Opublikowano 13 czerwca 20168 l Wszystko fajnie ale ta wstawka z Fallout 4XD Te barany nawet z 12teraflopami by nie potrafili zrobić ładnej i ciekawej gry.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Nie zmienia to jednak faktu, że teraz mało jaki pc ma taką moc. Konsole chyba jednak w końcu nie będą ustępować. Tylko (pipi) czy naprawdę wymienicie konsole po 3 latach xD? 4 lata od premiery Xone
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Nie zmienia to jednak faktu, że teraz mało jaki pc ma taką moc. Konsole chyba jednak w końcu nie będą ustępować. Tylko (pipi) czy naprawdę wymienicie konsole po 3 latach xD? po jakich trzech latach ?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l To wyglada bardziej na cos jak steam machine. Tylko na (pipi) mi scorpio, skoro wystarczy mi blacha z windows 10?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Wszystko fajnie ale ta wstawka z Fallout 4XD Te barany nawet z 12teraflopami by nie potrafili zrobić ładnej i ciekawej gry. Czego sie spodziewa po Beeeedzi
Opublikowano 13 czerwca 20168 l chyba Śmoc, wyjdą te nowe konsole i i będzie full hd 60fps, 4k chyba w minecrafcie
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Jeśli rzeczywiście Scorpio ma być kompatybilne w pełni wstecz względem XONE to jest to najlepsza informacja EVER. Moja kierownica nie umrze w 2017 roku. Totalnie zayebista konferencja.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Sony zapowie to samo, że ich konsola jeszcze bardziej mołst pałerful i na tym się skończy.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Czyli mój padzik od one na ktorym gram na pc będzie smigal na scorpio, pięknie
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ja tam zadowolony hajsy sie właśni odłozyły na skorpiona byle żeby w granicach 2500-3000zł sie zmieścili
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Zaorać tą beznadziejną generację rodem z Lidla. Mam nadzieję że Sony pójdzie w kierunku "nowa generacja" a nie "mocniejsze PS4". Tak to widzę: -wakacje 16 - kupić XOne i grać w super gierki przez rok -wiosna 17 - kupić NX i jarać się Zeldą -Jesień 17 - kupić Scorpio albo PS4,5 zależnie kto zaora na dzień dobry
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Do końca 2017roku to już te bebechy będą taniutkie, bo znowu będzie coś nowego.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Konferencja raczej przeciętna, gry, które znamy, totalnie nic nowego, Gearsy zawiodły, za to FH3 świetnie wygląda. Bardzo przeciętnie, oj bardzo.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Ok, no to wkrotce druga Pecetowa konfa, maja rozmach blaszaki w tym roku
Opublikowano 13 czerwca 20168 l świetna konfa dla Windows 10 gamerów, mój xboxowy pad już się grzeje ja to tak sie zgrzalem, ze Scorpio kupie chyba jeszcze w tym roku
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Czyli kupować tego S czy zaczekać na Scorpio? Ciekawe czy będzie faktycznie tak mocny jak Król rzekł.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Xbox Scorpio jedyne $1499 na koniec 2017 - liczba przewidywanych przez MS exów: zero Super okazja kur.wo lol Jutro sobie możesz PC za tą kasę kupić o takiej mocy i nie czekać półtora roku na platformę bez eksów. Jedyni konsolowi gracze na rynku to Sony i Nintendo.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l I nagle na forumku konsolowym każdy gra na blaszce bo MS wypuścił dziesiata forze na win10 Pc xd Edytowane 13 czerwca 20168 l przez hav7n