June 14, 20169 yr Moj ulubiony komiksowy bohater. Po Sunset overdrive jestem spokojny o przygody pajeczaka.
June 14, 20169 yr IG na streamie: największa gra w historii studia, największy team i największa gra z uniwersum Marvela.
June 14, 20169 yr Chyba najlepsza zapowiedź. Oby Insomniac nie zawiedli i zrobili tak dobrą grę na licencji jak Batman. Mam nadzieję, że w 2017 będzie już można pograć.
June 14, 20169 yr W Sunset Overdrive pokazali jak można zaje,biscie zrobić poruszanie sie po mieście, jestem mega spokojny o tego spidermana, będzie gruby sztos
June 14, 20169 yr Ach! Co za news! Mój ulubiony bohater dostanie dobrą grę, a przynajmniej można być o to spokojnym wiedząc że robi ja Insomniac. Niektórych może drażnić że odświeżyli strój ale pewnie będzie do odblokowania klasyczny więc luz Edited June 14, 20169 yr by Bjały
June 14, 20169 yr Parkera szanuje za poczucie humory którego brakuje w Batmanach, dlatego olewałem. W Pająka z pewnością zagram.
June 14, 20169 yr IG na streamie: największa gra w historii studia, największy team i największa gra z uniwersum Marvela. Miód na moje uszy
June 14, 20169 yr Mówili coś o premierze czy trzeba realistycznie założyć 2018? Bankowo wyjdzie w okolicach premiery filmu - lipiec 2017.
June 14, 20169 yr Mysle ze dlubia przy tym juz jakis czas, predzej 2017. Chciałbym w to wierzyć, ale jak nie było nawet ogólnego 2017, to wątpię. Tym bardziej jeśli sami mówią że to ich najwieksza gra, a jednak mieli pełne ręce roboty przez ostatnie 3 lata.
June 14, 20169 yr A jednak z filmem nie ma nic wspólnego - TO DOBRZE! From Geoff's stream- Biggest team Insomniac has ever had working on a game- Most ambitious Marvel game ever made- It's been in development for "quite some time"- It's not connected at all with the upcoming movie- Open world- It'll focus on both Peter Parker and Spider-man- PS4 exclusive and published by SIE- They aren't ready to talk about any release timeframe No, ale data premiery oddala się w tym momencie.
June 14, 20169 yr Jaram się, mój ulubiony superbohater, w gierce od developera, który jak żaden inny pasuje do tego uniwersum, szkoda, że pewnie poczekamy do 2018
June 14, 20169 yr Mysle ze dlubia przy tym juz jakis czas, predzej 2017. Chciałbym w to wierzyć, ale jak nie było nawet ogólnego 2017, to wątpię. Tym bardziej jeśli sami mówią że to ich najwieksza gra, a jednak mieli pełne ręce roboty przez ostatnie 3 lata. No do tego robią chyba z 4 inne gry (3 bodaj na VR i tego cyfraka - songs of the deep) niezły zapier.dola tam mają ;]
June 14, 20169 yr I kazda chyba gra dla innego wydawcy. Ale ciesze sie bo wkoncu od psx zagram w dobrego Spidera.
June 14, 20169 yr Przy takiej grafice i dobrym systemie śmigania na pajęczynach będzie można bujac się po ulicach NYC przez wiele godzin: