Opublikowano 12 lipca 20168 l Lol :-) :-) I do tego bez sensu:-) Edytowane 12 lipca 20168 l przez Croc
Opublikowano 12 lipca 20168 l Na zbliżeniach wszystko fajne, w sumie na oddalonej kamerze stadion i murawa też fajne wrażenie robią, ale już bieganie tych śmiesznych ludzików to znów przekomiczne przebieranie nóżkami, ślizganie się po murawie i znów będzie uczucie grania balonikiem, a nie zawodnikiem z krwi i kości - sam silnik podniesie jedynie walory wizualne, a te wszystkie nowe bajery staną się mało ważne, skoro core gameplayu będzie ciągle taki sam. Szkoda, że nie przemodelują jakoś tej rozgrywki i to tak porządnie, od podstaw nawet...
Opublikowano 13 lipca 20168 l Witam Panowie. Mam takie pytanie. Zastanawiam się nad zakupem konsoli PS4 lub XONE. Od razu zaznaczam że konsolę kupuję tylko dla FIFY, inne gry mnie nie interesują. Z tego co wiem, chyba większe wsparcie od EA ma FIFA wydawana na XONE (karty legend itd). Grałem w FIFE 15 i 16 na PS4 i niby wszystko okej, ale bardziej odpowiada mi pad od Xbox-a. A co wy byście polecali ?
Opublikowano 13 lipca 20168 l Na pewno znajdziesz wielu polaków grajacych na Xbox One! Polecam. Nooooooooooooooooot !
Opublikowano 13 lipca 20168 l no tak bo polacy to najwazniejsza rzecz w nowej fifie xDD jezeli odpowiada ci bardziej pad od xbox one i ciesza dodatki dodawane do fify na xbox one to wybor jest chyba oczywisty
Opublikowano 13 lipca 20168 l Na youtube coś mi się obiło o uszy, że ma być beta, więc może dema nie będzie? Tak jest w przypadku serii NHL, dają betę, dema nie ma.
Opublikowano 13 lipca 20168 l no tak bo polacy to najwazniejsza rzecz w nowej fifie xDDno jak ktos woli grac z hamburgerami w lagach to niech bierze na Xboxa. Edytowane 13 lipca 20168 l przez easye
Opublikowano 13 lipca 20168 l no tak bo polacy to najwazniejsza rzecz w nowej fifie xDDno jak ktos woli grac z hamburgerami w lagach to niech bierze na Xboxa. No właśnie Panowie, a jak serwery... na PS4 to był po prostu dramat, grać się nie dało. Usługa Xbox Live zawsze słynęła z bardzo dobrej jakości, ale nigdy jej nie testowałem.
Opublikowano 13 lipca 20168 l No pomijajac fakt, ze na obu konsolach serwery sa te same od EA Za wersja z Xboxa jedynie Legendy w UT przemawiaja - tyle. Edytowane 13 lipca 20168 l przez easye
Opublikowano 13 lipca 20168 l no tak bo polacy to najwazniejsza rzecz w nowej fifie xDDno jak ktos woli grac z hamburgerami w lagach to niech bierze na Xboxa. No właśnie Panowie, a jak serwery... na PS4 to był po prostu dramat, grać się nie dało. Usługa Xbox Live zawsze słynęła z bardzo dobrej jakości, ale nigdy jej nie testowałem. Zostan na PS4: -wieksza liczba gry -latwiej rozegrac mecz online ze znajomkami -nie trzeba sie wstydzic
Opublikowano 14 lipca 20168 l Na youtube coś mi się obiło o uszy, że ma być beta, więc może dema nie będzie? Tak jest w przypadku serii NHL, dają betę, dema nie ma. beta pod koniec lipca dla wybrańców wybranych losowo, dostaje się zaproszenie na maila demo normalnie na początku września Edytowane 14 lipca 20168 l przez nero2082
Opublikowano 15 lipca 20168 l Za animację zawodników w nowym silniku odpowiedzialny jest chyba jakiś Gepetto bo na razie drętwo to wygląda Ogrywam ostatnio NBA2K16 i tam animacje są na niesamowitym wręcz poziomie, pomarzyć jedynie można w przypadku gry o piłce nożnej niestety.
Opublikowano 16 lipca 20168 l W nba masz 10 zawodnikow, konsole słabiutkie, roznice musza byc. Kurcze ta fifa zapowiada sie jako pełna nowosci. Mi sie spodobalo to podanie miedzy 2 zawodników. Bedzie mozna podawac jak Xavi za najlepszych lat.
Opublikowano 16 lipca 20168 l ja zawsze mam obawy przy czesciach fify/pesa gdy zmieniaja silnik i wprowadzaja duzo nowosci, przy tym corocznym cyklu wydawniczym troche zasze robi sie ciasno jesli chodzi o pozbycie sie bugow i bledow i z reguly po zmianach silnika dopiero za 2/3 edycje wychodzila w pelni grywalna odslona
Opublikowano 16 lipca 20168 l Ale w takiej fifie bugów nie ma. Jak sie zle gralo to przez balans rozgrywki itp a nie przez bug w sensie stricte