Stinkmeaner 12 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Miałem nadzieję, że Infinity Ward nada tej grze trochę poważnego klimatu. Bez tęczowego gówna wszędzie. Niestety różowy Ripper, którego widać na prezentacji sprowadził mnie na ziemie... Tak poza tym to BO3 na sterydach. Czego nie uważam za złe, bo przy BO3 ciągle dobrze się bawie. Ciekawy jestem jak mają zamiar zbalansować to coś co nie przerywa streaka po zgonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Pokazali cos z remastera 4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=6iaGXXcfYog Mam wrażenie, że goście coś za szybko umierają. Jak w Ghost. Co z kolei nie jest dobre... [EDIT] Będzie wszystkie 16 map w remasterze. 10 na premiere, pozostałe 6 w grudniu. ZA FREE. Edytowane 2 Września 2016 przez Stinkmeaner Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Ale będzie granee w remastera Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 no to chyba bedzie trzeba kupic bo TF2 jak i BF1 po wersjach beta nie porwaly mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Multi przypomina trochę mw3, wiem że klona battlefronta olewam i chyba w tym roku wybiorę cod ze wskazaniem na mw remaster. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 ale oryginalnych dźwięków w remastered nie ma. Trzeba jednak przyznać, że dwie pełnoprawne gry z pełnoprawnymi multiplayerami za 300zł to jednak dobry deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Ja (pipi)e ale syf,to w ogóle coda4 nie przypomina,jakieś dziwna wersja mw2. Pierwsza wersja mw miała dosyć spory jak na dzisiejszego cod ttk a tu,strzał typ pada Xd. Zaorac Cud,że ci żołnierze nie wyglądają jak klauny, nikt nie wpadł na pomysł aby im dać różowe kevlary i helmety. Edytowane 2 Września 2016 przez KarolJanuszGejmingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Czemu w multi MW padaja na 2 strzaly jak jakies balonowe ludki? lol... nie sadzilem ze nawet to zdolaja s(pipi)ic, PRZECIEZ WYSTARCZYLO TYLKO GRAFE PODRASOWAC Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 ale oryginalnych dźwięków w remastered nie ma. Trzeba jednak przyznać, że dwie pełnoprawne gry z pełnoprawnymi multiplayerami za 300zł to jednak dobry deal. Jak to za 300zł? Za 3 setki nie jest czasem Standard Edition bez CoD4:MW, a dopiero Legacy za 379zł ma obie wersje? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 no ja widze w wiekszosci sklepów legacy edition za 329zł, może coś się taniej trafi bliżej premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 379 to chyba cyfrowo. Zawsze jest przebitka względem pudełek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Tak, zerknąłem tylko na cyfrową wersję na szybko. Edytowane 2 Września 2016 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 no ja widze w wiekszosci sklepów legacy edition za 329zł, może coś się taniej trafi bliżej premiery Ja zamówiłem w lipcu w empiku legacy za 289 z darmową dostawą Teraz znowu chodzą po 330 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 https://www.youtube.com/watch?v=IEVW5UNaXIU Troche o nowościach. Gameplay z Terminala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 W Media Markt są jeszcze za 309 zł edycje Legacy na konsole. Ja zamówiłem, bo 16 map multi w Infinite i 16 map w Remastered to grania opór będzie: https://mediamarkt.pl/search?query%5Bmenu_item%5D=&query%5Bquerystring%5D=infinite+warfare Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Infinite to ja nawet nie mam zamiaru ruszać w multi. Tylko remaster. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Gdzie mozna znalezc info na temay bety? Trzeba zamawiać pre order by dostać kod tak jak to bylo to rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 A w ogóle będzie beta? Zapowiedziano ją? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 14 października rusza beta. Dla preorderowcow. Dla pozostałych 3 dni później. Niestety myk, że ściągnięciem bety i anulowaniem preordera jak w przypadku BO3, nie przejdzie. Każą sobie z góry płacić, przy składaniu zamówienia. Warianty broni jak AW wracają. Nieco popsuli mi nastrój. .. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jakby dawali dodatkowe klucze jak to bylo w BO3 to by sie jakos zmotalo ale pewnie i tego nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 14 października rusza beta. Dla preorderowcow. Dla pozostałych 3 dni później. Niestety myk, że ściągnięciem bety i anulowaniem preordera jak w przypadku BO3, nie przejdzie. Każą sobie z góry płacić, przy składaniu zamówienia. Warianty broni jak AW wracają. Nieco popsuli mi nastrój. .. Anulujesz zamówienie i zwracają kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/call-of-duty-infinite-warfare-edycja-legacy/cid=EP0002-CUSA05286_00-CODIWLEGACY00001?smcid=pdc:pl-pl:pdc-buy-playstation-store:strefa-cod-strefa-cod-skorzystaj-ze-wspania-ych-zni-ek-na-najlepsze-cz-ci-gry-call-of-duty-w-ramach-naszej-dwutygodniowej-promocji-kup-teraz:null:STORE-MSF75508-CDZONE16 "NIE MA MOŻLIWOŚCI ANULOWANIA ZAMÓWIENIA LUB UZYSKANIA ZWROTU PENIĘDZY, CHYBA ŻE LOKALNE PRAWO STANOWI INACZEJ." Teraz pytanie, co stanowi lokalne prawo w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/call-of-duty-infinite-warfare-edycja-legacy/cid=EP0002-CUSA05286_00-CODIWLEGACY00001?smcid=pdc:pl-pl:pdc-buy-playstation-store:strefa-cod-strefa-cod-skorzystaj-ze-wspania-ych-zni-ek-na-najlepsze-cz-ci-gry-call-of-duty-w-ramach-naszej-dwutygodniowej-promocji-kup-teraz:null:STORE-MSF75508-CDZONE16 "NIE MA MOŻLIWOŚCI ANULOWANIA ZAMÓWIENIA LUB UZYSKANIA ZWROTU PENIĘDZY, CHYBA ŻE LOKALNE PRAWO STANOWI INACZEJ." Teraz pytanie, co stanowi lokalne prawo w tej kwestii. Aaa Ps Store... Myślałem, że piszemy o innych sklepach. A co do prawa lokalnego, to pewnie u nas nie ma regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) Teraz to dopiero bedzie PAY 2 WIN . 5 wariantow broni i kazda ma wlasne atuty. Wraca taktyczny nuke z MW2, ale oczywiscie nie dla Wszystkich Najpierw trzeba zdobyc bron z supply drop i wbic w meczu 25 gunstreak. Wyglada, to jak gorsza wersja BO3. Beka jak nic. Edytowane 3 Września 2016 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi