Skocz do zawartości

Spider-Man

Featured Replies

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 253,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spider - 2B  

• Gruszczyk 10/10.    

• Ostatnie odpowiedzi na twiterze Insomniac: - nad grą pracują już od ponad roku - duży team pracuje nad Spiderem ok 200 osób (przy żadnej grze jeszcze nie wydzielili tyle osób) - gra działa na silni

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Gruszczyk 10/10.

Opublikowano

Główny minus to mnóstwo fetch-questów i znajdziek, ale każdy o tym wiedział.

Mamy hit, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah!

kZuOEr4.jpg

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Mój ulubiony żydowski komiks:kaz: Nie mogę się doczekać maila od Czezkiego z informacją o dostępności. Jedyny zgrzyt to ten, że scenariusz do gry napisał Dan Slott i z MJ zrobili dziennikarkę, gdy oryginalnie była tępą pizdą, która jedyne co potrafiła to machać dupą przed obiektywem.

Dobrze, że nie zmienili jej koloru skóry:obama:

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Coś czuję że bedzie jak z gowem. W necie 10/10 + spusty a wyjdzie typowa gierka od sony. Trzeba się jutro przejechać do dave'a po swoją kopie. 

Opublikowano

Się zobaczy, chociaż też mam mieszane uczucia. 

Opublikowano

Dokładnie, coś ostatnio duży rozdźwięk między „dziennikarstwem” a szarym, grającym ludem.

GoW, Cyberpunk...

Brałbym cyfrę ale tyle utopić to szkoda.

Opublikowano

Kogucik arhonik

no nic trzeba będzie kupić te ps4 znowu ;/

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Nawet nie oglądałem ani nie czytałem innej recki :lapka: archonik tylko potwierdził to że gierka jest tym czym myślałem że będzie

Opublikowano

Obejrzałem recke, fantastyczna gra która kompletnie mnie nie jara by rzucić się day1.

Opublikowano
30 minut temu, mozi napisał:

Coś czuję że bedzie jak z gowem. W necie 10/10 + spusty a wyjdzie typowa gierka od sony. Trzeba się jutro przejechać do dave'a po swoją kopie. 

No, tyle ze spusty mialem jeden za drugim. Malkontenci i znudzeni gierkami szukali tylko kabana w wiadomo czym. 

Opublikowano

Może uda się kupić wcześniej i 1-2 dni przed premierą jak GoWa. 

Obejrzałem jedną recenzję - Easy Allies i tyle mi wystarczy. Wiem, że trzeba w to zagrać Day 1.

Opublikowano

Jest możliwe, że w jednym sklepiku w Katowicach będą już sprzedawać w czwartek :lapka: 

To co, czas obejrzeć Spider-man: The Animated Series.

Opublikowano

Te stroje co są dodawane do preorderów będą możliwe do odblokowania podczas gry? Bo nie wiem czy kupie day one

Opublikowano

35-40 godzin będzie idealnie po tym jak spyro wyleciał = wrzesień spider, po platynie dobijanie się filmami i serialami, 27 październik Anioł Pański i cyk depresja oddalona :gayos:

Edytowane przez Słupek

Opublikowano

Główny wątek to około 15-20h. Dość optymalnie

Opublikowano

Właśnie dostałem maila z Euro że przekazali paczkę poczcie polskiej, pewnie w czwartek będzie na miejscu.:)

Edytowane przez Cykomaton

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Platyna prosta, potrzeba około 35-40h.

No i super - czyli w stylu Sony ostatnio, zestaw typu Horizon czy God of War - samo wpadnie, bez psucia sobie gry jakimiś dziwnymi wymaganiami - to lubię :)

Opublikowano

A po (pipi) psuć sobie grę dla wirtualnych nic nie wnoszących pucharów.

Obejrzałem recenzje arhona i chyba po urlopie będę musiał przeprosić się z ps4. W sam raz na przeczekanie do ac odyssey:ragus:

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Szybka platynka no to cena poleci szybko na pysk ;)