Gość Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Są już statsy piłkarzy http://www.pesmaster.com/pes-2017/ Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Najchętniej zamieniłbym 92 Mullera z 88 Griezmanna. Z Gervinho też ładnie doje'bali. A Vertonghen o 6 większy overall niż Alderweireld to już oplułem monitor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Ibrahimovic w PSG xd jprdl jakie to sa dauny Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Rok w rok to samo i jeszcze cie to dziwi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Zarzekają się, że day one wszyscy będą tam gdzie być powinni (to jest z gry przed patchem). Ja tam stawiam na tygodniową obsuwę. A co do statystyk, to chyba nigdy określone przez autorów statsy w PES czy FIFA nie trafiały w mój gust. No co pan zrobisz, mają swoje wizje. Edytowane 11 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Żenujące oceny, gorsze nawet od tych z Fify. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Zawsze mnie zastanawiało jak przydzielane są te statsy zawodnikom. Na podstawie prawdziwych statystyk meczowych czy wizji artystycznych autora? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wystarczy przyjrzeć się kilku zawodnikom, żeby rozwikłać tą zagadkę. Macie jakiś namiar na sklep, który wysyła PESa przed premierą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Są już statsy piłkarzy http://www.pesmaster.com/pes-2017/ Co za bezsens statystyki Ronaldinho. Robbena zniszczyli. A tu proszę takie kwiatki: http://www.pesmaster.com/g-stegers/pes-2017/player/302146/ G. Stegers Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Dopiero odkryłeś, że nie mają licencji na Bayern? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Dopiero odkryłeś, że nie mają licencji na Bayern? Nie, dopiero odkryłem, że nie mają licencji na naszą reprezentacje. Edytowane 12 Września 2016 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 To kiedykolwiek mieli? Fakt nazwiska się zgadzały ale licencji nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Patrzcie... nowy PES jednak będzie genialny macie tyle rzeczy do odkrycia ciekawa gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jak to z tymi licencjami? Nasza Reprezentacja byla bez licencji ale zawodnicy byli prawdziwi. Dlaczego teraz nie sa skoro wtedy tez nie bylo licencji a bylo ok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Jak to z tymi licencjami? Nasza Reprezentacja byla bez licencji ale zawodnicy byli prawdziwi. Dlaczego teraz nie sa skoro wtedy tez nie bylo licencji a bylo ok? Przecież wszyscy z polskiej repry mają normalne nazwiska, po prostu w myclubie nie ma Lewego tylko jest ten G.Stegers, tak przynajmniej mi się wydaje http://www.pesmaster.com/poland/pes-2017/team/19/ Edytowane 12 Września 2016 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nie nie mają, w wyszukiwarce masz prawdziwe nazwiska, ale kliknij na któregoś z piłkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 haha ok, no to szybki OF i będzie zamienione ale sytuacja totalnie dziwaczna Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Bo konami to lenie i chce aby każdy wgrał sobie OF. Współczuje posiadaczom XO W myclub pewnie dalej będą fake bo pamiętam w 16 powgrywałem herby itp a jak wylosowałem jakiegoś piłkarza z premiership to w tle był fakowy herb klubu. Edytowane 12 Września 2016 przez simonldz Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Taa, chodzi o prawo, choc nie czaje jak to dziala w tym konkretnym przypadku. Ciekawostka: ludzie narzekali ze skoro maja licencje na LM to czemu nie ma jej online. Z tego co kiedys Bhatti pisal licencja jest tylko offline, takie sa niuanse tych umów czasami Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Gierke sprawdziłem. Polska ma pseudo nazwiska a ich twarze nie przypominają nikogo. Są to zwykłe no name z edit wraz z koszulkami. Lewandowski jest blondynem hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Ale ten off z PES universe zmieni im twarze? Kupił ktoś od nich to za 4.99£? Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Gierke sprawdziłem. Polska ma pseudo nazwiska a ich twarze nie przypominają nikogo. Są to zwykłe no name z edit wraz z koszulkami. Lewandowski jest blondynem hehe. fulla? I jakies zmiany? Choc i tak pewno bedzie day one patch ktory moze zmienic wiele na lepsze lub gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Ale ten off z PES universe zmieni im twarze? Kupił ktoś od nich to za 4.99£? Nie wiem czy w ogóle jest sens kupowania tego pliku bo ciężko mi sobie wyobrazić sytuacje gdzie ten OF nie ląduje na torrentach itp. U nich na stronie będą pojedyńcze elementy które trzeba mozolnie wgrywać a kupując OF klikasz raz i masz wszystko cacy, ale mam nadzieję, że jak ludzie pokupują to będzie chulać po necie bo ciężko mi sobie wyobrazić, że oni walczą z piractwem haha. Ludzie narzekają na płatne dlc a już gracze robią innych graczy w wała, zaraz będą płatne mody do gier wychodzić.. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Czyli co panowie, znowu fifka w tym roku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) A co to fifa? To ten arcade do robienia sztuczek i dryblowaniu jednym piłkarzem całego boiska? Edytowane 12 Września 2016 przez simonldz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi