Opublikowano 23 października 20177 l AC1 dostanie update? Matko a po co? Ktoś się tym jara? Rozumiem, że fajnie, że chodzą gry z poprzedniej generacji, jednak to tylko dodatek. BC z Xboxem pierwszym też spoko, jednak to nie system seller. Mam wrażenie, że pół świata gra w piksele, shadery i fpsy. Irytuje mnie to, że zamiast skupić się na nowych pomysłach na gry następuje wyścig zbrojeń. Nie dziwię się, że Switch w takim USA zagarnia rynek... a przecież to żaden mocarz.
Opublikowano 23 października 20177 l A ja się dziwię że ludzie kupują switcha. Jakoś nigdy nie byłem targetem dla gier n.
Opublikowano 24 października 20177 l Miałem nie brać i olać temat, ale się złamałem. Gran Turismo nie dało rady, jednak co FM, to FM. No a od dziś mój tytuł wjechał na salony do ogrania na XO- NGB. Zamówiłem Scorpio
Opublikowano 25 października 20177 l Czekam na porownanie glosnosci wzgledem poprzednich wersjj. Mozecie sie smiac ale dla mnie kultura pracy to jeden z kluczowych aspektow przy zakupie nowej konsoli
Opublikowano 25 października 20177 l Czekam na porownanie glosnosci wzgledem poprzednich wersjj. Mozecie sie smiac ale dla mnie kultura pracy to jeden z kluczowych aspektow przy zakupie nowej konsoli Na pewno będzie cichsza niż PRO (mój prosiak niestety, ale chodzi głośno od jakiegoś czasu).
Opublikowano 26 października 20177 l Właśnie dlatego nigdy nie kupie Prosiaka. Konsola jest głośna, brzydka, a do tego przyrost wydajności w grach jest zbyt iluzoryczny. No chyba, że Sony wypuści jakąś rewizje tej konsoli w której poprawi jej wygląd i kulturę pracy. Cała nadzieja więc w nowym Xboxie Edytowane 26 października 20177 l przez asax
Opublikowano 26 października 20177 l Ja z kolei muszę przyznać trzymając trzy palce na sercu, że kultura pracy mojego Prosiaka nie budzi żadnych zastrzeżeń, a użytkuję go już prawie 8 miesięcy. Coś tam zabrzęczy na początku jak go odpalam, coś lekko zaszumi, ale trwa to nie dłużej jak minutę i potem jest cisza, co prawda nie tak grobowa jak w przypadku Łoniaka, ale naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Za to biedak mojego chrześniaka...OMG! Coś absolutnie odrażającego! Autentycznie ta konsola może śmiało konkurować z moim odkurzaczem Zelmer Jupiter pod względem głośności. Wracając do Koksa to ZTCW tam ma być chłodzenie cieczą, więc akurat o kwestię głośności byłbym spokojny.
Opublikowano 26 października 20177 l To nie będzie pełne chłodzenie cieczą, tylko tzw. "Liquid-cooled Vapor Chamber", ale nie znam się tak dobrze na tej technologii, żeby móc to lepiej wyjaśnić.
Opublikowano 26 października 20177 l Patrzac na to jak pokręconą budowę ma Xkoks to nie wyobrażam sobie aby w ciągu 3 lat sony czy MS wywalili nam PS5 czy XTwo.
Opublikowano 26 października 20177 l Widzę niestety jedną wielką łychę dziegciu w tym zbiorniku miodu związanym z zawartością pudełka z KoX-em. Brak headsetu :/ WTF?
Opublikowano 26 października 20177 l Przecież to już od dawna standard, każdy pad ma wejście jack żebyś sobie podłączył co chcesz.
Opublikowano 26 października 20177 l ale mogliby chociaz ten standardowy dorzucic. nawet pro dorzuca te sznurowke
Opublikowano 26 października 20177 l ale mogliby chociaz ten standardowy dorzucic. nawet pro dorzuca te sznurowkeCzyli rozumiem, że sznurek od prosiaka będzie działał z koksem?
Opublikowano 26 października 20177 l ale mogliby chociaz ten standardowy dorzucic. nawet pro dorzuca te sznurowkeNo ale po co mają dorzucać jakiś badziew, skoro ludzie albo w ogóle nie grają online, albo grają dużo i mają dedykowane słuchawki, a ostatnia kategoria ma słuchawki od telefonu.
Opublikowano 26 października 20177 l a czy ktoś się orientuje czy będzie działało z zestawem BT, bo zwykłe PS4 nie łączy mnie z zestawem słuchawkowym z blubąkiem
Opublikowano 26 października 20177 l Xboxy nie obsługują zestawów słuchawkowych Bluetooth i XOX nie będzie tutaj wyjątkiem.
Opublikowano 27 października 20177 l Widzę niestety jedną wielką łychę dziegciu w tym zbiorniku miodu związanym z zawartością pudełka z KoX-em. Brak headsetu :/ WTF? Co? Serio nie ma tej słuchawki z mikrofonem co była w grubym Xboxie?
Opublikowano 28 października 20177 l Poważnie? Przecież MS zawsze był taki social friendly z swoim Live i graniem po sieci. I przestali mikrofon wkładać do zestawu? Trochę fail jak dla mnie
Opublikowano 28 października 20177 l IMO dla mnie tez fail, a ze do tej pory nie pojawilo sie takie cos to jest mega karny kootas. Edytowane 28 października 20177 l przez hav7n
Opublikowano 28 października 20177 l Z Headsetem nie mam problemu bo mam, tylko jestem Gadżeciarzem i chciałbym taki oryginalny dedykowany dla XOX. Na pewno by desingiem ładnie wyglądał :) Edytowane 28 października 20177 l przez GwynBleidd_79