Opublikowano 14 czerwca 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=XuTwtOo88r8 https://www.youtube.com/watch?v=SsE5U7ta9Lw Premiera, sierpień 2016 40% mniejszy Wbudowany zasilacz Wsparcie blu ray 4K Funkcja HDR cena od 299$ za wersję 500GB plotki mówią o ulepszonym CPU i GPU
Opublikowano 14 czerwca 20168 l 300 euro= 1299zł, brałbym, 500gb mi styka spokojnie. U nas będzie drożej, nawet obniżka starego modelu nas nie obejmuje. Obstawiam, że najtańsza będzie coś koło 1499zł Czy z tym brakiem pada to oni tak na serio? Przecież będzie pad. Nie siej fermentu.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Ja czekam na testy. Jesli kultura pracy slima bedzie taka sama jest fata, to biorę na premierę horizona 3.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Co do pada to potwierdzili, że działać będzie bez dongla na PC przez bluetooth (a jeśli nie masz bt w kompie to może być byle jaki dongel nie koniecznie MS jak wczesniej).
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Pad działą też po bluetooth z windows 10 mobile. PS Xbox one SLim jest sprzedawany bez pada w zestawie. podstawka i pad do zakupienia osobno małym druczkiem
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie siejcie fermentu z tym padem The new Xbox Wireless Controller is included with all Xbox One S consoles and will be available worldwide for individual purchase for $59.99 USD. Read more at http://news.xbox.com/2016/06/13/introducing-newest-member-xbox-family-xbox-one-s/#gQ27oy34jafVz4T4.99 In the box Xbox One S console 2TB hard drive (internal) Xbox Wireless Controller with 3.5mm headset jack Console stand (for vertical orientation) HDMI cable AC power cable 14-day Xbox Live Gold trial Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Sweet Ktoś wczoraj na czacie zapuścił taką plotkę, więc cieszy oficjalne potwierdzenie.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Miazga ze ktoś uwierzył ze konsola będzie bez pada xdddd czekam na czarna slimke i łykam chętnie bym przytulił wersje 2tb Edytowane 14 czerwca 20168 l przez kubson
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Nie no, wyluzujcie. Też wydawało mi się to niemożliwe, ale po rewelacjach typu PS TV czy new3DS bez zasilacza lepiej mieć się na baczności.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Stand będzie tylko w wersji najcięższej (2TB),do dokupienia z mniejszymi. Jakoś tak mi się obiło o oko, chyba przy przecieku było.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l na neogaf coś piszą, że S ma więcej mocy od dużej wersji, niby w grach gdzie jest dynamiczna rozdziałka będzie to wykorzystywane
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Skoro będzie można wlaczyc filtr hdr w grach to cos jest na rzeczy. Moze ma odblokowane więcej CU na rowni z ps4? (12 vs 18). Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 14 czerwca 20168 l "We have the same SOC architecture as Xbox One today," explains a Microsoft spokesperson. "For games that want to take advantage of HDR, we gave developers access to a small amount of additional processing power." The additional processing power won't be significant, and it appears it's limited to HDR titles. http://www.theverge.com/2016/6/14/11934898/microsoft-xbox-one-s-additional-processing-power to tyle w kwestii większej mocy
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Eeee to nie ma po co zmieniać łoniaka. Dopiero scorpio się kupi Chociaż piękny jest i kusi.
Opublikowano 14 czerwca 20168 l super to wygląda edit: nie doceniałem tego ale już ukazało się parę artykułów mówiących o tym i okazuje się, że One S za 300$ będzie najtańszy odtwarzacz 4k Blu Ray na rynku. Ponoć najtanszy odtwarzacz Samsunga to 400$. Ciekawe czy to wpłynie na sprzedaż. Edytowane 14 czerwca 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Jak ktoś będzie widział pre ordery w polskich sklepach, to proszę dać znać
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Mazzeo: może i najtańszy odtwarzacz 4K na rynku, tyle że na naszym, polskim rynku nie ma jeszcze filmów 4K. W ogóle dziwi mnie to, że format blu-ray, nie wyparł płyt DVD. W sklepach nadal pełno tanich płyt DVD, oraz drogich blu-ray. A gdy kupowałem kompa, to koniecznie chciałem mieć nagrywarkę blu-razy, by wypalać sobie filmy i oglądać na konsoli, ale jakoś nie wyszło:/
Opublikowano 15 czerwca 20168 l W ogóle dziwi mnie to, że format blu-ray, nie wyparł płyt DVD. Dlatego, że BluRay w czasach dostępu do szybkiego internetu szerokopasmowego jest przeżytkiem. Jest wolny, niezbyt pojemny i drogi. Przyszłością będą raczej nośniki flash, a wiele szybszym dostępie do danych i zdecydowanie mniejszych wymiarach. Marzy mi się z resztą stacjonarka oparta o gry na kartach flash. Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Wezyriusz
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Mazzeo: może i najtańszy odtwarzacz 4K na rynku, tyle że na naszym, polskim rynku nie ma jeszcze filmów 4K. W ogóle dziwi mnie to, że format blu-ray, nie wyparł płyt DVD. W sklepach nadal pełno tanich płyt DVD, oraz drogich blu-ray. A gdy kupowałem kompa, to koniecznie chciałem mieć nagrywarkę blu-razy, by wypalać sobie filmy i oglądać na konsoli, ale jakoś nie wyszło:/ U nas jedyne 4k to "cyfrówki" z Netfliksa.