Opublikowano 13 marca 20187 l XDDDDD odyebało im doszczętnie nie żeby kolekcjonerki Halo 5 były lepsze ale ten steelbook to bym rukał
Opublikowano 13 marca 20187 l Kolekcjonerka + wersja ultimate = 120 dolcow czyli 2x cena gry AAA jakby komuś poprawiło to spojrzenie na grę
Opublikowano 13 marca 20187 l (pipi)ać kolekcjonerki czy steelbooki oby giera była dobra. Czekam i dla mnie największy must have pierwszej połowy roku niezależnie od platformy
Opublikowano 13 marca 20187 l Ja mam chrapkę na tego steelbooka, no ale nie będę specjalnie kupował kolekcjonerki bez gry Szkoda, że ktoś tam w MS odpowiedzialny za dystrybucję gier jest zbyt głupi by się połapać, że 90% wydawców daje steelbooka jako bonus do edycji, które są sprzedawane razem z DLC (np. Ultimate) albo nawet jako bonus do preordera podstawowej wersji. Jedne ich gry mają inne nie albo w jakiś dziwnych konfiguracjach jak ta kolekcjonerska edycja gry... bez gry.
Opublikowano 13 marca 20187 l A kolekcjonerskie edycje to kupujecie do grania czy trzymania na półce? XD Edytowane 13 marca 20187 l przez MaZZeo
Opublikowano 13 marca 20187 l Tak na marginesie to na Amazon us jest UE w wersji pudełkowej (myślałem że tylko cyfra).
Opublikowano 14 marca 20187 l http://www.ign.com/articles/2018/03/14/22-minutes-of-state-of-decay-2-solo-mission-gameplay-4k-a-ign-first nowy materiał z misji solo
Opublikowano 14 marca 20187 l A można wziąc butelke i węzyk i iśc po paliwo na miasto? Głupie pytanie, ma pewno mozna.
Opublikowano 14 marca 20187 l Nie no spoko, przeciez wiadomo ze paliwo z jednego samochodu nie działa w drugim, jak sie konczy to trzeba zmienic samochód.
Opublikowano 14 marca 20187 l Nie wiem, może ktoś kto więcej wie o grze nam odpowie na to nurtujące Cię pytanie, czy będzie możliwość przepompowywania wężykiem paliwa? Edytowane 14 marca 20187 l przez asax
Opublikowano 14 marca 20187 l nie będzie wężyka, usuneli bo gracze wsadzali go sobie do dupy beda za to kanistry z paliwem
Opublikowano 14 marca 20187 l ciekawe czy będzie osobno diesel i benzyna ale to musi byc zaje,biste w coopie <3
Opublikowano 14 marca 20187 l W Polsce będzie gaz, a na zachodzie eu same Tesle. Gaz w Niemczech będzie zakazany ofc
Opublikowano 14 marca 20187 l Mieli wprowadzić wężyk, ale wtedy sie okaało ze wlew jest na tej samej teksturze co koło, nadkole i szyba.
Opublikowano 14 marca 20187 l Godzinę temu, asax napisał: http://www.ign.com/articles/2018/03/14/22-minutes-of-state-of-decay-2-solo-mission-gameplay-4k-a-ign-first nowy materiał z misji solo Świetnie się zapowiada. Praktycznie całkowite ciemności w nocy faktycznie zmieniają podejście do eksploracji. Nigdy nie wiadomo co czai się za rogiem. Animacja bardzo dobra. Trochę śmiechłem na te wijące się korpusy bez rąk i nóg
Opublikowano 14 marca 20187 l Obejrzałem na tym zyebanym playerze IGN i o matko Chyba bede bardziej obesrany w nocy niż w Daying Light. Edytowane 14 marca 20187 l przez hav7n
Opublikowano 14 marca 20187 l Po cichu liczę, że zapowiedziane już DLC nie będą jedynymi i tak z rok po premierze dostaniemy jakieś kolejne duże rozszerzenie. Dobrze by też było jakby dodawali jakieś eventy w grze.