Opublikowano 27 listopada 20168 l Ten drugi odc to jakaś padaka, Aston jeszcze fajnie przedstawiony ale to co się dzieje później to .....
Opublikowano 4 grudnia 20168 l No właśnie o tym pisałem wcześniej. To już nie jest Show o samochodach tylko o trzech kolesiach. Auto może pokaże się gdzieś w tle.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Ten drugi odc to jakaś padaka, Aston jeszcze fajnie przedstawiony ale to co się dzieje później to ..... Właśnie obejrzałem i zgadzam się, druga połowa była żenująco słaba i nieśmieszna. Humor slapstickowy do przesady, za mało samochodów.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Autor Ten Hellcat jest niesamowity. W tej samej cenie co GT-R :o Dobrze, że nie muszę wybierać.
Opublikowano 4 grudnia 20168 l No i takie odc to ja rozumiem , piękne zdjęcia, samochody i ... a nie to co było w drugim odc ... rozstrzygnięcie zakładu z 1 odc
Opublikowano 4 grudnia 20168 l Odcinek sredni,najbardziej z calego odcinka podobala mi sie ta ruda na widowni za Clarksonem.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Co Wy chcecie od drugiego odcinka? Fajny test Vulcana. 3 też spoko. Aczkolwiek za duże show się trochę robi.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Serio z takim budzetem ktos sie spodziewal w kazdym odcinku testu BMW 320d, 15 minut gadania w szopie na starym lotnisku wojskowym i porownywania uzywanych aut za 500 funtów? To już było minęło, to jest show które ma pociągnąć całe Amazon Prime na świecie.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Co Wy chcecie od drugiego odcinka? Fajny test Vulcana. 3 też spoko. Aczkolwiek za duże show się trochę robi. Mialo byc show i jest show. Moze ty nie ten kanal sobie wlaczyles i szukales typowego niemieckiego programu motoryzacyjnego ktory jest na dsf albo sat1 a nie na amazonie?
Opublikowano 13 grudnia 20168 l 4 odcinek słabiutko... W poprzednich jeszcze były jakieś auta. W tym były z 5 minut...
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Bardzo fajny 4 odcinek. I ten ukłon w stronę Led Zeppelin przy aucie Hammonda
Opublikowano 18 grudnia 20168 l Po zawodzie drugiego odcinka poziom idzie w górę i w piątym oba materiały obejrzałem z prawdziwą przyjemnością. Przy czym najlepsza akacja była na oko rzeczywiście zupełnie nieplanowana.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Autor No, akcja z wagą była świetna. Ale mnie zastanawia te okrążenia na koniec, porównywali samochody i oczywiście James zepsuł okrążenie, ciekaw jestem czy to było specjalnie. Mnie się wydaje, że tak, że specjalnie zepsuli czas temu samochodzikowi.
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Najnowszy, 6 odcinek, obejrzany. Jeden z lepszych o ile nie najlepszy. Fajny dokument o Fordzie i Ferrari na koniec. Niezłe urozmaicenie.
Opublikowano 26 grudnia 20168 l A następny dwu-odcinkowy special pozamiata wszystko https://www.youtube.com/watch?v=iHTSSVaQJOE Coś pięknego
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Chciałem więcej Top Geara. Czekałem na więcej Top Geara, ale jak już obejrzałem to więcej, to okazuje się, że chciałem dobrego świeżego Top Geara sprzed lat, a dostałem to samo, co od ostatnich kilku sezonów - utarte schematy, żarty bardziej suche niż ten special o Namibii, nowy kierowca nic nie wnosi - zupełnie tego nie czuję. Przynajmniej wywiadów z gośćmi nie ma. Edytowane 1 stycznia 20178 l przez Hela
Opublikowano 1 stycznia 20178 l Dla mnie to tez juz jest groteska niz dobra komedia. Z niczego się nie smieje. Bardziej podobal mi sie materiam Mata Leblanca o Porsche w ostatnim epie TopGear. Jesli Leblanc w taki sposob podejdzie do prowadzenia programu to TG zmiecie Grand Tour
Opublikowano 8 stycznia 20178 l Nowy odcinek dostarczył mocno. Oglądało się jak stare, dobre Top Gear.
Opublikowano 5 lutego 20178 l I jakoś żaden z tych 13 odcinków nie podobał mi się tak jak film LeBlanca o Porsche.