóle tego nie nalicza i stoi na 0%. Pytałem na Reddicie i typ pisał, że trzeba to zrobić w jednej rundzie. Żongluj składami. Ja to robię teraz, dam znaka czy działa.
Opublikowano 10 września 20177 l Myślałem o powrocie do gry w battlefielda i jestem ciekaw czy to nowe wydanie pt. "Rewolucja" ma na płycie wszystkie dodatki czy w pudełku są kody do gry? Szczerze to nie chce mi się czekać kilku godzin aż z PSN ściągnie się jakieś 15-20GB danych dlatego pytam.
Opublikowano 10 września 20177 l Kod na season pass, jak ma mieć na płycie skoro wypuścili dopiero 2 z 4 dodatków.
Opublikowano 10 września 20177 l Kod na season pass, jak ma mieć na płycie skoro wypuścili dopiero 2 z 4 dodatków. No tak właśnie wydało mi się to podejrzane :P
Opublikowano 10 września 20177 l A co do ściągania X gb danych to i tak Cię nie ominie przy podstawce, patche od dlc i tak będziesz musiał pobrać by móc grać.
Opublikowano 10 września 20177 l Mam pytanie odnośnie przeprowadzenia 40 grupowych leczeń. Nie wiem czy robię coś źle, ale licznik zatrzymał się na 28 i ni uja, nie idzie w górę. A chciałbym już odblokować Fiodorova, bo ponoć fajny.
Opublikowano 10 września 20177 l A co do ściągania X gb danych to i tak Cię nie ominie przy podstawce, patche od dlc i tak będziesz musiał pobrać by móc grać. To czeka mnie czyszczenie dysku na PS4 :P Wkurza mnie to, że przy każdej "szczelance" trzeba tyle miejsca na dysku.
Opublikowano 10 września 20177 l Mam pytanie odnośnie przeprowadzenia 40 grupowych leczeń. Nie wiem czy robię coś źle, ale licznik zatrzymał się na 28 i ni uja, nie idzie w górę. A chciałbym już odblokować Fiodorova, bo ponoć fajny. Może idzie, ale czasami naliczanie jest zabugowane w UI.
Opublikowano 10 września 20177 l Mam pytanie odnośnie przeprowadzenia 40 grupowych leczeń. Nie wiem czy robię coś źle, ale licznik zatrzymał się na 28 i ni uja, nie idzie w górę. A chciałbym już odblokować Fiodorova, bo ponoć fajny. Może idzie, ale czasami naliczanie jest zabugowane w UI. wbiłem resztę w 5 minut, dziwne to było. Chyba faktycznie bug :) Edytowane 10 września 20177 l przez chris85
Opublikowano 10 września 20177 l Ja przed chwilą wbiłem to z 10 różnymi członkami drużyny, uff. Mam 4 części pałki z granatem, posprzedawałem praktycznie wszystkie skórki, zostały mi tylko legendarne do nowych broni, otworzyłem chyba z 15 pakietów zaawansowanych xd
Opublikowano 10 września 20177 l Ten assigment z minami pulapkami to katastrofa na maksa. Cos co jest zalezne od niczego innego jak tylko od farta. Przez 3-4 dni i jakies 25 gier raptem bodajze 6 killi wpadlo. W koncu sie wkurzylem, z kumplami spotkalismy sie na odludnym miejscu na jakims podobju i w 5 minut wszyscy zrobili. Co za (pipi).
Opublikowano 11 września 20177 l Wróciłem do grania w B1 po pół roku na nowym koncie i mam wrażenie ze levelowanie klasy idzie dużo wolniej niż "kiedyś" :/ Pamiętam, że levelowanie szturmowca to mordęga, ale gram medykiem, dużo leczę i reanimuję, nabijam dobre kilka k punktów na rundę dominacji i jestem dopiero w połowie drogi do 1 stopnia. Wczoraj w dominacji nabiłem z 7k pkt, 17 zabójstw, przejęcia flag, leczenia + reanimacje i może o 1/10 skoczył pasek postępu. Czy coś się w ostatnich miesiącach zmieniło w tej kwestii czy mi się wydaje, że "kiedyś było lepiej"? :) Edytowane 11 września 20177 l przez falcon87pl
Opublikowano 12 września 20177 l Jaka jest max ranga? Od 90 do 100Lv idzie strasznie wolno. Ale po przekroczeniu 100 znowu w miarę szybko. Dziwne rozwiązanie.
Opublikowano 12 września 20177 l Pewnie będzie 140 maksymalny. Jeszcze dwa dodatki a na kzdy dają po 10 leveli.