Skocz do zawartości

XBOX ONE X @ Project Scorpio

Featured Replies

Opublikowano

mój boże moje oczy, nie byłem na to przygotowany ;__;

btw koks daje radę jak cholera, przyspieszenia w grach są od startu bez żadnego boost mode i patchy, a co dopiero będzie jak powychodzą patche odblokowujące całą moc tego potwora

(no skoro było to schowam w spoiler)

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 178,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Jako, że spędziłem z najnowszą maszyną od M$ odpowiednio dużo czasu, to wypada przedstawić swoją opinię. Wiadomo, kto miał kupić, ten kupił. Niebieskich i tak się nie przekona, ale być może

• Nie ma czegoś takiego jak "marka sony", wsadź sobie to fanbojskie pierdolenie do kieszeni   Jakoś w latach 2005-2008 nie miała znaczenia marka playstation, która przecież dominowała wtedy już 10 lat

• Także ten...

Opublikowano

Hajp musi być mocny skoro trzeci raz wklejacie ten sam filmik.

Opublikowano

E, to szybko dostarczą.

Opublikowano

No właśnie nie dostałem informacji o wysyłce a kasy też nie zabrali...

Pisz do suportu. Mi pobrali we wtorek a dzisiaj dostałem maila że wysłali.

Pisałem już kilka razy, oni tam nic nie wiedzą na en_us supporcie.
Opublikowano

Czytam trochę testów i trzeba przyznać, że konkretna konsola wyszła, naprawdę się postarali.

I tak wychodzi trochę śmiesznie, że ta pływająca rozdzielczość się do czegoś xboxowi przydała, deweloper nie musi wydawać specjalnych łatek aby podbić rozdzielczość :D

Opublikowano

nie wiem co te euro rtv. napisali, że jutro do odbioru scorpio xd

Opublikowano

nie wiem co te euro rtv. napisali, że jutro do odbioru scorpio xd

U mnie status następujący:

Twój sprzęt został wysłany z magazynu do wskazanego przez Ciebie sklepu fizycznego.

Opublikowano

Muszę przyznać że jestem pod wrażeniem tego co oferuje KOX. Nie chodzi mi tutaj o te wszystkie terafanki czy porównania do kart graficznych z PC ale o to jak MS ogarną cały sprzet - mały, cichy, zgrabny box z zasilaczem w środku. Pamiętam jak rozpakowywalem mojego pierwszego łoniaka z Kinectem, zasilaczem wielkości pustaka i kablami niczym liny cumownicze. Sam box też wielki kloc, a teraz niebo a ziemia. Poprawki w grach bez paczy też na duży plus i nie spodziewałem się że takie rzeczy można zrobić na konsoli. Nawet gry z pierwszego Xboxa wyglądają spoko, a oczekiwałem raczej rozmazanego gówna z czarnymi paskami po bokach. Teraz zostaje czekać tylko na pacze. Hardware wydaje się ogarnięty teraz MS proszę inwestować w soft.

Opublikowano

Media Expert zapewnił, że mają potwierdzone info o dostępności- każdy kto zamówił, dostanie. 

Wysyłka 6.

Zobaczymy....

Ktoś jeszcze zamawiał w media expert? 

Opublikowano
  • Autor

Hardware Xbox'a One robiły jakieś totalne dałny bez pomysłu z ramienia idioty Mattricka. One S i One X ogarnia ten sam zespół który zrobił Surface Laptopa, obok Macbooka najlepiej wykonany laptop na rynku.

Opublikowano

Hardware Xbox'a One robiły jakieś totalne dałny bez pomysłu z ramienia idioty Mattricka. 

Tzn projektant ten sam, ale dostal za zadanie dopierdzielenie Kinecta, i MS popelnil blad projektowy z ESRAM'em.

Filmiki- no rzeczywiscie, widac rok czasu pozwolil lepiej sie przygotowac niz Sony z Pro.

Opublikowano

To esram i kinect sprawił że pierwszy XO był klocek w połowie wypełniony powietrzem? No chyba nie.

Opublikowano

Kurcze jakos super roznicy na gearsach 4 niema... moze faktycznie roznica zauwwzalna przy tv 4k :/ nawet tekstur nie ma wyzszej rozdzielczosci, a przeciez to ex.

Opublikowano

Na moim telewizorze 4K który ma bieda-HDR (bez lokalnego podświetlenia, ale z szeroką paletą barw) filmik z Gearsami robił ogromne wrażenie i na pewno były tam tekstury wysokiej rozdzielczości.

Opublikowano

Różnice będzie dobrze widać przy gierkach które dopiero wyjdą. Panowie gdzie tą konsole od ręki kupię jak już wyjdzie bo na zamawianie jest trochę za późno:P 

Opublikowano

Narazie nie ma efektu wow, tak samo jak przy PS4pro. Czekam na jakies porownanie ac:o albo bf1

Edytowane przez gnom