Skocz do zawartości

E3 2016 - open world cinematic experience z drzewkiem rozwoju postaci i zdobywaniem baz

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MaZZeo now available on Windows 10

• Ok, czas podsumowac E3:           NIESAMOWITY FACET

• Gość Soul
    Gość Soul

DżabaZZe przestań bronić tego pudła które jest pierwszą konsolą w historii która nie ma gier na wyłączność, czaisz nie ma już czegoś takiego, we wszystkie gry będziesz mógł zagrać na PC. I nie ma to n

Opublikowano

Wszystko fajnie ale ta wstawka z Fallout 4XD Te barany nawet z 12teraflopami by nie potrafili zrobić ładnej i ciekawej gry.

Opublikowano

Bc w standardzie jeżeli chodzi o gry i akcesoria :banderas:

Opublikowano

Nie zmienia to jednak faktu, że teraz mało jaki pc ma taką moc. Konsole chyba jednak w końcu nie będą ustępować. 

Tylko (pipi) czy naprawdę wymienicie konsole po 3 latach xD?

4 lata od premiery Xone

Opublikowano

Nie zmienia to jednak faktu, że teraz mało jaki pc ma taką moc. Konsole chyba jednak w końcu nie będą ustępować. 

Tylko (pipi) czy naprawdę wymienicie konsole po 3 latach xD?

po jakich trzech latach ?

Opublikowano

To wyglada bardziej na cos jak steam machine. Tylko na (pipi) mi scorpio, skoro wystarczy mi blacha z windows 10?

Opublikowano

Wszystko fajnie ale ta wstawka z Fallout 4XD Te barany nawet z 12teraflopami by nie potrafili zrobić ładnej i ciekawej gry.

Czego sie spodziewa po Beeeedzi :P

Opublikowano

Jeśli rzeczywiście Scorpio ma być kompatybilne w pełni wstecz względem XONE to jest to najlepsza informacja EVER. Moja kierownica nie umrze w 2017 roku.

Totalnie zayebista konferencja.

Opublikowano

Czyli mój padzik od one na ktorym gram na pc będzie smigal na scorpio, pięknie

Opublikowano

Ja tam zadowolony hajsy sie właśni odłozyły na skorpiona byle żeby w granicach 2500-3000zł sie zmieścili

Opublikowano

Zaorać tą beznadziejną generację rodem z Lidla. Mam nadzieję że Sony pójdzie w kierunku "nowa generacja" a nie "mocniejsze PS4".

Tak to widzę:

-wakacje 16 - kupić XOne i grać w super gierki przez rok

-wiosna 17 - kupić NX i jarać się Zeldą

-Jesień 17 - kupić Scorpio albo PS4,5 zależnie kto zaora na dzień dobry

Opublikowano

Do końca 2017roku to już te bebechy będą taniutkie, bo znowu będzie coś nowego.

Opublikowano

świetna konfa dla Windows 10 gamerów, mój xboxowy pad już się grzeje  :sorcerer:

Opublikowano

6 teraklopsów a gierki nadal będą w 30 fps? :/

ale w 4K xd

Opublikowano

Konferencja raczej przeciętna, gry, które znamy, totalnie nic nowego, Gearsy zawiodły, za to FH3 świetnie wygląda. Bardzo przeciętnie, oj bardzo.

Opublikowano

Ok, no to wkrotce druga Pecetowa konfa, maja rozmach blaszaki w tym roku :obama:

Opublikowano

świetna konfa dla Windows 10 gamerów, mój xboxowy pad już się grzeje  :sorcerer:

ja to tak sie zgrzalem, ze Scorpio kupie chyba jeszcze w tym roku

GTX1070_angleLeftFlatLongPhoto-Thumb.jpg

Opublikowano

Czyli kupować tego S czy zaczekać na Scorpio? Ciekawe czy będzie faktycznie tak mocny jak Król rzekł.

Opublikowano

Xbox Scorpio jedyne $1499 na koniec 2017 - liczba przewidywanych przez MS exów: zero

Super okazja kur.wo lol Jutro sobie możesz PC za tą kasę kupić o takiej mocy i nie czekać półtora roku na platformę bez eksów.

Jedyni konsolowi gracze na rynku to Sony i Nintendo.

Opublikowano

I nagle na forumku konsolowym każdy gra na blaszce bo MS wypuścił dziesiata forze na win10 Pc xd

Edytowane przez hav7n