Kriss_Hietala 11 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 To się nigdzie dobrze nie sprzedaje.w UK z trudem dogoniło switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Sprzedało się tyle co Switcha na premierze, tyle co Pro przez miesiąc, no ale się "Nie sprzedaje" :p I to do tego najdroższa konsola na rynku. Edytowane 16 Listopada 2017 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Sprzedało się tyle co Switcha na premierze, tyle co Pro przez miesiąc, no ale się "Nie sprzedaje" :p I to do tego najdroższa konsola na rynku. Standardowe pierdzielenie malkontentów. Konsola jest uzupełnieniem oferty ms a switch i ps4 to główne motory sony i nintendo i od nich w dużej mierze zależy być albo nie tych firm. Ja tam jestem ze sprzętu zadowolony. To nie temat o switchu ale ja nigdy konsoli nintendo nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Rozeszly sie wersje Scorpio, a teraz bedzie powrot do rzeczywistosci i trzeciego miejsca w kazdym NPD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 To już xoneS bardziej miazdzył. Przez chyba 4 albo 6 miesięcy był najlepiej sprzedająca się konsolą. A tutaj może się okazać, że tempo sprzedaży X wyhamuje już po niespełna miesiącu. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 To już xoneS bardziej miazdzył. Przez chyba 4 albo 6 miesięcy był najlepiej sprzedająca się konsolą. A tutaj może się okazać, że tempo sprzedaży X wyhamuje już po niespełna miesiącu. No i co takiego się stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) To już xoneS bardziej miazdzył. Przez chyba 4 albo 6 miesięcy był najlepiej sprzedająca się konsolą. A tutaj może się okazać, że tempo sprzedaży X wyhamuje już po niespełna miesiącu.No i co takiego się stanie?Nie będzie dalej gier na Xboxa Edytowane 17 Listopada 2017 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Tak jakby wcześniej były :rotfl: i tak najlepiej sprzedającą rewizją ma być Ska i tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jakby się sprzedawało to i więcej developerów byłoby chętnych. A tak to będą wydawać na ps4+switch+steam a na Xboxa jedynie tasiemka jak Cod, Fifa i inne, które i tak wychodzą na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Tja na boxa nie będzie gier. Jasne. Co za bzdury. Pewnie z 95% gier to multiplatformy. O czym ty piszesz? No switch przykozaczył. Wydali dooma. Ciekawe czy wolfa też wydadzą. :) Edytowane 17 Listopada 2017 przez bloody_gipsy Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 moze na ruskim storze wszystkiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Jakby się sprzedawało to i więcej developerów byłoby chętnych. A tak to będą wydawać na ps4+switch+steam a na Xboxa jedynie tasiemka jak Cod, Fifa i inne, które i tak wychodzą na wszystko. 95% biblioteki Switcha to porty gier z WiiU, X360, PS3, Xone i PS4. Taki sukces, no nie wiem jak MS się obroni przed tą nawałnicą gier, które już wszyscy ograli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Zmieniłem zdanie. Kupuje switcha by ograć skyrima w najlepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
pattro 181 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Czy jest coś na serwerach? Nie idzie praktycznie pobrać gry, non stop zrywa mi pobieranie :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Chyba wam sie dzialy pomylily, console wars jest gdzies indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Czy jest coś na serwerach? Nie idzie praktycznie pobrać gry, non stop zrywa mi pobieranie :( U mnie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 102 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Na liście gier ulepszanych pod Xbox One X nie ma Mass Effect Andromeda. Myślicie, że będzie ta gra w jakiś sposób poprawiana, czy jednak EA odpuści sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Skoro wyszedł patch na pro to i na X wyjdzie raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 EA w kulki leci, jak ten niewypał ME rozumiem, że im się nie chce, to nawet do takiego BF1 nie wydali patcha i nie wiadomo kiedy wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 102 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Dziwne jest to, że go nawet na liście nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Na szczęście nawet bez patcha gry działają nieco lepiej, szczególnie jeśli lubiły gubić klatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
subek 60 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Taki Fallout 4 napakowany modami już teraz działa jak całkiem inna gra w porównaniu z tym co było, w ciężkim szoku byłem, że taka różnica. Po patchu to już pewnie w ogóle będzie bajka, chyba, że zwalą sprawę i będzie tak jak przedtem na zwykłym One Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 3 godziny temu, Mantis napisał: Na liście gier ulepszanych pod Xbox One X nie ma Mass Effect Andromeda. Myślicie, że będzie ta gra w jakiś sposób poprawiana, czy jednak EA odpuści sprawę? Moim zdaniem szanse na to są zerowe, nikt już nie zajmuje się patchami do Andromedy. Kilka miesięcy temu wyszedł ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Xbox One X z okazji Black Friday w Currysie za 469 funa z AC: Origins, Forza 7, Doomem i Falloutem 4. klik Edytowane 24 Listopada 2017 przez Lukas_AT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Edycja Scorpio to tylko taki chwyt marketingowy dla maniaków, którzy chcą mieć napis na konsoli i padzie? Nic nowego pod względem innych perków nie ma? Planuję zakup w pierwszym kwartale 2018, a nie wiem czy jakieś wersje kolorystyczne będą cy cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi