Opublikowano 4 listopada 20177 l kupilem w koncu bf1 revolution , edycje cyfrowa na ps4 i coś (pipi) nie łączy mnie z serwerem, próbowałem 2 dni temu, probuje teraz i caly czas "faile to connect to ea online" o co chodzi? ktoś może coś podpowiedzieć? resetowałem konsole itp. z żadnymi innymi grami online nie mam problemu, mam plusa zaczyna mnie to w(pipi)iać bo kupiłem gre tylko dla multi edit probowalem szukac w necie ale niewiele znalazłem sensownych odpowiedzi. wy(pipi)alem gre i ściągam na nowo ale jeśli ktoś ma jakieś porady to bardzo poprosze Jeśli masz internet w UPC to zadzwoń na infolinię i poproś o zmianę protokołu na IPv4. UPC bez pytania aktualizuje ustawienia modemów na IPv6 a BF1 ma z nim problemy.
Opublikowano 4 listopada 20177 l Yano jest informatykiem więc na bank wziął tą oczywistą opcję pod uwagę w pierwszej kolejności.
Opublikowano 5 listopada 20177 l mam upc, i nie wziąłem pod uwagę bo nie przyszlo mi do glowy ze ktoś takie glupoty moze wyczyniać w niedziele to pewnie sobie moge dzwonić ale dzięki za rade, bede probowal Edytowane 5 listopada 20177 l przez Yano
Opublikowano 12 listopada 20177 l Fajny update. Ofensywa Nivelle'a teraz dostępna dla wszystkich (chyba permanentnie) oraz tygodniowe medale naliczane są jednocześnie, teraz tylko oznaczamy śledzony tak jak w przypadku klas. No i Totokia w skrzynce.
Opublikowano 14 listopada 20177 l Ale Pałki z niewybuchem nadal nie zdobyłem, kurwa mać :/ Jednej części brakuje, ehhhhhhhhh.
Opublikowano 17 listopada 20177 l Autor Na ich stronie jest info, ze 2 mapki wychodza w grudniu a reszta styczen..
Opublikowano 17 listopada 20177 l No bo tak będzie. Mapki z Gallipolli w grudniu, Zeebrugge i Helgoland styczeń. Ale wszystkie bronie i reszta tałatajstwa będzie w grudniu. Edytowane 17 listopada 20177 l przez Rozi
Opublikowano 21 listopada 20177 l 2 New Maps: Cape Helles and Achi Baba New Operation: Gallipoli New Elite Class: The Infiltrator New Vehicle: L-Class Destroyer 6 New Guns 2 New Melee Weapons New Specializations New Service Assignments
Opublikowano 21 listopada 20177 l Infiltrator? Już wiem kto będzie eliminowany w pierwszej kolejności. Spawn pointy na tyłach mogą mocno utrudniać obronę punktów na mapie. Będzie ciekawie.
Opublikowano 23 listopada 20177 l Premium znów dla wszystkich . Można grać na mapkach z dlc aż do 4 grudnia jak mnie pamięć nie myli.
Opublikowano 25 listopada 20177 l Nieśmiertelnik #FNBF jest mój. Jak nie lubię grać zwiadowcą, tak strzelanie rosyjskim 1895 było nawet przyjemne.
Opublikowano 26 listopada 20177 l Fajne te nowe mapki, choć na Achi Baba może być kłopot z pewnymi wąskimi gardłami. Fajnie też gra się niszczycielem na Cape Helles. Taki mniejszy behemot z tego wyszedł, ale na szczęście żaden deal breaker, bo przydatny głównie przy wybrzeżu. Bardziej jestem ciekaw tych dwóch kolejnych, które mają mieć premierę w styczniu.
Opublikowano 28 listopada 20177 l Zdobyłem ten nieśmiertelnik: Ludzie w DICE chyba mają niedoyebanie mózgowe. To było nudne i zdecydowanie zbyt długotrwałe. Na końcu myślałem, że Robert K.urwica i bracia Pyerdolec wlecą mi na chatę żeby mi złożyć gratulacje za cierpliwość.
Opublikowano 28 listopada 20177 l Spoko, już można kolejny zdobyć. Szczerze mówiąc podziwiam za wytrwałość, ale tak po ludzku, trochę to przykre.
Opublikowano 28 listopada 20177 l 3 minuty temu, Shankor napisał: Spoko, już można kolejny zdobyć. Szczerze mówiąc podziwiam za wytrwałość, ale tak po ludzku, trochę to przykre. Widziałem, wydaje się mniej czasochłonny więc może się podejmę, ale i tak uważam, że takie rzeczy to debilizm. To powinno być przyjemne i satysfakcjonujące, a nie tak, że muszę wchodzić na różne mapy i to tylko puste żeby szukać mikroskopijnych obrazków, słuchawek do mcom-ów i nagrywać alfabetu morse-a, który muszę rozszyfrowywać, a następnie rozszyfrować to co już znalazłem...
Opublikowano 28 listopada 20177 l 3 minuty temu, Rozi napisał: To jest ten nieśmiertelnik z robieniem rzeczy na Soissons? Na Soissons jest ten "nowy", srebrny. Ten brązowy, to zabawa na prawie każdej mapie z podstawki.