Skocz do zawartości

Nowości komiksowe

Featured Replies

Opublikowano

Jest 3 tom. Ależ pięknie wydane są te zbiory i ten zapach farby czuć już spod folii mocno. No i okładka z dwoma rodzajami lakieru. Można się zakochać. 

2m5l1d3.jpg

2els1zs.jpg

• Odpowiedzi 462
  • Wyświetleń 149,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na bank będzie historia z tego albumu. Polecam! Kurde...pamiętam jakby to było wczoraj. TM-Semic miał tak kijową reklamę, że o pierwszym Mega Marvel z Torment dowiedziałem się po czasie i kiedy szukał

• Kolekcja oficjalnie rusza:  

• Kaznodzieja wznowiony   http://alejakomiksu.com/nowosci/23942/Zapowiedzi%20Egmontu%20na%20czerwiec%202017%20(oficjalne)/

Opublikowano

Ja dalej czekam, robiłem większe zamówienie, kilka komiksów, dostanę na początku lutego :)
A w marcu tom 4 Kaznodziei :)

Opublikowano

Z nowosci chyba wezme Moon Knight od egmontu, bo nerdy na forach komiksowych zachwalaja.

Opublikowano

Ja też sprawdzę o co chodzi z tym Moon Knightem i jeszcze zobaczę SM 2099, bo Deadpool się wyczerpał po czterech tomach. Z kolei Ms. Marvel odpuściłem po pierwszym tomie. Także mam nadzieję, że tu coś zaskoczy.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Jak tam chłopaki? Macie już 3 tom Star Wars ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Widzieli zapowiedzi Egmontu na maj? Masakra - tyle dobroci, że głowa mała

Opublikowano

Ex Machina w końcu :banderas::banderas::banderas:

Portfel płacze, serce się cieszy. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodruków ciąg dalszy, m.in.:

- "Nowy Jork" Willa Eisnera
- "Piotruś Pan" Régisa Loisela
- "Dziewczyna z Panamy"
- "Wojna Domowa"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Katalog Muchy na 2018

https://issuu.com/muchacomics/docs/mucha_kat_2018_final_low

- The Fade Out w jednym tomie super, już w czerwcu

- Czwarty, ostatni, tom bękartów w październik/listopad

- trochę beka że 1/3 tytułów to Mark Millar

- nie wiem po co się wkręcają w takie tytuły jak The Goddamed albo Moonshine które tak naprawe mają na razie po jednym, dość cienki, tomie...

Opublikowano

Łojezusiemaryjo... powariowali normalnie. Czeka nas chyba klęska urodzaju :)

Opublikowano

Dlatego ja juz tylko Spider-mana kupuje regularnie, reszta to jakies ciekawsze tytuły z doskoku.

Opublikowano

Ja też już jestem o wiele bardziej selwktywny. Do końca roku tylko Thorgal, LEO, Infnity Gauntlet i Planetary :)

Opublikowano

@YETI

Jest tylko 1 tom z tego co wiem. Materiał na drugi to chyba będą Progsy z zeszłego roku - Cursed: Fall of Deadworld. Czyli dość świeża sprawa i nie wiadomo kiedy rebellion zdecyduje się wydać w zbiorczym.

To co ty podlinkowałeś to lata 70-80, zamknięta historia.

Jeżeli ktoś nie czytał Dredda to polecam jednak zacząć od "Ameryki" jeżeli jeszcze jest w sprzedaży.  Dredd: "Ameryka" to nie opowieść w której główne skrzypce gra Dredd ale za to doskonale wprowadza w ten brudny świat.

Edytowane przez devilbot

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szczerze? W dupie mam deadpoola :D Fajnie przeczytać pare historyjek, ale na dluzsza mete meczy bułe.